Last news in Fakti

29 Март, 2017 08:42 2 038 19

Местан: Турция не желае за партньор ДПС

  • лютви местан-
  • дост-
  • дпс

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан коментира изборите за 44-то НС в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия.

По думите му, е извършено престъпление против правата на гражданите, визирайки блокадите по българо – турската граница и опитите за спиране на българските турци да гласуват в България.

„Незабавно трябва да бъде снет имунитета на тези, които безчинстваха по границата ни с Турция, категоричен е Местан и поясни, че ако България е правова държава няма да се чака да има сигнали.

„Българската държава стана съучастник в едно фашистко престъпление“, смята лидерът на ДОСТ и заяви, че случилото се преди дни напомня трагичните картини от май 1989 година.

„Затова ние ще сезираме всички европейски институции“, добави Местан.

„Вотът в Турция винаги е бил консолидиран. Отивал е за една единствена партия“, напомни още той относно резултатите от изборите.

Местан определи като „глупости на търкалета“ твърдението, че турската държава е причина ДОСТ да получи такава подкрепа на вота в неделя.

„Турция не желае за партньор ДПС. ДПС не е желан партньор от всички страни, които не искат олигарси в България“, добави Лютви Местан.

Лидерът на ДОСТ разкри и как се финансира партията му.

„Ние направихме най – евтината кампания. Абсолютно несериозно е твърдение, че Ердоган финансира партията. Всичко е мит, който е продуциран, защото се готви управление, което е антиевроатлантическо ориентирано“, категорично заяви той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    45 6 Отговор
    Партньор за какво бе, Местане - за разединяване на българското общество и за насаждане на омраза и напрежение ли? Да...предполагам, че вие ще се справите по-добре...добре, че малко хора ви се връзват за момента.
  • 2 Вън

    40 8 Отговор
    Трябваше да ви смелим от бой, не само да ви блокираме..Вън от България, вън от Европа...Не може някой, който не живее и 1 ден впоследните 4 години в България да решава съдбата ни...
  • 3 утрален

    43 9 Отговор
    Незабавно трябва да бъде отнета регистрацията на дост и да бъде обявена като противоконституционна и анти българска партия , както и на дпс
  • 4 Тиквата 2

    37 7 Отговор
    Боли ме х*. какво желаят турците и какво не и ако можеш махай се с тая мазна рязана брада и не се връща !!!
  • 5 Под секрет

    9 22 Отговор
    Гн. Местан имаш една бира от мен , ако успееш да им развалиш рахата, на това крадливо котило . Точно тези са статуквото , ГЕРБ,БСП ДПС И ПАТРИОТИТЕ. АЛЧНИ НАГЛИ ЖЕСТОКО КРАДЛИВИ. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ МНОГО НАИВНИ БУДАЛИ ИМ ВЯРВАТ, ТРЯБВА ЧОВЕК ДА Е ОЛИГОФРЕН ЗА ДА НЕ ГИ ЗАБЕЛЯЗВА. ТЕЗИ ХИТРЕТЦИ ИСКАТ ДА УСВОЯТ ЕВРОСУБСИДИИТЕ ДА 2020 г. за туй трябваше да гласувате за другите партии, като за ВЪЗРАЖДАНЕ ДА РЕЧЕМ. ТЕЗИ ХОРА СА ЧЕСТНИ Стела Банкова и МИНЧО ХРИСТОВ.ПОЗНАВАМ ГИ .
  • 6 dynamo

    26 4 Отговор
    Престанете да популяризирате този човек! Всеки ден му посвещавате статия. Всеки ден представяте снимка с лика му. България над всичко!

    Коментиран от #15

  • 7 ТОНИ

    7 21 Отговор
    Човекът си е в прав , той не е прост кат вас глупаци.Законите са закони, и трябва да се спазват. Не бих искал анархия и беззаконие ,знам че сме в дивия изток , но не и с евразиатски правила , които могат да доведат много лесно до гражнска война. Запазете емоциите си за кръчмата. Айди на здраве.
  • 8 ТИХО

    20 2 Отговор
    Млъкни най-накрая бе Местане, настъпиха те по гръбнака и сега не спираш да квичиш
  • 9 Ел Турко

    4 12 Отговор
    Уж има има "диктатура "на Ердоган, уж имат подкрепа на Турция но Дпс има 11 хиляди гласа от Турция.. Докато в европейска България се отнема правото на глас за изселниците
  • 10 СТАР

    13 2 Отговор
    По времето на социализма този ПРЕДАТЕЛ щеше да бъде осъден на така нареченета тогава ВИСША МЯРКА!!!
    Егати демокрацията, която толерира предатели , сексуални извратеняци, мутри и политически хемелеони!
  • 11 свобода или смърт

    14 2 Отговор
    Дърт, издухан ,нареден. Казваш ни че турция не желае ДПС , ами тя не желае никоя БЪЛГАРСКА ( пък и не само )партия за партньор .
    ЦЪК ,ЦЪК , ЯЗЪК , местане
    !!
  • 12 све

    9 8 Отговор
    Не мисля, че Местан е проблем за страната.
    Ако ни управляват ГЕРБ, БСП, ОП, ВОЛЯ, след 3години няма да ни има.
    Който не емигрира. ...ще трябва да плаща пъти по-високи сметки за живот в ДЪРЖАВА БЕЗ ПРОИЗВОДСТВО.
    2,5 млн пенсионери, 0,8 млн държ.служители, 1,5-2 млн цигани и безработни.
    ЗАМИСЛЕТЕ СЕ
  • 13 кроко

    13 2 Отговор
    България пък не иска абсолютно нито една партия, която да обслужва турските интереси, не само ДПС а и гаДОСТ.

    А дето се кефят на местан, ще им пожелая да си ходят в турция и ще им припомня че кресливия местан до вчера е бил в ДПС, така че не ни разправяйте как ще се бори против „статуквото”!
  • 14 Narrator

    4 11 Отговор
    Само ДПС ще ни оправи.Останалите са без покритие повярвайте ми
  • 15 наив

    10 2 Отговор

    До коментар #6 от "dynamo":

    Не бъди наивен, плаща си човека, а медиите в БГ съвест нямат това и децата го знаят;)
    Иначе Местан си е безмерно нагло мазно типче, агитиращо на турски и супер малко ме брига, какво признавала турция и какво не!!! Зад границата турция може да си прави каквото си иска тук обаче е България!!!
  • 16 681 БЪЛГАРИЯ

    10 3 Отговор
    Ейй опасни фесове , продажници над продажиците !
  • 17 омега

    7 0 Отговор
    Според думиге на Местан, това е най-яркото признание и доказателство, че Турция се меси във вътрешната политикан а Република България, което е противозаконно и подсъдно. Освен това, с тези думи се признава, че Турция е партнирала с ДПС, но след отказа на г-н Доган да извърши определени действия, властта в Анкара очмевидно е прехвърлила подкрепата си към г-н Местан и ДОСТ. Това нещо в законодателството за провеждането на изборите, не беше ли нарушение? Е, цяла комисия бяха създали за дас е провери има ли русксо и турско вмешателство в България? А Местан направо го призна? но комисията олапа сладки парички... Ето това също е нарушение на изборното законодателство, отделно на Конституцията ни и на няколко други закона. Ала явно всеки си тълкува нещата както му изнася? Всъщност, г-н Местан многократно извърши престъпления по изблорният кодекс, за което очевидно не му дреме. Да, не е лесен тоя свят. но пък нали в кодекса се описва, че не е позволено създаването на партии по етнически принцип? А защо тогава има ЕвроРома, ДРом, ДОСТ? Защо? Колко нарушения има в тая държава само за изборни неща, а да не броим и останалите? И не е въпроса втова само, а че не е редно някак си при толкова открита подкрепа на властта в Турция към идващите да гласуват, да им се дават и привилегии чак? Безплатен транспорт, храна, отпуски... това и на майките тук не се полага за изборите. местан открито призна, че Турция се меси в изборното ни законодателство. Тогава какво? тован е е ли
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Бай Този

    0 0 Отговор
    МЕСТАНЕ -не ма интересува ко иска и ко не иска ТУРЦИЯ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове