Last news in Fakti

29 Октомври, 2016 10:37 14 180 30

Вижте какво написа Кошлуков на профила си във Facebook

  • емил кошлуков-
  • слави трифонов

Емил Кошлуков коментира затварянето на Орлов мост заради концерта на Трифонов и Ку-ку бенд

Бившият депутат Емил Кошлуков коментира в типичния си стил концерта на Слави Трифонов в София. Кошлуков сравни шоуто довечера с други подобни събития на Орлов мост.

Вижте какво написа Кошлуков на профила си във Facebook:

"70-те човека, които затваряха Орлов мост цяла година, сега са възмутени, че 70 000 го затварят за един ден. Представям си човек, който пикае на ъгъла на Витошка и Патриарха, свършва, вдига си ципа, отстъпва назад и нагазва в лайно: - Как може да серат в центъра на София бе, егаси селяните!

И сега спорът тук е, че оня, дето пикаел, пиел изискано зелен чай с джинджифил, а другият ял кисело зеле. Ерудирани, съдържателни дебати вървят, да ти е драго да ги четеш. 

А смешното е, че каузата е една - и свалянето на Орешарски, и референдумът за смяна на избирателната система. И двете са задължителни. Едното стана, дано да стане и второто.
А свободата да говориш и да правиш митинги е за всеки.

Ако Райна Кабаиванска организираше събитието, и вместо чалга пееше Тоска, по-леко ли щеше да е движението по Цариградско? Може да не ми харесва Слави, но правата му са същите като моите. Другото е комунизъм".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mihala

    1 0 Отговор
    По-добре да пее и да ни показва недъзите, отколкото да се друса и да се прави на тиква,за да зарадва дяволите.
  • 2 Гост

    1 0 Отговор
    Браво Емо! Трябва да има непръкъсната борба за утвърждаване на истинско гражданско общество, обратното е равно на комунизъм.
  • 3 Гостът

    1 0 Отговор
    Ако не се вземем в ръце догодина ще ни информират, че заплатите на депутатите и държавните чиновници са се вдигнали с още 5000 лв., а тези на работещите хора и на пенсионерите с 5 лв. Каква наглост!!!
    Точно тук е заровено кучето, несправедливото заплащане на труда в БГ прави разделението на нацията. Стигнали сме до там, че прости държавни чиновници се правят на аристократи с пари заграбени от публични средства. Подхвърлят се трохи на тези които трябва да ги озъптят и да ги сложат на място , за да си мислят че също са в играта.
    Жалка картина за жълти стотинки правораздавателнтата система подкрепя статуквото, а не вижда, че вредите които причинява са огромни и че жълтите стотинки по никакъв начин не могат да компенсират загубите им от некачественото образование за децата им, лошото здравеопазване за тях и семействата им, мизерните пенсии на тези които са ги отгледали, липса на сигурност и тн...
  • 4 ник

    0 0 Отговор
    не знаете какво беше, гери бяха тия дето смееха виц за бай тошо да кажат, камо ли да не одобрят системата, и 2ма ,трима като Кошлуков дето са били политзатворници,

    Коментиран от #29

  • 5 дядо Йоцо който гледа

    1 1 Отговор
    много е лошо, когато умни хора говорят простотии...така е жалки господин Кошлуков и за съжаление не си само ти, а чалгата е взела ума на много хора
  • 6 стоян георгиев

    1 1 Отговор
    господин кошлуков,няма проблем да говориш но не за сметка на другия не забравяите това,когато упоменавате демокрацията!тва че трифонов иска да прави митинг-концерт не е лошо нека си го прави ,но да затвориш орлов мост за два дни по тази причина съвсем не е демократично.освен феновете на трифонов в софия живеят много други дето биха искали да се придвижват през затворените участъци ,тва не го ли отбелязахте?и не е аргумент че като можел някои идиот да затвори орлов мост след това тва трябва безпроблемно да се повтаря!
    има достатъчно места където трифонов би могъл да си направи концерта митинг или поне ако бе на орлов мост ,времево трябваше да се съкрати времето.
  • 7 тошибиян

    1 0 Отговор
    гласувам против наркоманина мутра нагажда4 слав4о проблема не са 240 дупетати и 10 да станат заплатите няма да са 2500 евро абсурда тука ше е същия тука оправия нема за обикновения 4овек...БЕГАИТЕ КЪДЕ ВИ ВИДАТ О4ИТЕ ЩОТО ТОЗ РЕФЕРЕНДУМ И СЛАВ4О СЪЩО СА СЦЕНАРИИ НА ДС
  • 8 ЗМЕЙ

    1 0 Отговор
    Ако Райна Кабаиванска организираше събитието, и вместо чалга пееше Тоска, щеше да го направи културно в зала. Нямаше да си помисли да причинява на хората неудобства. А тези, живеещи наоколо, трябва ли да страдат? Някой пита ли ги? Още повече да агитира за бъдещата си, евентуално, партия. Хайде, холан, бъдещия бюрек иде... Що не затвори учиндолския мегдан, да видим колко хора ще му идат? Там да си преброи феновете!
  • 9 Arkos

    1 1 Отговор
    Жалко е станало обществото ни дори в коментарите си.Не случайно в ада на българския казан няма пазачи...,ако някой тръгне да излиза,останалите го връщат. Хора,вместо да злобеете срещу Слави,просто вижте дали това което се опитва дали е добро или не.А вие дребни душици се надскачате за едно събитие,дали ще ви доведе до това крачетата ви да се изморят с няколко крачки повече,в името на това нещо в тази държава да се промени към добро.Вижте се колко сте изпаднали и изпростели,наистина не задлужавате усилията които този г-н полага за да ви изкара от вашата кретеноидна апатия

    Коментиран от #28

  • 10 сулю

    1 0 Отговор
    За концертите , на когото и да са, има зали, стадиони.Булевардите са за движение на МПС !!!
  • 11 Гост

    0 1 Отговор
    Тъпанари улиците ги затвори власта за да настрои хората срещу митинга.

    Коментиран от #15

  • 12 onq s konq

    1 0 Отговор
    Не стига че тоя дълъг чалгар не мога да го трая,камо ли да гледам телевизионните му "учиндолски" изцепки,ами на всичкото отгоре съм принуден ДА ПЛАЩАМ С ДАНЪЦИТЕ СИ ОХРАНАТА НА Ш...НИТЕ МУ КОНЦЕРТИ!!!От провинцията съм,но недоумявам как е възможно властта да позволи провеждане на ЧАСТНО "МЕРОПРИЯТИЕ" В ЦЕНТРАЛНА ЧАСТ НА СТОЛИЦАТА,СЛЕД КАТО МН ДОБРЕ СЕ ЗНАЕ ГРАНДИОЗНОТО НЕУДОБСТВО ПРОИЗТИЧАЩО ОТ ТОВА за нормалния трафик на движение и колко гориво,нерви и време ще струва това на обикновения софиянец принуден да се щура по обиколни маршрути?!!

    Коментиран от #20, #21

  • 13 Различен

    0 1 Отговор
    Мале, мале. Много простички и озлобени хорица има в тази държава!

    Викате митинга трябваше да го направят другаде? Къде? Примерно на връх Ботев??? Никак нямаше да ви пречи, а и малко щяха да отидат там!
    Е друго си е да ползваш само благинките на Софето. Магистралки, Метро, летища, заплатки, работа, но когато трябва да понесеш и малко неудобство, следва вой. А човекът се бори за вас, но мозъкът вие е толкова закърнял, че по-далеч не виждате!
  • 14 рес еоод

    0 0 Отговор
    Комунизма може и да си отиде но комунистите останаха
  • 15 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Е това е истината, ама хората са толкова вглъбени в проблемите си, а и озлобяли и оскотяли, че няма как да го съобразят.
  • 16 Спазмалгон

    1 0 Отговор
    А някой не се ли сеща, че концертът на Слави е прикритие на местене на оборудване и спешно разширяване на съществуващ тунел под орлов мост посока разклона за Лозен изискано от вън..., за да не се чува шумът от машините? Слави е поканен именно там от Бъчварката срещу нулев наем и пълна охрана, а не обратното.
  • 17 606060

    1 0 Отговор
    Прав си е Кошлуков.
  • 18 robu

    0 0 Отговор
    Много ми интересно когато сядате да ядете дали не си плювате в яденето по навик

    Коментиран от #19

  • 19 Спазмалгон

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "robu":

    Не, не се налага. На някои им е писнало да.., така или иначе.

    А иначе добавям добавката:
    http://fakti.bg/bulgaria/208239-borisov-pojela-uspeh-na-slavi
  • 20 Спазмалгон

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    ""как е възможно властта да позволи провеждане на ЧАСТНО "МЕРОПРИЯТИЕ" В ЦЕНТРАЛНА ЧАСТ НА СТОЛИЦАТА,СЛЕД КАТО МН ДОБРЕ СЕ ЗНАЕ ГРАНДИОЗНОТО НЕУДОБСТВО ПРОИЗТИЧАЩО ОТ ТОВА""

    Ами не му позволява , наема го самата Тя....:

    http://fakti.bg/bulgaria/208239-borisov-pojela-uspeh-na-slavi

    Как иначе ще затвориш движението там, как ще се аргументираш по медиите, ще възникнат въпроси "защо?" А и... шумът отдолу все пак пълзи по основите на кооперациите. А така тъпа7ите се радват отгоре, а другите си вършат работата... Поръчка.

    Най-лошото е, че Кошлуков знае (има откъде). Беше светен, но явно в тази власт и той е в кюпа. Двуличник.
  • 21 МУЗИКАТА Е МАГИЯ НО НЕ И ЧАЛГАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    АБЕ КЪДЕ ША ХОДИШ В ТРАФИКА .ЗАБИТ СИ НА КОМЕНТАТОРСКАТА ЯСЛА НОН СТОП ТЪЙ ЧЕ СИГУР НОКТИТЕ НА КОПИТАТА ТИ СА ДВА МЕТРА
  • 22 Спазмалгон

    0 0 Отговор
    Гузен, негонен бяга, ТикваТа цитат от Днес:

    „Затваряли сме София и заради митинга на БСП и ДПС. Не е за първи път".

    Ахааааа. Лабилен е, и винаги е бил, не умее да мълчи.
  • 23 БАЙ СЕЛО

    0 0 Отговор
    Ало гн Кошлуков, защо намисате селяните във вашата помия? Селяните не ви се бъркат в политиката нито ви .ерат центъра на София. Вие (политиците) о.рахте , не само София, не центъра ами се о.рахте в световен мащаб и вместо да мълчите вие имате наглоста да прехвърляте вината на селяните и да се подигрававате с тях. Ако не са селяните да ви хранят нямаше сега да се о.ирате , но грешката е наша на селяните. Като дойдат избори откачате в борбата са власт. Толкова сте жалки ,че не може да се видите!!!!!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 КГБ

    0 0 Отговор
    Какъв "политзатворник" е бил Кошлуков бе ??

    Кошлуков имаше задача от ДС да прави мизерии и да разкрива на властта кой го подкрепя... ама нали е лаком, обърна палачинката и взе пари и от американците, нали учи в щатите на тяхна издръжка.

    От ЦРУ се надяваха това да е новия премиер или президент на България, вербуван млад политик с бъдеще, но Кошлуков се оказа толкова некадърен, че сам, с простотията си, провали добре подготвена кариера в политиката, не можа да оправдае парите на новите ни "големи братя"... Е, сега бъдещия Стамболов го докара до там, да коментира разни помии като Биг брадъри и прочее гадости.
  • 26 666

    0 0 Отговор
    Новия месия Слави (като царя едно време). Има стадиони за концерти
  • 27 Расте и старее

    0 0 Отговор
    Пълно с недоволни столичани в повече.Връщайте се на село кадето е тихо спокойно.
  • 28 скарамуш

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Arkos":

    И кое по-точно е хубавото на предложенията на Славейко?!Ще гласува ме мажоритарно-ок,но къде са личностите за които ще гласуваме-същите ще са само,че вместо в партийна листа ще са личности.Задължително гласуване-за къв дявол тогава махнаме бай Тошо - и при него ходехме под строй да гласуваме.Ще намалим броя на депутатите-чудесен повод да си утроят заплатите.
  • 29 скарамуш

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ник":

    Кошлуков политзатворник?!-мухльо който не издържал на казармата и си счупил пръста за да се скатае-при това се гордее с тази си постъпка.
  • 30 Хляб или свинец

    0 0 Отговор
    Много сте заблудени. Всички вие се оплаквате че живеем в мръсна и продажна държава. Искате промяна, но тази няма да дойде като седите на стола и пишете отрицателни рецензии върху Слави. Той поне се опитва да направи нещо, за разлика от вас. Затворил е улиците. А тея гербери като дават 35 евро на роми и 30лв на децата ви, като крадат по милиони левове за лична изгода, тогава сте съгласни, така ли ? ха-ха ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове