Last news in Fakti

30 Октомври, 2016 13:59 25 047 29

Бойко Борисов благодари на Слави Трифонов

  • бойко борисов-
  • слави трифонов-
  • концерт-
  • митинг - концерт

Премиерът присъства на освещаването на църквата Св. Архангел Михаил

Бойко Борисов благодари на Слави Трифонов - 1
Снимка БТА

Премиерът Бойко Борисов благодари на Слави Трифонов, че проведеният снощи митинг-концерт в София е преминал при спазване на обществения ред, както демокрацията го заслужава.

Премиерът изказа благодарността си пред журналисти в Асеновград, по време на освещаването на най-новата църква в града „Свети Архангел Михаил“, съобщиха от пресслужбата на Министерски съвет.

„Много ни критикуваха, че сме разрешили този, на практика, партиен митинг-концерт на Орлов мост, който причини доста задръствания. Въпреки всичко, проявата се проведе и беше мирно и спокойно“, коментира Борисов.

Попитан дали очаква българите да се включат в референдума, Борисов отговори: „Това е демокрацията. Даваме възможност. Нека да си кажат хората мнението“. 

Той заяви, че МВР и службите ще положат всички усилия изборите да бъдат спокойни, каквито са очакванията на всички. Коментарът му бе направен в отговор на журналистически въпрос.

Запитан дали очаква компромати в последния момент преди предстоящите избори, премиерът Бойко Борисов отговори, че такива излизат всеки ден, но той не им обръща внимание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 агент08

    2 0 Отговор
    Боко Тъпото вече съвсем се е сбъркал - благодари наляво и надясно, зашото не знае какво да каже....

    Коментиран от #26

  • 2 5566

    1 0 Отговор
    Кое му е партийното и коя партия обслужва този митинг-концерт Г-н ББ ??????????????????????????????
    Може би всички които не те искат са лоши.
    Свиквай защото стават все повече тия дето не те искат.

    Коментиран от #28

  • 3 ППББ

    0 0 Отговор
    Партиен се баш партиен на ППББ /Партията на Прецаканите от Бойко Борисов/
    Вероятно най-голямата партия в България!
    Сега в София после и в други градове.
    А сега ни трябва президент на които първата работа е да спре настящата и в голяма степен предстояща инвазия на имигранти откъде ли не! Това обаче не е Це.Ца. и едва ли има някой, който да не знае защо!
  • 4 Ник

    1 0 Отговор
    Лицемер!
    Какво се прави "тоя" на широко скроен, като през цялото време демонстрира какви грижи му били създадени от този концерта, ама хайде на ли сме демократични.
    Борисов! -Заминаваш си и лицемерието няма да ти помогне!
  • 5 onq s konq

    0 0 Отговор
    Със същия цивилизован тон ще благодарим след изборите ВСИЧКИ НИЕ,КОИТО ПОДЪРЖАМЕ ББ на всички "вие",които се русофилеете и искате СЪВЕТСКО УПРАВЛЕНИЕ ...за проявения изборен ентусиазъм и себеотрицание,макар и за безнадеждна кауза/кауза пердута/ !Дерзайте -що са избори,все са пред вас:)

    Коментиран от #9

  • 6 Баш Гост

    2 0 Отговор
    Върти, сучи - все на демокрация го избива този Бойо. А фалшифицирането на изборите на ниво ЦИК - какво ли е?
  • 7 бате жоро

    2 0 Отговор
    на мен пък ми се струва, че борисов, сам иска да напусне власта, по елегантен начин
  • 8 Мършата

    0 1 Отговор
    Аз, може да съм простак, мърляч и Говедо, но си имам вътрешен непогрешим инстинкт и той ми подсказва кое е добро и зло! Доброто е партия ГЕРБ! САМО БОЙКО!!!!
  • 9 Ник

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Не бе Кон - не можеш да разбереш, че не е задължително да си Русофил за да мразиш Борисов. Борисов е типичният СОЦ кадър. Непосредствено след свалянето на Живков тогава, ние които бяхме на по 18 години излязохме за да изселим едни, които са авторитарни и считат себе си за богоизбрани. Сега ни управляват същите цървули по старите методи само дето са по тъпи и по- нагли. Ситуацията 89г. ле значително по- розова отколкото е в момента. Старите поне не затваряха предприятия и не си унищожаваха армията защото "Големият брат казва"- имаха повече чест! Борисов няма такава! Той се прави на мъж само когато няма мъже. Интервютата са му винаги без опонент и винаги си "отваря бузките" когато отвън го пожелаят.
    Той си е чиста ХХХХ - не знам да ли го разбираш! Но ако нямаш образование или си завършил с 3- ка , като докторанта по маркучи няма как да схванеш за какво говоря. От теб искам само да проверяваш фактите когато Борисов говори! - Ако го направиш ще го намразиш максимум до 1 седмица. Борисов лъже на всяко второ изречение- буквално! Направи си труда и съм убеден че ще смениш позицията си. Не трябва да допускаш лъжци и национални предатели да управляват държавата!

    Коментиран от #12

  • 10 Кирилизатора

    1 0 Отговор
    Уважаеми другари и другарки, по време на прехода имахте 5 правителства . При всяко едно ваше управление ни докарвахте до гражданска война ! И така 5 мандата по 4 години прави 20 години управление за общо 27 години преход, въпроса е, кой прецака !?!? Знам, че много се плашите от думата "кой", но в една демократична държава трябва да се отговаря !
  • 11 левски

    1 0 Отговор
    Тъпа неграмотна мутра ,не го ли проумяхте братя българи,украде всичко заедно с комунарите-неговите кукловоди,вси-чко,и този травестит цецка,пълен цирк,Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА...
  • 12 Петко Воивода

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Ник":

    Човек който си изключва ESP на колата за да пести спирачки ще му е трудно, даже невъзможно да разбере това което му казваш.
  • 13 Картър

    0 0 Отговор
    Значи мвр- то ще разнасят чувалите с правилните бюлетини?..
    . Този път няма да ви мине номерът, защото ние няма да си траем и да седим мирни и кротки. Обещавам!
  • 14 Бат Ваню

    0 0 Отговор
    ... тука... некои хора ва усещам чи ридовно пийти некви хапчета... ха ха ха ... обаче не секи път си ги зимате... ха ха ха.... особено като видити снимка на Бойко..... ха ха ... Пийте си ги редовно .... ха ха ....
  • 15 ТИКВОЧА

    0 0 Отговор
    ТЕ ТОЯ Е ЕДИН ОТ ГОЛЕМИТЕ БОКЛУЦИ.
  • 16 ехх

    0 0 Отговор
    Господин Борисов, работите отиват на зле. Поръчай си докато е време костюм на райета по мярка, за да си елегантен. Много си заслужил да си на топло.
  • 17 аз съм

    0 0 Отговор
    Главен секретар беше ,кмет беше премиер също .Където и да го сложиш нищо не става от такъв

    Коментиран от #18

  • 18 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "аз съм":

    ...и две магистрали напраи.... Като включа бате колата стрелките се обръщат и се връщат обратно....и като мина по тия магистрали пак така! ....ха ха ха ..... Разбираш ли ма а? ...а ааааааааааааа ... Ни знам дали ма разбираш за ко ти говоря ...ама.... истана ти казвам... и по една трета... и там така... тя още не е готова..... ааааааххххххх...и по една друга на некои участъци ..... ха ха ха..... ааахххххххххххх...
  • 19 ку ку фен

    0 0 Отговор
    Много българи харесват откритото и арогантно поведение на Слави ,други като мен харесват балерините около него .Дългия много добре разбира това и е решил да осребри популярноста си...Така или иначе ще се занимава с политика ,ако не пряко то ще е чрез поставени лица ...Бате Бойко също няма намерение да се оттегля от политическата сцена ,така че в бъдеще може да се стигне и до коалиция между двамата ...Според мен :''Време е за шоу"...
  • 20 бАЙ ОНЗИ

    0 0 Отговор
    АБЕ БОЙКО ЗА КАКВО МУ БЛАГОДАРИШ НА ТОЗИ УЧИНДОЛСКИ ПЕС КЪДЕТО ТЕ ЛЮВА ЦЯЛА ГОДИНА АМЕ ВИЕ НАРОДА НА МАЙМУНИ ЛИ ГО ПРАВИТЕ!!!
  • 21 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Слав4о иска да стане 241 депутат
  • 22 чичо

    0 0 Отговор
    Какво си разрешил бре, мутро ГЕРБерастка! Вземи и научи най-сетне, че за такова нещо не се дават разрешения, а се уведомява ОБЩИНАТА! Целият този митинг бе заради безобразията ти! Щял да благодари! Те го плюят, той мисли, че дъжд вали! Уж не се отнася за него! Няма кого да заблудиш вече! Свърши се с търпението ни!
  • 23 7777777

    0 0 Отговор
    КОННИКЪТ БЕЗ ГЛАВА ПАК ПРЕПУСКА ИЗ ПРЕРИЯТА!
  • 24 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    Много ви се чудя на вас на акъла -ама айде-вие не разбрахте ли ,че бойко и компания си опекоха питката-взеха заемите,раздадоха си ги,взеха ключовите места и сега сложиха този кандидат с уговорката -ако не спечели да се оттеглят незабавно-нима не разбирата че те искат да са от този момент в сянка и ще го постигнат-виждат и вашето негативно отношение -но е вече твърде късно за промяна-те си свършиха работата благо себе си-другите ще дойдат и те да крадат малко и така на размени начала-а ние ще си лаем по форумите и ще си мислим ,че правим нещо-зад компа е много лесно-но на улицата пред парламента никой няма.Всеки народ си заслужава орисията,като сме заспи и шматки -това за нас да ни водят за носа като мечка....
  • 25 Шшшшт бе

    0 0 Отговор
    Алоооу, като си отиде Борисов кой ще управлява ? мислите си че имаме голям набор от лидери ?
  • 26 555

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "агент08":

    Добре че е "Боко тъпото" да ви чисти л..ната и повърнята, щот инак щяхте да плувате в собствените си фекалии

    Коментиран от #27

  • 27 razbirach

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "555":

    точно и правилно
  • 28 9999

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "5566":

    Кажи кои искаш, та да знаем и ние кои иска народа. Щото тези преди Бойко много ли бяха добри и затова ли не ги преизбираха?
  • 29 909 БЪЛГАРИЯ

    0 0 Отговор
    Тиквата е е.а..ти простака !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове