Last news in Fakti

29 Май, 2017 14:14 29 552 36

Майка загина, след като изпрати сина си на гурбет

  • катастрофа-
  • жертви-
  • челен сблъсък
Майка загина, след като изпрати сина си на гурбет - 1

Майка загина в зверска катастрофа минути, след като изпрати сина си на гурбет в САЩ. 46-годишната Галя Р. от Горна Оряховица в неделя пътувала със съпруга си и приятел на сина им към Горна Оряховица с личния им автомобил „Опел“.

Същата сутрин тримата закарали до летището в София младежа, който заминал на работа зад океана. Трагедията се разиграла на връщане около 8,30 часа на главния път София-Варна край ловешкото село Малиново, където последвал челен сблъсък с движещо се с висока скорост „БМВ“, пише "Труд".

При жестокия удар на място загинали Галя Р. и двама мъже – на 40 и 50 години от Горна Оряховица от БМВ-то. Трима пострадали пък са настанени в севлиевската болница, а един е транспортиран в лечебно заведение в Габрово. Сред тях са съпругът на Галя и приятелят на сина им.

Мъжът на мъртвата жена е учител в железничарския град и е с опасност за живота. Според мълвата убитите в пътното произшествие мъже пък са служители на БДЖ.

Причините са тежката катастрофа се изясняват. Предполага се, че злополуката е станала в следствие на движение с висока скорост и изпреварване по мокрия от дъжда път.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 БУК

    25 9 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    И твоето така да стане!
    И ти да си вътре!
    Пък ние ще те оплачем!
    Хубави наденици ще станат!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Пежо

    25 11 Отговор
    Опел, БМВ... достатъчно, всичко е ясно.
  • 8 ГОСТ

    51 13 Отговор
    пак БМВ пак БМВ
    бая семейства е почернила марката
    бая и са фалирали
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гост

    31 2 Отговор
    Не се връзвайте на коня.Той провокира и се бъзика и после гледа сеир на коментари
  • 11 Андрей Николов

    69 3 Отговор
    Причините са простотия, нетолерантност, липса на шофьорски умения, стари коли с износени гуми, комплексарщина и простотия простотия и пак простоттия....Бог да ги проста хорицата! Вече ми е страх да карам извънградско пълно е с бмв-та за 1000лв...

    Коментиран от #12

  • 12 street

    54 10 Отговор

    До коментар #11 от "Андрей Николов":

    Не е проблема в марката кола.Що за идиоти сте?Никой не проверява гумите(карат се масово с втора употреба),техн.преглед - уникален е,чакаш 20 мин. и хайде по живо по здраво,малко сервизи дават документ,че е извършен ремонт(да не им се търси отговорност после),в училище децата не се възпитават за безопастност по пътищата и т.н.Какво в случая е значението БМВ,Опел,Ауди или каква е колата изобщо?Днес БМВ,утре Ауди,вдругиден Пежо,не са виновни автом.производители,а задкормилните устройства и техн.средства за контрол,какви коли влизат в БГ и годни ли са?Отделно полицията е също уникална-превишена скорост или неправилно изпреварване и точка.Повече не се разследва.

    Коментиран от #13

  • 13 вторият мъдрец

    24 7 Отговор

    До коментар #12 от "street":

    толкова коментари,а само един верен и смислен!Благодаря ти!Явно има още надежда,не всички разумни са напуснали''корабът''...майка :)

    Коментиран от #14

  • 14 street

    33 6 Отговор

    До коментар #13 от "вторият мъдрец":

    Не човек ситуацията наистина е извън контрол,а политиците търсят под вола теле-камери,двойни глоби и т.н..Бракувани автомобили от Западна Европа на 500-600 х.км влизат свободно,тук стават на 120 х.км,боядисват ги малко,слагат им изключително популярните у нас - гуми "втора употреба" и хайде на пазара.Купува си ги човек,който не може правилно името си да напише,но пък има книжка.Защо автомобилите нямат история,защо не са тех.пригодни,защо на канала на КАТ - хайде давай по-бързо?В най-добрия случай колата започва да се троши и ти викаш -тази марка голям боклук,пък тя не си знае километрите,в лошият си в статистиката на КАТ.Никой не разследва причините,а нещата са много по-дълбоки от превишена скорост и неправилно изпреварване.

    Коментиран от #25, #26, #27

  • 15 аман от тия

    9 3 Отговор
    ...........................................много нецензурни думи ми идват, и няма смисъл от тях. Ши се побъркам от такива тъпаци с коли.
  • 16 волен сидеров

    21 4 Отговор
    Всички коментари до тука са-НА КАЛПАВ .Й ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ...най важното -като седнеш в колата и се хванеш за волана забравяш за ВСИЧКО и мислиш само какво вършиш в момента и как да го вършиш-нищо друго не те вълнува-житие-битие-страдание-НИЩООО-само шофирането и пътя-поемаш си дълбоко въздух и караш така ,че да не е като за последно
    а управниците имат най много вина в едно с медиите и журнолята-не със забрани и криене в шубраците и писане на глупости и насаждане на паника с репортажи и клюки -а да успокоят малко народа си.....
  • 17 Мерц

    37 3 Отговор
    Празни са главите. Не старите коли и лошия път е проблма. Проблема е че в главта е кухо. Някой неразбрал има ли?
  • 18 оня

    17 8 Отговор
    глоба от 10к + перманентно отнемане на книжката за ПТП при неправилно изпреварване и да се приравни причиняването на смърт при ПТП с предумишлено убийство. Останалото са т...ци за пълнене на хазната.
  • 19 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    15 7 Отговор
    Е нали фаровете щели да спрат катастрафите

    Коментиран от #29

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Илия

    26 6 Отговор
    Веднъж съм пътувал по пътя София-Варна и повече не искам да повторя... На път с 2 ленти се кара със скорост като на магистрала. Много изнервящ път защото или трябва да изпреварваш или да се ядосваш, че някой кара като мравка... а коли в насрещното хвърчат постоянно...
    Та за едното ми каране се изнервих и направих едно рисково изпреварване в завой, но все пак навреме се прибрах, а по-натам по пътя видях как кола е тръгна да изпреварва ТИР и върви точно срещу мен... колата беше по средата на ТИР-а нито го изпревари, нито се прибра... спаси ме това пътя беше широк и с половината кола отидох в банкета, така се разминахме 3 превозни средства на път с 2 ленти... ее не искам повече да повтарям такова пътуване.
    Този път плаче за магистрала и нека час по-скоро да се направи (довърши)...
  • 22 незнайко

    28 9 Отговор
    Защо никога не казват точната причина а все предполагат. Това е несериозно. А знаете ли, че жените никога не се пазят даже и срещу тях да идва кола. Имал съм много случаи, когато жена изпреварва и вижда, че няма да успее и продължава, а аз вече съм наполовина в банкета за да и направя път. Има ги и мъже каращи по този начин. Всичко е до самосъзнание.
  • 23 гост

    22 5 Отговор
    Голяма предпоставка за катастрофи представлява междуградски път с две ленти. Ограничението от 90км максимална скорост масово не се спазва,а и дума не може да става за съобразена скорост,която е под 90км.При толкова стотици хиляди ежедневно движещи коли нормално е някоя да навлезе в насрещното движение вьв фатален момент.Съвсем друга е ситуацията ако междуградските пътища са еднопосочни.
  • 24 СМЕШНИКА

    20 5 Отговор
    И не само! Друго- ГТП-са пълен ташак!ГУМИТЕ ВТОРА УПОТРЕБА!!! ГАРАЖНИ МАЙСТОРИРи, които ти чупят колата, а не я ремонтират! Тъпа държава, която мисли само да взема(пари), а отнема и животи!!!
  • 25 ussr

    2 6 Отговор

    До коментар #14 от "street":

    Защото заплатите са ниски,затова...
  • 26 ussr

    6 6 Отговор

    До коментар #14 от "street":

    Защото заплатите са ниски,затова...
  • 27 ussr

    3 9 Отговор

    До коментар #14 от "street":

    Защото заплатите са ниски,затова...
  • 28 Чачо

    24 4 Отговор
    Не са виновни старите коли.А зад кормилното устроиство.Много повече са джигитите с нови джипове и коли.Докараха ни да се мразим един друг и да се самоизбием.
  • 29 До 19

    14 1 Отговор

    До коментар #19 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Ами да ти кажа честно-с пуснати фарове по-лесно се виждат колите отсреща.Особено ако е сив металик, лятно време като се напече асфалта и става "невидима"...
  • 30 Гост читател

    10 4 Отговор
    Поредния олигофрен с Е36. Тъпотията на нашето племе е изумителна и уникална за Европа/поне/.
  • 31 ГЕРБ

    14 3 Отговор
    Само 1 е проблема. НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Vasik Atanasova

    8 0 Отговор
    БОГ ДА Я ПРОСТИ
    И ДАНО ВСИЧКИ СТАНЕМ ПО РАЗУМНИ И СИ ВЗЕМЕМ ПОУКА
  • 34 Marin Marinov

    2 3 Отговор
    Бог да прости греховете на починалите хора..... Трагедия за която няма думи Защо защо, защо страдат невинй хора
  • 35 гост

    2 2 Отговор
    Я да е както на Запад гуми с дот над 5г след производството да не се допускат за движение, и като спрат колата за проверка да й свалят табелите и собственика да си плати буксира на МПС-то. Да видим тогава отворковците със "запазени" и "евтини" гуми с дот 2001-2007 как ще започнат да си купуват поне по-нови, дори и втора ръка.
    Аз за съжаление трябваше да се уча сам от грешки, понеже хората, които трябваше да ми покажат как се кара, правеха горно-описаните глупости, макар и да се имаха за добри шофьори със стаж: на всяка права се натиска поне до 140км/ч, не се подават мигачи и се изпреварва несъобразено. Лошото е, че може да не получиш шанс да се поучиш и да разбереш кое е грешно и кое правилно.
  • 36 Боян

    0 1 Отговор
    Аз работа във сервиз и като виждам какви коли са карат и как се поддържат,нищо чудно че стават такива катастрофи.А иначе всичко е до акъла на водача.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове