2 065 11

Шофьор стана герой

Момче регулира движението в силен дъжд

Росен Стойчев

Млад мъж се превърна в истински герой за десетки софиянци, които тази сутрин се оказаха заложници на зверско задръстване, предизвикано от неработещ светофар.

Действието се развива в дъждовното утро на кръстовището на булевардите „Сливница" и "К. Величков".

„След повече от 30 мин. никакво движение в посока център, при неработещи светофари и липса на служители на КАТ, това момче излезе от колата си и в силния дъжд започна да регулира движението.

"Явно гражданите ще трябва да изземат и още от функции на МВР с бюджет от повече от 5 млрд. лв. и Столична община”, съобщава зрител на Нова телевизия в рубриката „Моята новина” .
„Ако можете откриете момчето и неговия работодател и му изкажете благодарности от всички шофьори го оправдайте пред шефа му защо е закъснял за работа”, добавя Стелиян Нешев.

"Един човек, който не чака да го "оправят", а решава сам проблемите на хиляди шофьори в този натоварен час. Браво", отбелязва друг свидетел на случката.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гошо
  Отговор
  1 19:19  07.02.17
  без коментари от държавните служители( НЕФЕЛНИ ПАРАЗИТИ) особено в "факти"
 • гост
  Отговор
  2 19:19  07.02.17
  Какво ни стана с държавата... къде е?

  Коментиран от #10

 • Bell
  Отговор
  3 19:29  07.02.17
  Заприличваме на Либия... всеки да се оправя както може, я с тръби и бухалки, някой заместват държавата, а вчера жената нямаше късмет..
 • КАТ
  Отговор
  4 19:43  07.02.17
  Тия са луди бе. Нас на улицата може да ни изкара само, ако някой реши да ни пипне парите и кефа. Тогава всичките 7 синдиката ще скочат, ще изкарат дембелите да протестират. Ура, да живее МВР-то дето сме го охранили та не може да се мръдне.

 • Бай село
  Отговор
  5 20:04  07.02.17
  Винаги съм вярвал, че има свестни Българи, ето момчето го доказа! Без да е длъжен е свършил една хуманна постъпка, но не така са постъпили , хората с пагони , на които им задължение! Те не се излагат на дъжд ,слънце и лошо време без да имат келепир! Какво ще спечели полицая в тоя дъжд на това кръстовище, най много да пипне пневмония. Виж друго си е когато са скрити зад някой храст с колата , и трябва да наблюдават знак 36 или някакво ограничение, там работата е съвсем друга! При установяване на нарушение , идва ред на фразата ,,ся кош праим,, после знаете какво се случва. Това е работата на полицията , а не да висят в дъждовно време на някакво си кръстовище , там раята се справя сама!
 • ПОЗНАТО
  Отговор
  6 21:54  07.02.17
  Имаше и преди такъв случай . Може и да му се размине . . . но ще видим .
 • Терцел
  Отговор
  7 22:41  07.02.17
  Това се равнява на протестите в Румъния
 • гощо
  Отговор
  8 06:50  08.02.17
  А милиционерите вероятно са се криели от дъжда някъде по кафетата?!??! Всеки ден пред парламента става задръстване на кръстовището а полицая си седи под навеса и гледа!!!!!!!!!!!!!

  Коментиран от #9

 • Пако
  Отговор
  9 08:00  08.02.17

  До коментар #8 от "гощо":

  Ами по време на дъжд паветата са мокри и става пързалка. . Тези момчета имат семейства, деца. Освен това има и наредби в които ясно се казва при какви условия се регулираи при какви се стои извън кръстовището.
 • митница Олтоманци
  Отговор
  10 08:59  08.02.17

  До коментар #2 от "гост":

  ПИТАЙТЕ КОРНЕЛИЯ НИНОВА ??? НАЛИ ЩЕ НИ ОПРАВЯ ...
 • незнайко
  Отговор
  11 16:07  08.02.17
  Всички се радваме за тази постъпка, но не видяхте ли изказването на висш служител в КАТ, че това деяние е наказуемо ! Този служител с пагоните трябва да бъде УВОЛНЕН.

Напиши коментар:


Публикувай