Last news in Fakti

20 Април, 2017 12:56, обновена 20 Април, 2017 13:01 3 473 2

Недялко Славов: Не се меся в работа на Дарина Сарелска

  • недялко славов-
  • дарина сарелска-
  • васил иванов
Недялко Славов: Не се меся в работа на Дарина Сарелска - 1

С Дарина Сарелска сме близки, с брат ми са заедно още от ученическите им години, много преди тя да е журналист, или аз политик! Всеки от нас има своя професионален път и развитие, но никога до момента не е имало взаимно вмешателство в работата ни, нито аз да се меся в нейната, нито тя в моята! Всъщност роднинската ни връзка е известна в родния ни Златоград, сега просто стана достояние на цяла България!

Това написа в личния си профил във Фейсбук депутатът Недялко Славов, девер на шефката на "Новини и актуални предавания" в Нова тв Дарина Сарелска.

Той отбелязва, че е принуден да реагира заради абсурдната ситуация, в която е бил замесен, считам за редно да внеса малко яснота! Не виждам от какво да се притеснявам, нито от изнесените данни, нито от роднинските си връзки!

Не смятам, че човек трябва да обяснява за роднините си, но аз се гордея с близките си и семейството си! Заедно ще удържим и на това изпитание!, завършва Славов.

Ето и позицията на Недялко Славов във Фейсбук: "С Дарина Сарелска сме близки, с брат ми са заедно още от ученическите им години, много преди тя да е журналист, или аз политик! Всеки от нас има своя професионален път и развитие, но никога до момента не е имало взаимно вмешателство в работата ни, нито аз да се меся в нейната, нито тя в моята! Всъщност роднинската ни връзка е известна в родния ни Златоград, сега просто стана достояние на цяла България! Абсурдно е да се търси всякакво влияние по тази линия и изнесените твърдения в тази посока са неверни! Никога не съм бил проводник на какъвто и да е натиск върху журналисти и медии! По повод обществената поръчка, която се цитира, дружеството, което съм управлявал я печели след проведена законна процедура! В нея участват още пет фирми и никоя от тях не е обжалвала! По времето на изпълнението на договора аз не съм заемал политическа позиция, не съм бил нито депутат, нито областен управител, нещо повече ГЕРБ не управлява страната в този период! Няма какъвто и да е конфликт на интереси!

Информацията за този договор е публична и тя може да се намери и на сайта на общината и е известна от 2014 година! Защо се вади точно сега е въпрос, върху който разсъждавам и имам своите тези, но следим развоя на събитията! Но да се атакува семейството ни по този начин не е приятно! Снимките, които се показаха са от профила ми във Фейсбук! Не смятам, че човек трябва да обяснява за роднините си, но аз се гордея с близките си и семейството си! Заедно ще удържим и на това изпитание!".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гн Хокинг

    9 2 Отговор
    Много си мазен в устата но си подъл и гаден в червата вие сте двуличници който пред телевизора само казват колко добро мислят за Народа но само вие се облагодетелствате от постовете който заемате дали в Парламента или в телевизията в корумпирана Държава живее обикновения народ точно заради такива като теб и много други който те първа ще им се изваждат кирливите ризи за да разбере Народа на Република България че всички сте едно Ла.но което се е размазало навсякъде по всеки етаж на властта и измиване няма
  • 2 ам чи как

    7 2 Отговор
    Неееее няма общо. Всичко е точно. Аман от льжци. Мазен гнусен п..... с, льжец,и каквото се сети за майка си. Няма край наглостта на ГЕРБ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове