Last news in Fakti

29 Октомври, 2016 17:03 12 140 24

Борисов пожела успех на Слави

  • слави трифонов-
  • концерт-
  • орлов мост-
  • митинг - концерт-
  • бойко борисов

Затваряли сме София и заради други събития

Борисов пожела успех на Слави - 1
Снимка АП/БТА

„Това също е тип демокрация“, заяви премиерът Бойко Борисов в първия си коментар за предстоящия концерт на Слави Трифонов на „Орлов мост“, съобщи в. „Стандарт“.

„Ако не бяхме разрешили референдума, щяха да кажат, че пречим. Ако не бяхме разрешили този концерт, въпреки трудностите за толкова много хора в София, щяха да кажат – пречат на свободата. Ние приехме. Нека да се каже и да се види всичко“, коментира премиерът пред журналисти в Нови пазар и допълни: „Надявам се г-н Трифонов да отчете това, че му е дадена пълната възможност".

Според Борисов, ако няма провокации и всичко е в границата на нормалното, няма лошо да има подобно събитие.

„Затваряли сме София и заради митинга на БСП и ДПС. Не е за първи път", припомни министър-председателят и в заключение заяви: „пожелавам успех на концерта".

Според Борисов обаче, предстоящото събитие си е и „партийно мероприятие".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЗ САМ

    0 0 Отговор
    Sofia-orietalska stolica na 4algata !!! Fandakova, niama li stadioni za tova? Rezultata v nedelia ! ....Nikoga pove4e kmet na Sofia-provincialist !
  • 2 onq s konq

    0 1 Отговор
    Абсолютно брилянтен Бойко-"Ако не бяхме разрешили концерта,щяха да кажат че пречим"!А че цялата гюрултия си е чиста проба "партийно мероприятие" е извън всякакво съмнение.Добре е да видят всички нормални хора в София КОИ СА ЛУДИТЕ И ИМАТ ЛИ ИЗОБЩО "НАИГРАВАНЕ",защото само търсят за какво да се хванат и да оплюят управлението. Но...както е казал мъдреца- "Убий простака на избори"!

    Коментиран от #4, #5, #20, #22

  • 3 ххх

    0 1 Отговор
    Може да се каже добър ход на бат бойко,обаче си има определени места за това.Всъщност тази агитка за кого е??
    Пари хвърлени на вятър......
  • 4 наблюдател

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Скоро ще го убият простака.Първо на президентските а после и на парламентарните.Толкова си повярва че може с леля Цеца да спечели избори че това ще е краят на ГЕРБ.Естествено принос ще имат и тъпотиите му с мигрантите и отглеждането им в България.Както се вижда и на последните избори ГЕРБ не можа да събере мнозинство за да управлява самостоятелно.на следващите ще е още по лошо.
  • 5 Уууууу

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    И коя е тази партия???Защо да не го разреши като няма Тиквата да дава пари...пък и може да събере някой лев от глоби...Тиквата си прави безплатен Авторитет...Дали ще си даде оставката на първиуя тур ако не спечели от раз още първия път или ше каже както винаги когато се издъни..АМА НЕПРАВИЛНО МЕ РАЗБРАХТЕи ще си продължи цирка наречен ГЕРБ...ГНИЛОСТ И ЗАРАЗА

    Коментиран от #11

  • 6 кроко

    1 0 Отговор
    Абе реално погледнат нарочно го правят това нещо с затварянето за да разлаят хората и да ги настоят срещу Слави. Тиквата е една тъпа мутра, която няма достойнство да се изправи лице в лице с противниците си, може да върти само номера.

    Коментиран от #8

  • 7 НОКИЯ

    0 0 Отговор
    БОКО ИДИ НА КОНЦЕРТА НА СЛАВИ ЧАЛГАТА , ТОЙ Е ЗА ЧАЛГА ПОЛИТИЦИ КАТО ТЕБ
  • 8 ГАВАЗОВ

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "кроко":

    ЧЕ КОЙ ГО ПИТА НЕГО ЗА КОНЦЕРТИ - НЕГО ЗА ДРУГО МУ СЕ ПЛАЩА , НО НЕ СИ ГЛЕДА РАБОТАТА
  • 9 Карабас

    0 0 Отговор
    Един дол дренки и двамата...
  • 10 Мършата

    0 1 Отговор
    Ето това е ДЕМОКРАТ Бойко Борисов, затова ще спечели и затова цяла БЪЛГАРИЯ го обича!!!

    Коментиран от #12

  • 11 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Уууууу":

    Имаме печеливш вече и това сиии...ТИ!Признавам си че още първия път като те прочетох и си казах-"Е НЕМА ТАКОВА ЖИВОТНО":)И ти пиша черно на бяло,че ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ,ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТИ И ББ,И АЗ ЩЕ ПЛАТИМ НЕЗАПОМНЕНАТА ПОЛИЦЕЙСКА ОХРАНА СЪС УЧАСТИЕТО НА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ЗВЕНАЧРЕЗ ДАНЪЦИТЕ СИ...и ти ми казваш "бааа,че Бойко ли го плаща..."?!!Не стига това,ами си се назобал и със русофилска евтина манипулативна дрога и повтаряш хитро извадените думи на Премиера от цялата фраза "Ще си подам оставката ,ако не спечелим на първия тур".Само че допълнението "НАЙ-МНОГО ГЛАСОВЕ" езуитски изрязано от незнаен и добре платен кандидат-атаман нейде в червените канцеларии и заменено с думите "ОЩЕ НА ПЪРВИЯ ТУР" или "от раз" както казваш!Естествено принципът "ние да кажем че сестра ти е к..ва,пък ти върви доказвай че нямаш сестра" си е законно и любимо полит.оръжие на червените,но това си е друга тема.

    Коментиран от #15

  • 12 Spravedliviq

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Мършата":

    Dragi selqni,ako ne e Boiko nqma6e da se radvate na mn.ne6ta.

    Коментиран от #18

  • 13 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    простотията е знамето на БЪЛГАРИТЕ
  • 14 Selqnina

    0 0 Отговор
    За всички граждани.вижте Борисов как срин бг.глсивите пк за него. Този кои тое нписл за селяните побликцият е много прост лизач
  • 15 Уууууу

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Незапонена полицейска охрана която ще платим с данъците си ...колко пътиш ще плащаме с да нъците си веднъж за бюджет от 2млрд. лева за МВР удвоен от Тиквата от РАЗ ....беше 1млрд....втори път за всяка по значителна охрана..Тиквата си прави безплатна реклама. И запомни че има интернет от който може да се изтегли всяко изказване и не може да се скрие издънката на премиера....,,Ако не спечелим ОЩЕ на първия тур ще подам ОСТАВКА С ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО....Каквито и поетични сравнения да правиш издишаш от всякъде м ного пишеш нищо не казваш смислено и реално ..
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 акъл

    0 0 Отговор
    Кон,чехълче и така нататък......!Май имате нужда от копито в ,,гойн сурата''! И разни,,кръпки''останали без пари щот няма митинги като едно време!стойте си вкъщи и не пречете на патриотизъма!Чорбаджии от турско време-историята ви захвърля на бунището! Остават будителите! Ако някой ги разпознае и последва!
  • 18 Стадният

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Spravedliviq":

    Я кажи ти и /Оня с/коня Чочо, кво направи толкова много г-н премиера, че аз нещо не се сещам?! И на село, и в града? ГЕРБ = на непрекъснато вдигане на данъци и такси! Друго?
    ПП С 20 милиарда на заем "и баба знае", ама внука и връща! Карай, въпросът е дядото да е щастлив. Нали така бе, овчи главици...
  • 19 орлов

    1 0 Отговор
    „Надявам се г-н Трифонов да отчете това, че му е дадена пълната възможност"

    Да ве Хелоуин, само 'дет направи всичко възможно да му "окастриш" и премахнеш половината въпроси за референдума! гОлем си демократ толкоз голем, като надървен Бай ...
  • 20 реформатор на деформаторите

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Кобилкин , бях там и почуствах атмосферата! Хората бяха препятствани от полицейски кордони , направени на 100-200 метра навътре в парка , за да не могат да стигнат до сцената. Отклоняваха хората от метростанцията на стадиона и Реката през парка за да стигнат чак към Феята и да се откажат. Вътре в парка на практика имаше паралелен поток от хора ,които вървяха към Феята ,който по численост беше колкото хората на Цари градско шосе.Аз лично не слушам чалга , но бях там за да подкрепя желанието на будните българи да вземат бъдещето си в свои ръце.А вие платените козяци и да виете ,истината за това събиране беше , че е съизмеримо със митинга на Орлов мост на СДС преди 25години, когато хората още не знаеха , че СДС е по-маневреното БКП.
  • 21 Бойко Рапона

    0 0 Отговор
    Ами плюйте колкото си искате ама като ви сложа майката ще видите вия айде сега си легайте че избори идват и трябва да се гласува заспал народе.
  • 22 Б.Борисоф

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Евала моето момче!Току-що спечели още 10 стотинки!Браво!Дерзай!
  • 23 Селянина с Колелото

    0 0 Отговор
    Пфффф още ли има балъци които си мислят че като отидат да гласуват ще им се промени живота, с какво? за 27 години с какво ви се промени живота? децата станаха още по-прости, ще ми казват че тука имало турско присъствие 500г. охххх горките къде е Ботев и Левски да видят как се подиграват с българите. Вижте какви са представили за президент, визия =0, тъпи като г.з но хитри, ся да лапнат 5 години като 1-ви и после цял живот на пенсия с шофьор и жилище на гърба на народа. Вижте им снимките преди политиката и след 1 година вътре, ояли се като прасета за коледа, коли, кражби, измами, тези които им дават власТ (БЪЛГАРСКИЯ НАРОД) НИЩО НЕ ЗНАЧИ ЗА ТЯХ!. Кога са направили последно нещо хубаво за вас а? кога? а ще направят ли? някога а? Аз мисля че вече е време да кацат извънземните че тоя свят май му изпусна края. А вие си избирайте президент аз си избирам друг роден дом писна ми вече!
  • 24 ТИКВОЧА

    0 0 Отговор
    СРЕТАНЕ СРЕТАНЕ ТИ ЩЕ НИ ОСВОБОДИШ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове