450 1

Засегнатите от топлото хора да подадат жалби

Няма нужда от глоба за "Топлофикация София"

Засегнатите от топлото хора да подадат жалби
Стефанаки Йоанис

Настоящите Общи условия на "Топлофикация София" са разтегливи и трябва да бъдат променени. Нужно е да се подходи справедливо, т.е. обещанията на "Топлофикация София" трябва да бъдат подплатени с действия и от принципала - Столичен общински съвет. Това заяви Богомил Николов от Асоциация "Активни потребители" в БНТ.

Според него няма нужда от глоба за "Топлофикация София", по думите му това няма да стопли крайния потребител. Това само може да оскъпи услугата на дружеството занапред.

Обезщетението за абонатите сега трябва да се изчислява по твърде хипотетични формули. 48 часа като срок след аварията също са твърде много. СОС трябва да гласува справедлива сума, при ЕРП-тата е записано 10 лв. на всеки 12 часа недоставяне на услугата. Нещо сходно ще бъде справедливо, призова Николов.

Николов посъветва засегнатите хора да подадат жалби.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • баш батка
    Отговор
    1 09:18  13.02.17
    Солидна глоба в размер на милиони трябва да им се наложи за да дигнат качеството и да почнат да си поддържат тръбопроводите регулярно. Всичко е оставено и занемарено, топлата вода идва с ниска температура и така плащаме в пъти повече защото ни трябва по-голямо количество.

Напиши коментар:


Публикувай