575 2

Полицията разследва пререкание около НДК

Стефанаки Йоанис

Служители на частна охранителна фирма са обект на проверка във връзка с инцидент в района на НДК. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

На този етап от извършващата се незабавна проверка във връзка с разпространен видеозапис е изяснено, че около 13.45 часа двама младежи влезнали в заведение за бързо хранене в района на НДК. Между тях и персонала възникнало пререкание. Те отказали да напуснат обекта, поради което чрез паник бутон служител е повикал охраняващата частна фирма. Охранителите извели младите мъже от заведението.

Междувременно, към 14.15 часа, на тел. 112 постъпил сигнал за упражнено насилие. Незабавно на място са изпратени екипи на полицията и Бърза помощ. Полицаите установили подателите на сигнала – двама младежи на 19 и 20 години, с видимо неадекватно поведение. Те отказали да подават жалба, както и да бъдат прегледани от медицинския екип.

Към момента в столично районно управление са поканени за изясняване на обстоятелствата около случая служителите на частната охранителна фирма, включени в екипа, отзовал се на сигнала от заведението. Предстои да бъдат призовани за даване на показания и младежите, замесени в инцидента. Работата по случая продължава.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Враг
  Отговор
  1 19:11  29.01.17
  Много правилно са постъпили охранителните стига вече само да толерираме някакви изроди наркомани и паразити така трябва където не става с правда става с брдава,значи те може да се държат зле а после като стане обратното не може нека да си ядат шамари
 • човек
  Отговор
  2 20:07  29.01.17
  Хора чуйте НАРКОТИЦИТЕ ХАЗАРТА И ЖЕНИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ

Напиши коментар:


Публикувай