Last news in Fakti

23 Март, 2017 08:50 2 846 31

Нинова: Два пъти сгрешихме да се коалираме с ДПС, трети път няма да има

  • корнелия нинова-
  • избори

„Сигурна съм в победата. За мен победа е да бъдем първа политическа сила и не изчислявам победата в проценти. Имам три плана и три екипа, с които знаем какво трябва да правим от 27-ми нататък.” Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по Нова телевизия.

Тя бе категорична, че не прави план за загуба. „Няма да загубим изборите. Сигурна съм заради това, което видях в България- много енергия, много желание за промяна, много очакване към нас. Имах усещане за втора серия на кампанията на Румен Радев”, обясни председателят на БСП.

Влизайки в Министерски съвет ще отменя постанвление 208 за заселване на бежанци в българските общини, ще оттегля жалбата на Министерски съвет за увеличението на винетките, ще призова президента Радев да свика консултативен съвет по национална сигурност, посочи Нинова.

Тя допълни, че ако БСП спечелят, ще внесе закона за храните.

Вече екип работи за реалното финансово състояние на държавата, каза лидерът на БСП.

Каквото сме казали, ще го изпълним, каза тя. Знам с кого не бихме управлявали. Голяма коалиция с БСП и ГЕРБ е невъзможна. Най-близки по платформа сме с патриотичния фронт, каза Корнелия Нинова.

С Марешки нямаме общи планове, не бихме ползвали подкрепата му, каза тя. Два пъти направихме грешката да се коалираме с ДПС, трети път няма да го направим, каза тя.

Истерията около репликата "демокрацията ни отне много" е фалшификация, посочи тя. За мен е пълна фалшификация и вадене на половин изречение, антидемократите обърнаха това изречение срещу нас, заяви лидерът на БСП.

"Крадецът вика дръжте крадеца. Децата и внуците са при Борисов. Този човек си е хвърлил работата в МВР, за да бъде член в БКП. Тези, които са били тогава там, обвиняват тези, които не са били". Това заяви Нинова по повод изказване на Борисов .

"Ако има начин за обяснение за манипулация, ето я. Борисов дърпаше ушите на Плевнелиев.

Вярвам, че Герджиков е уволнил Гарелов заради СМС-а от лидера на ГЕРБ", категорична бе шефката на БСП.

"Той е изпълнил молбата на г-н Герджиков, вярвам на думите на Гарелов. Обявявам това за груба недемократичност, това също ще бъде част от промяната. Имало е SMS, защото вярвам на хората, които споделят това", заяви още Нинова.

Корнелия Нинова и лидерът ГЕРБ Бойко Борисов влязоха в задочен спор в дните преди вота. Тя смята, че Герджиков е изпълнил молбата на Борисов чрез смс, да уволни Иван Гарелов.

P.S.

Факти.бг напомня на читателите, че народът категорично заяви чрез референдум волята си да избира депутатите с мажоритарен вот. Политическата класа се уплаши и предпочете пак да се скрие в безличните партийни листи.

Факти.бг счита, че е нагло да искаш от някого мнението му, когато току що си му ударил шамар, за да замълчи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Банкя

    28 11 Отговор
    След неделя се коалирай с майка си...
  • 2 Българин

    29 10 Отговор
    тази лъже с усмивка като основния и електорат-циганите
  • 3 гост

    18 11 Отговор
    Демек най-близки са с Волен и останалите рубладжии - поне си го признава . що ли не се учудвам ...
  • 4 гост

    21 8 Отговор
    Ако тази се засрами поне малко от лъжите които казва трябва да потъне в дън земя! Засрами се бе Курнелке,не е хубаво така да се лъже!Господ наказва лъжците,ама забравих то комунистите не са вярващи,те само взривяват църквите
  • 5 Цоло Драгойчев

    29 6 Отговор
    Ако комунистите се опитат за пореден път да управляват , това ще е последния гвоздей в ковчега на България.Как е възможно народът да не помни Жан Виденов, тройната коалиция ,Орешарски , Станишев и т.н. Обърнете внимание на присъстващите на предизборните срещи на Корнелия Нинова - над 75 години.Тези хора ли ще определят нашето бъдеще? Нека ликвидираме червената пасмина веднъж за винаги.

    Коментиран от #18

  • 6 михаил

    23 7 Отговор
    госпожо лъжа,достатъчно е да дадете постове на подставени лица на доган и той да ви осигурява мнозинство.
  • 7 к нинова

    26 4 Отговор
    минала съм през всички партии,лягам с всеки,от всякъде имам кяр
  • 8 колю

    6 7 Отговор
    Аз го разбирам така- Не гласувайте за Обединените защото ще се коалираме само с тях. Те са наши .- Хитро артистично номерче .
  • 9 завръщането на топ мошениците

    25 7 Отговор
    По принцип не гласувам, но тая ми е толкова противна, че ще си загубя малко време, за да я накажа с вота си.
    Колко пъти БСП(БКП) трябва да докара България до финансова криза и катастрофа, за да разберат хората, че за БСП НЕ СЕ ГЛАСУВА!
    Нека дружно да ги погребем тази неделя!
  • 10 Гоуст

    19 6 Отговор
    Как тези БСП-ари не разбраха, че хората гласуваха за Радев заради неговата личност от едната страна, а другата част заради евентуалната оставка на ГЕРБ. Само старите бсп-ари гласуваха за Радев, защото е бил подкрепен от БСП !!! Набийте си го и спрете да го повтаряте
  • 11 Бай Тен

    12 6 Отговор
    Корнидо поздравявам те със песента на Мъйнов за майката на умното агънце
  • 12 8888

    17 4 Отговор
    Разбира се, че димукрацията на нея не й е отнела, напротив - много й даде и на останалата шайка.
    Няма право да говори лошо за отрочето им дпс. Та нали те са виновни за влизането в сила на постановление 208, с гласовете на 2-те партии. Сета пък щяла да го отмени. Това ако не е гьонсуратлък, здраве му кажи. Другарго нинова, помним, несме тъпи и толкова изтрещяли, че да повярваме на поредните лъжи!
  • 13 СИГО БАРА ИГО ТОЧИ

    15 15 Отговор
    БКП-БСП =ПОБЕДА

    А ГЕРБ СА.....

    Г РАБИМ
    Е ВРОПА
    Р УШИМ
    Б ЪЛГАРИЯ

    Е ТОВА СА ГЕРБЕРАСТИТЕ

    ПЪК КАТО ТОЛКОВА ПЛЮЕТЕ БСП И ЛИДЕРИТЕ ИМ ТЕ И ОТ ГЕРБ СА СЪЩИТЕ БИВШИ КОМУНИСТИ,ТАКА ЧЕ ТРАЙТЕ СИ ...ЩОТО ВОЛА РИЕ АМА НА ГЪРБА МУ ПАДА...
  • 14 ОТ МРЕЖАТА:

    21 5 Отговор
    Дядо Гошо - 72 годишен избирател на БСП: – Демокрацията ми отне ерекцията.

    Коментиран от #21

  • 15 Тиквата

    8 13 Отговор
    Тиквата здраво е мобилизирал Електората си в Форумите...да плюят наляво надясно ...Само Нинова може да смачка Змията Герб.Като толкова ви допада Тиквата го вземете и вървете ная Ма...та си . Той ще си ви ши.ба и дере с душмански Глоби вие ще му се радвате...Нали поне Безплатно ще ви разсмива с простотиите си..ОТ една Мутротиква друго не можеш да очакваш
  • 16 Гост

    10 11 Отговор
    Цъфнал Гроб, Цъфнал Гроб.... текст Ц.Цачева
  • 17 Сретан

    8 6 Отговор
    Гспожо Нинова .има една приказка,, Голям залък хапни голяма дума не казвай" ...Ще се наложи да се коалирате с ДПС ако искате да управлявате...иначе Тиквата това чака..да прилапа и тях негласно към себе си Иначе цяла Турция ще гласува за ГЕРБ чрез партия Дост
  • 18 Тиквата

    5 7 Отговор

    До коментар #5 от "Цоло Драгойчев":

    Кои сциалисти СОЦИАЛИСТИТЕ КОМУНИСТИ или МУТРО КОМУНИСТИТЕ
  • 19 Шляхтиц

    9 3 Отговор
    Най-искрено препоръчвам на госпожата препарата КЛИМЕНИУМ. Решава всякакви емоционални разстройства при жените над определена възраст.
  • 20 Само факти

    12 5 Отговор
    1. Съпругът на К. Нинова работи в Лукойл.
    2. К. Нинова зам. министър на Р. Овч.
    3. Р. Овч. представител на държавата в Лукойл, при управлението на Бойко.
    Извод: Нинова и Бойко, двете страни на статуквото.
  • 21 семи проф

    5 4 Отговор

    До коментар #14 от "ОТ МРЕЖАТА:":

    72 годишен дядо гошо..съгурно си здравно осигурен..защото една твоя наборка ухапана от кърлеж ,,здравно неусигурена " не бе приета в болница и сдаде богу дух пред входа на болн. заведение ЕТО ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ
  • 22 onq s konq

    13 4 Отговор
    Някои хора от електората на БСП май не могат да осъзнаят,че избирането на Радев за Президент НЕ Е ПОБЕДА НА "СТОЛЕТНИЦАТА",А ЧИСТА СДЕЛКА НА ВЪРХУШКАТА ОТ БСП С ОРЪЖЕЙНИЯ БИЗНЕС,чийто представител е и Радев. Затова и се чудят защо по дяволите са появяват разнопосочни действия в дейността му,несъвместими с червените идеи!?А че БСП нямало да се коалира с ДПС...ТА НАЛИ ТОЧНО СПОРЕД УГОВОРКАТА С ТЯХ електоратът им подкрепи плътно Радев?Естествено договор между БСП и ДПС за взаимна политическа изгода след спечелване на определени позиции никога няма да се представи на обществеността,но нещата принципно неминуемо ще лъснат.А иначе осъществяване на бъдеща коалиция както скрита,така и открита между БСП,Атака и ДПС си е жива реалност и сме свидетели на подготовката на "Орешарски-2".
  • 23 случаен

    10 4 Отговор
    От снимките и брътвежите на това женище съм потресен. Усмихната с характерната си нагла усмивка, гадна, отвратителна, люто заканваща се да превърне отново държавата ни в зависима и подчинена на Путин, наглостта й просто няма граници, а поведението й е повече от скандално! Ходи по градове и села, плещи глупости, лъжи, сама не си вярва, ама беловласи баби и старци, налегнати от деменция, й ръкопляскат! Ако това чудовище в женски дрехи успее да излъже за пореден път народа на България, гответе се за мизерия, митинги, размирици, И огромната простащина, която лъха от всяка нейна дума и движение! Това ни чака!
  • 24 K tt

    1 4 Отговор
    Тя след 26 може да иска да се коалира с ДПС ,ама няма да и свърши никва работа!!!

    Коментиран от #30

  • 25 К тт

    3 6 Отговор
    Аз бих искал първо те да имат възможност за съставяне на правителство,за да видем кои продажници ще се наредят с комунягите.По делата ще ги познаем!!!
  • 26 давай граби още може

    3 3 Отговор
    От два пъти п.....ст не се става!
  • 27 мир на праха на БКП

    6 4 Отговор
    СТОЛЕВницата

    БСП-то пак дойде
    парите ви да прибере
    няма значение, момиче или момче
    при всяко положение
    БСП-то КРАДЕ!

    Погребението на БСП ще се състои на 26.03.2017 г. (нделя) от 8 часа сутринта.
    Място: Всички избирателни урни!
  • 28 Гост 2

    7 4 Отговор
    Майко мила, ако спечели неината партия ще краде здраво, поне доколкото издържи народа, пък после в USA (California) при синчето Рафаел.
  • 29 Готвача

    4 6 Отговор
    Много мъжка ЖЕНА е К. Нинова
    Защо не дадохо първо думата на борисов на е джентълмен.
    Горкия после кои носи пола кои панталон.
  • 30 Ами

    8 3 Отговор

    До коментар #24 от "K tt":

    След 26-ти Женището ПРОСТО НЯМА ДА ИМА с кого да се коалира, защото няма да има победа за него!
  • 31 Танашибатанахака

    2 2 Отговор
    -То няма никаква резлика между комунист и турчин даже старите хора казват те ти комунист те ти турчин те ти беля и то две....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове