2 176 6

Корнелия Нинова се е договорила с Бойко Борисов

Румен Радев тича сам по трасето, коментира Калфин

Анжелина Димитрова

„Аз твърдя, че Корнелия Нинова се е договорила с Бойко Борисов за цялата кампания, за нейния ход, за начина, по който те общуват един с друг. Не спекулирам и не ядосвам левите избиратели”, заяви в студиото на „Здравей, България” кандидатът за президент на АБВ Ивайло Калфин. 

„Корнелия Нинова изгони всички останали от коалиция, която беше направена и ние бяхме приели всичко. Тя изведнъж смени доста тона към Бойко Борисов.  Тя го критикува за споразумението с Канада и за това, че се е видял с лидера на ДПС.  Това ли са най-големите проблеми на българските граждани?”, коментира още Калфин.

„Това, което мисля, е че Корнелия Нинова и Бойко Борисов имат тясна връзка. Румен Радев е в абсолютен комфорт от страна на ГЕРБ, той е един кандидат, който си тича сам по трасето. Имаме една много добре договорена кампания, но хората вече не са будали и това се вижда”, добави той.  "Интересен е въпросът "Кой посочи генерал Румен Радев и кой носи отговорност за него?", коментира още той. 

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 09:17  28.10.16
  Спокойно Иво генералът не може да вдига самолета, Цачева също. БСП и ГЕРБ са заложили на едно и също (на статуквото), но хората добре виждат това.
 • ИЗВЪНСИСТЕМНИ
  Отговор
  2 11:12  28.10.16
  КОЙ посочи калфин , КОЙ ?? А иначе за договорктата може да е прав,няма значение ние така или иначе няма да гласуваме за статуквото.. ИСТИНАТА е в кандидатите с №19 и 21 ,
 • ХаХо
  Отговор
  3 11:27  28.10.16
  Петият Президент... НЕЕЕЕЕЕЕЕ..... ПРОКЛЕТИЯ ПРЕЗИДЕНТ!!!
 • гласоподател
  Отговор
  4 17:08  28.10.16
  А не може ли Калфин да се е договорил с тиквата? Само за заплитане на интриги ви бива, за друго -не
 • БАБА ГЕНА
  Отговор
  5 20:09  28.10.16
  всеки политик гледа да злепостави колегата си такъв.а дали няма договорка между него и аз съм прост.за да попречи на гласуването за Радев.та ако може той да повиши победата си но той има едва няколко процента--8 процента според проучванията.
 • опала
  Отговор
  6 16:58  29.10.16
  бутат калфата към титлата...

Напиши коментар:


Публикувай