1 278 2

Божидар Димитров: Радев победи, а не БСП

Венцислав Михайлов

Това категорично е победа на личността на Румен Радев, а не на партията БСП. Това не е победа на Корнелия Нинова. Победата на Радев беше очаквана.

Това заяви Божидар Димитров в студиото на Нова телевизия в коментар на победата на ген. Румен Радев в изборите за президент.

Професорът заяви, че причините за загубата на ГЕРБ са няколко.

Колкото и да не му се харесва на Бойко Борисов, неговият кандидат беше доста неубедителен. Втората грешка е, че премиерът не трябваше да залага кабинета. Аз вярвам, че той има офицерска чест и съм сигурен, че днес ще подаде оставка. Това заяви професор Божидар Димитров.

Подозирам, че загубата на ГЕРБ може и да е волна. Може би, за да има радикални промени в политическата система у нас. Още не знам загубата волна или неволна беше, поясни професорът. Сигурен съм, че ГЕРБ ще си извлекат сериозни поуки от това и ще спечелят следващите парламентарни избори, категорично заяви Божидар Димитров. Според него Патриотичният фронт подкрепи БСП на тези избори.

ГЕРБ трябва да отиде на нови избори. Така ще има нови партньори във властта, а не Реформаторите, които със своите 8% контролират 40% от правителството.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 21:09  13.11.16
  Това същество пак се прави на капацитет .
 • 444
  Отговор
  2 21:17  13.11.16
  Скрий се мишко пияна

Напиши коментар:


Публикувай