8 226 4

1 ноември: България в снимки

Снимки: БТА
Снимки: БТА
Анатоли Стайков

Служителите на хасковската пътна полиция от днес стартираха акция "Зима". Проверяват се автомобили за изправност на светлини, чистачки и грайфер на гумите с допустимия размер. 

Пътните полицаи в Кърджалийско се включиха  в националната кампания акция "Зима 2016", започнаха проверки за изправността на чистачките, светлините и състоянието на гумите на моторните превозни средства, раздадоха и листовки с 10 полезни съвета за по-безопасно и сигурно шофиране през зимата. 

 

С тържествена церемония на площад „Хаджи Димитър“ в Сливен бе отбелязан 1 ноември – Ден на народните будители. Четници от ПМГ „Добри Чинтулов“ поднесоха гирлянда на славата пред паметника на Войводата и сливенските възрожденци.

 

Десетки врачани се събраха на общоградско тържество пред паметника на Св. Софроний Врачански във Враца, където почетоха Деня на народните будители- 1 ноември. Бяха поднесени венци и цветя. 

 

С литийно шествие от централния площад "Бдинци" и поднасяне на венци и цветя пред паметника на Софроний Врачански във Видин бе отбелязан 1 ноември - Ден на народните будители.

 

В присъствието на представители на местната и централната власт, общински съветници, десетки граждани, ученици, представители на културни и образователни институти пред паметника на Митрополит Методий Кусев тържествено беше честван Деня на народните будители в Стара Загора. Бяха поднесени венци и цветя.

 

На летище Бургас бе даден старта на мащабни инфраструктурни проекти за реконструкция и рехабилитация на пътеки за регулиране. Ще бъде подменена и системата за управление и контрол на светотехниката и оборудването на светлинните подходи.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • някой
  Отговор
  1 17:48  01.11.16
  Българската полиция е сред най-смешната и неадекватна банда в цял свят,особено Варненската полиция
 • Гост
  Отговор
  2 18:00  01.11.16
  Абе оставете хората да си карат колите
 • куку
  Отговор
  3 19:23  01.11.16
  На летище Бургас "пътеки за регулиране" да не би да са за РУЛИРАНЕ
 • Neromare
  Отговор
  4 03:52  02.11.16
  Полицаите не са особено интелигентни и си личи по снимките. Гуми, които не са използвани, например 5-10 години, са с изтекъл срок на годност. Производителите препоръчват да се сменят гумите след 5-тата година. След време, каучукът става много по-твърд, гумата вече не е мека, а е като пластмаса и няма никакво сцепление. Затова една гума може да е с висок грайфер, но да е втвърдена и да е много по-опасна от поизносена гума на 1 година.

Напиши коментар:


Публикувай