931 3

Как вървят ремонтите по "Витиня" (Снимки)

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков направи инспекция на строителните дейности

Как вървят ремонтите по "Витиня" (Снимки)
Константин Карагьозов

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков направи инспекция на строително-монтажните дейности на тунел „Витиня“ и виадукта след него по посока Варна на АМ „Хемус“.

Вече е поставено осветлението в ремонтираната тръба на тунела. Строителите увериха, че ще спазят срока за ремонт и ще приключат строително-ремонтните дейности на съоръжението до края на месец юни.

Усилено се работи и по ремонт на виадукта, непосредствено след тунела, установи още проверката. Стартът на ремонтните дейности на съоръжението бяха забавени с три месеца от служебното правителство. Строителите обясниха, че валежите през последните дни затрудняват работата по основите на моста, но ще направят всичко възможно да свършат в срок работата си.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Горд Българин
  Отговор
  1 18:04  09.06.17
  "Как вървят ремонтите по "Витиня" ? Ами как, предполагам, както тунела Ечемишка се разпада, както магистралите, които веднага след това започнаха да пропадат, както се санираха блоковете, а след това протекоха, а сега вече и хеликоптерите втора употреба закупени на баснословни цени падат и се дават ненужни жертви в мирно време и все виновни няма.

  Коментиран от #2, #3

 • 1234567890
  Отговор
  2 18:39  09.06.17

  До коментар #1 от "Горд Българин":

  По време на гнилият комунизъм ги правиха тия тунели и мостове. От тогава до сега не успяха пари да съберат да ги боядисат. Бай Тошо ви беше крив, ама като гледам сега кво е жал ме фаща кво поколение сте. Още продавате това което ние съградихме с труд и пот. Останахте без държава. Ние ще си идем мислете му вие хрантутници. Освен крадци нищо не става от вас.
 • Гост читател
  Отговор
  3 22:02  09.06.17

  До коментар #1 от "Горд Българин":

  Хеликоптера е инцидент, породен от човешка грешка- пилота е закачил мачтата на фрегатата.Може да се случи и на най-добрия.Не търси под вола теле.

Напиши коментар:


Публикувай