688 3

Никой не е говорил за оставки на кметове

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Анжелина Димитрова

Мисля, че никой не е говорил за оставки на кметове. Имаме механизми, по които ще разговаряме, заяви в Министерски съвет кметът на София Йорданка Фандъкова.

„Посланията премиерът сам ще си ги каже. Дали е било последното заседание, аз по-скоро мисля, че не е. Да, действително на действащото, но мисля, че ще има още заседания на този МС. Надявам се, защото държавата трябва да продължи да работи и отговорното поведение на министър-председателя Бойко Борисов и целия кабинет е очевидно. Работиха, приеха всички предложения и доклади, които бяха направени за днес и вярвам, че така ще продължи следващата седмица до тогава, докато има ново правителство. С поведението си ясно показват, че това е важно. За мен като кмет също е важно държавата да работи“, каза Фандъкова.

По думите й отговорност носи всеки от тях – не само всички кметове, които са част от ГЕРБ.

„Анализите ще си ги направим. Ще си разговаряме. Работим последователно и мисля, че всичко, което е в плановете ни се случва също толкова последователно. Имаме, разбира се, очаквания за следващата година в рамките на новия бюджет. Да продължи подкрепата за строителството на метрото, да продължи подкрепата и за други подкрепи. Не само на общината, а за София като цяло. Благодаря на г-н Борисов, министър Павлова за работата, която имахме и се надявам да продължим да имаме по отношение на разширението на Околовръстния път, разширението на Южната дъга“, каза още Фандъкова.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 12:58  16.11.16
  Толкова години кметица, а мръсотията си е все същата, бездомни кучета по улиците, дупки и т.н. Нищо не се е променило. Трябва на това място да застане човек, който милее за София, човек пълен с енергия, знания и умения.
 • ссссссссссссссс
  Отговор
  2 12:58  16.11.16
  Изализайте в събота на протеста срещу ислямските примати, ей!
 • Хасан
  Отговор
  3 13:25  16.11.16
  Най накрая трябва да има одит в тая бездьнна яма -Софийска община

Напиши коментар:


Публикувай