9 556 9

Сложи ли Васил Иванов точка на скандала с NОVA?

Мартин Христов

Васил Иванов, който преди дни напусна Нова телевизия заради налаганата му от медията цензура, пусна любопитен пост във фейсбук.

Разследващият журналист просто сложи точка.

Точката обаче създаде много въпросителни и озадачи последователите му. Според много от тях Иванов иска да покаже, че слага край на сагата и продължава напред.

Други пък твърдят, че това е невъзможно, защото журналистът бил свикнал да докарва нещата до край.

Какво точно е имал предвид с този жест Васил Иванов може да каже само той, но засега няма коментар от негова страна.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • оперативен работник (гост)
  Отговор
  1 13:04  21.04.17
  Уважавания журналист да обясни,кой плати за неговата охрана от полицията,возенето с ЕС класите държавни–полицейски в случая и като се хвали,че са го пазили даже и барети?От къде тези служители получават заплатите си,освен от нашите данъци?Само НСО не са го пазили,а нормалните хора,кой ще ги пази,всички тези,които не са"ВИП"?

  Коментиран от #4, #8

 • 2 13:17  21.04.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Гост (гост)
  Отговор
  3 13:38  21.04.17

  До коментар #2 от "Vasil Ivanov":

  Връща се! Голяма грешка!
 • Гост (гост)
  Отговор
  4 13:40  21.04.17

  До коментар #1 от "оперативен работник":

  Ако и на теб ти гръмне бомба пред вратата ти се вози в БТР ако искаш!

  Коментиран от #5

 • оперативен работник (гост)
  Отговор
  5 15:17  21.04.17

  До коментар #4 от "Гост":

  Въпроса е кой би защитил нормален човек?НИКОЙ! Типичен връзкарски подход,той Иванов много добре знае,а и не съм питал случайни незапознати хора като Вас,Вие сте емоционално натоварени невежи,знам какво ще отговорите!Въпроса е към господин Иванов!
 • оперативен работни (гост)
  Отговор
  6 15:23  21.04.17
  И не съм съгласен с парите от моите данъци да се охраняват журналисти от частни медии.Нищо,че са приближени до висши полицаи!За такива случай има частни охранителни фирми!

  Коментиран от #9

 • Киро Кюмюря (гост)
  Отговор
  7 07:58  22.04.17
  Ще събира пари да ходи на логопед. Тогава щели да го наемат в БНТ2.
 • 8 22:23  23.04.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Лупи (гост)
  Отговор
  9 12:17  24.04.17

  До коментар #6 от "оперативен работни":

  Иванов не е обикновен човек от махалата ако не ти е ясно. Иванов е разследващ журналист, който представлява интерес за службите и мафията, макар и на дребно, защото се занимава предимно с дребни риби. Дори да се работи срещу дребните риби пак е нещо, затова голямо браво за труда му. Трябва да има охрана всеки, който работи срещу престъпници и доказва техните престъпления. Ти като разкриеш и докажеш една схема и те заплашат тогава ще ти сложат и на теб охрана, ама ако знаеш колко "розов" е тогава живота... След, като не всеки може да е с топките на Иванов, не всеки заслужава охрана!
  Като цяло случката, колкото скандална да беше в нашето умряло обществено пространство отшумя точно за 3 дни... заслужаваме си всичко, което ни се случва! След 2 месеца ще спрат друг материал, така и няма да го научим обаче за поредния кмет с далавера, след още 5 месеца вече няма да има материал и така никой вече няма да безпокой господата кметове и народни представители, към заветната им цел- пълно освояване на ресурсите на ЕС, докато ги има.

Напиши коментар:


Публикувай