1 974 8

Радев се срещна Георге Иванов

Радев се срещна Георге Иванов
Калина Петрова

Новоизбраният президент на Република България Румен Радев проведе в София среща с президента на Република Македония Георге Иванов, по негова молба.

Румен Радев и Георге Иванов обсъдиха двустранните отношения, политическата ситуация след отминалите президентски избори в България и предстоящите парламентарни избори в Република Македония, предизвикателствата, свързани с бежанската криза, както и въпроси от регионалния, европейския и международния дневен ред.

Новоизбраният президент Радев потвърди пред президента Иванов своето намерение за приемственост в политиката към Република Македония и изрази надежда, че двустранните отношения между двете държави ще се развиват в дух на сътрудничество и добросъседство.

София / България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • сербез путин
  Отговор
  1 16:37  22.11.16
  Когато 44 г дойдоха на власт руските мекерета ,дадоха Македония до Петрич на Сърбите ! Сега до Сандански ли ще я дават или до Благоев град???

  Коментиран от #2

 • Bobi
  Отговор
  2 17:49  22.11.16

  До коментар #1 от "сербез путин":

  Самата Македония , като отделна държава е идея и дело на комунистите и по-конкретно Георги Димитров ! Днешното ни икономическо състояние също е тяхно дело , само без учителя им , както го наричаха преди Г.Д.
 • Радев равнис
  Отговор
  3 17:57  22.11.16
  Не им давай обещания на гьотере. Първо ще цункат ръчицата българска и тогава ЕС.
 • непознат
  Отговор
  4 21:51  22.11.16
  Абе не знам каква им е държавата ,бях на гости в гр.Гевгелия храната им е 30-50% по евтина,примерно тук хубаво сирене е между 8-10 лв,при тях е най-скъпото 4-5 лв.Кашкавала им е премиум качество 6-7 лв.кг,прясно мляко алпийско внос от Австрия 1л.1.30-1.50,не знам каква им е държавата ама е доста поевтино.Хората имат повече пари за отделяне след като храната им е доста поевтина,ние понеже сме много умни имаме швейцарски цени.
 • гост
  Отговор
  5 22:49  22.11.16
  Желязната завеса падна . Хитлериска Германия се обедини . А България е все още разпокъсана . На управляващите потомствени тъпи номенклатури и през ум не им идва да работят в това направление . Тях ги вълнува само как да унищожат индустрията , коя банка да фалират че са се насъбрали парици , колко милиарда заем да отклонят . И както са се помислили за недосегаеми , накрая да не се изненадват като почнат линчовете .
 • стоян георгиев
  Отговор
  6 22:52  22.11.16
  може да се басираме че този не знае къв е българския интерес в македония.ще почне пак с компромисите към тези българомразци .плевнелиев бе единствения ни президент дето познаваше историята на македония и запази българското достоинство в политиката ни в тази посока и гоце и жельо и стоянов се ос.аха ,сега го гледам че и тоя на там е тръгнал,а още не е встъпил в длъжност.

  Коментиран от #7, #8

 • 7 05:38  23.11.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 8 07:53  23.11.16
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай