944 1

"бТВ Медиа Груп" с нов изпълнителен директор

Флориан Скала заменя Павел Станчев

Анатоли Стайков

бТВ Медиа Груп обяви назначаването на Флориан Скала за своя нов Главен изпълнителен директор. Преди това 38-годишният Скала е работил в Markiza Slovakia (CME) като Директор Продажби, а преди това в IP Austria (RTL Group). Г-н Скала има повече от 13 години години телевизионен опит.

Кристоф Майнуш, Председател на Надзорния съвет на бТВ Медиа Груп и Главен изпълнителен директор, отбелязва: „Радваме се, че Флориан ще управлява бТВ Медиа Груп. Флориан е професионалист, отдаден на телевизията. бТВ се обогатява с неговия широк опит и силен фокус върху продажбите. Заедно с него ще заздравим водещата си позиция в България“.

Флориан Скала добавя: „Въодушевен съм от новата си роля на ръководител на най-важната медийна група в България. Съвместно с нашия силно мотивиран и опитен екип ще продължим да бъдем отговорни и професионални партньори към всички и ще продължим да предоставяме най-доброто съдържание на нашите зрители. Очаквам с нетърпение да преследваме активно целите си и да растем на този динамичен пазар.”

Досегашният Главен изпълнителен директор Павел Станчев се разделя с бТВ Медиа Груп след 3 години в дружеството.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • все таа брат
    Отговор
    1 17:22  13.12.16
    На Павел Станчев са му духнали под опашката предколедно ! Не гледам бТВ, защото мога да мисля !!!

Напиши коментар:


Публикувай