3 954 6

Пешеходец преби шофьор при скандал на пътя

Мартин Христов

45-годишен шофьор на лек автомобил е със счупен нос след саморазправа на пътя. Водачът е бил ударен в лицето от пешеходец при скандал.

Инцидентът е станал във вторник вечерта на варненската улица „Георги Бенковски”, съобщават от МВР. В резултат на юмручния удар пострадалият е получил фрактура на носни кости.

Извършителят е бил задържан за едно денонощие.

Той е 27-годишен, от Видин, известен на МВР. Случаят е докладван на Районна прокуратура - Варна.

Варна / България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • жоро тъпото
  Отговор
  1 15:47  23.02.17
  Тоя пешеходец е оня с коня и е бил ядосан че беенвето му не е запалило!Мал шанс е имал шофьора да налети точно на него и то в такъв момент!

  Коментиран от #2

 • муле скопено
  Отговор
  2 16:42  23.02.17

  До коментар #1 от "жоро тъпото":

  Вярно е , защото бенвето е завито с чаршафи в гаража. Сега се стопи снегът и вече конят ще може да го тегли по пътя !
 • do 1 i 2
  Отговор
  3 18:21  23.02.17
  Това не е Оня с коня, а неговият брат близнак, разярен че няма да кара колата на батко си тръгнал пеш комплексирал се и показал мускули :-)
 • Патето Яки
  Отговор
  4 22:46  23.02.17
  Новината звучи като - човек охапа куче.
 • Чичу Ади
  Отговор
  5 00:50  24.02.17
  Преди няколко години си пресичам на пешеходна пътека със светофар, съответно на зелено. Един майстор прави десен завой на кръстовището и без да ми даде предимство мина пред мен, като само крачка назад от моя страна предотврати счупване на краката ми. Добре, че успях да му ударя страничното огледало и онзи спря след 10 метра и започна да вика от колата. Отворих вратата му и опитах да го извадя, но беше с колан и успях само да му вкарам едно коляно в главата, преди онзи да потегли с мръсна газ. След 20-30 метра пак спря и започна да крещи нещо, но не ме изчака втори път. Много шофьори са за убиване, затова без да знам подробности от конкретния случай, не искам да виня побойника.
 • плам
  Отговор
  6 10:33  24.02.17
  не бих винила човека без подробности за случката,по едно време докато детето беше още в количка ,мислех да си нося камък в джоба,иначе немога да ги докопам копеленцата.пресичам нормално на пешеходна пътека с бебешката количка,вместо да намалят и спрат като ме видят че тръгвам да пресичам,настъпват газта да ме изпреварят!?!на няколко пъти минават на косъм пред или зад мен???естественно когато безмалко с количката да ме помете един направо откачих и ако го бях сдобарала,щях да го спукам от бой повярвайте ми!Колкото и да е голям нямаше да се сети откъде му е дошло!ама нямаше как да го хвана!

Напиши коментар:


Публикувай