4 907 9

Борисов поиска от президента уволнението на Узунов

Съветникът на държавния глава скандализира с нацистки снимки

Борисов поиска от президента уволнението на Узунов
Снимка: БТА
Константин Карагьозов

Очаквам в понеделник указ от президента за отстраняването на Пламен Узунов. Това коментира пред журналисти премиерът Бойко Борисов във връзка с появилите се снимки, на които се смята, че бившият служебен министър на вътрешните работи и настоящ съветник на президента Пламен Узунов отправя нацистки поздрав.

За подобна проява най-малкото на лош вкус зам.-министърът Пламен Тенев и директорът на дирекция в министерство Иво Антонов бяха принудени да напуснат постовете си.

„Вчера си стиснах зъбите, забраних на партията да правят трибунка да говорят в парламента за въпрос на Антон Кутев, нагъл въпрос, за моите назначения от страна на кадрите на патриотите. Във вчерашното интервю президентът отговори ли за това, че вътрешният министър на неговото служебно правителство и сега съветник по сигурността, където би трябвало ДАНС да отиде, и разузнаването, се е направил на Хитлер?”, запита Борисов. По думите му за двата аналогични случая в правителството е бил „разкатан” в продължение на дни.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Али Раза
  Отговор
  1 15:58  10.06.17
  Експертиза трябва на тези снимки. Трябва да е сигурно.

  Коментиран от #2

 • onq s konq
  Отговор
  2 16:07  10.06.17

  До коментар #1 от "Али Раза":

  Важното е в понеделник да има указ на Президента за отстраняване на Узунов от длъжността,защото ...БАТ БОЙКО ГО ИСКА!А ти като искаш после,прави си експертизи колкото и каквито си искаш.ЗА ТВОЯ СМЕТКА ОБАЧЕ,а не с моите данъци!
 • ФИЛ
  Отговор
  3 17:07  10.06.17
  АЗ ИСКАМ СИКАДЖИИТЕ В ЗАТВОРА
 • реалист
  Отговор
  4 17:27  10.06.17
  И какво лошо има някой да се прави на една световно известна историческа личност ,та и снимка да си направи ? Кви са тия комплекси ,кви са тия призраци и привидения дето на всички им се виждат ? Ами ако беше се правил на Сталин дето 20-30 милиона човека ги изби за удоволствие и прослава на съветската власт ,пак ли така щяха да реагират българските еврогеьове ?

 • Константин-Ром
  Отговор
  5 18:52  10.06.17
  Не трябва да толерираме явни постъпки на хора които служат на НАРОДА.Не трябва даже ако питате мен,да има расисти в парламента и държавния апарат.БАТ БОЙКО,започва да ми харесва,явно и от ЕС,започнаха да показват на българските управленци,правия път.АМИН.
 • Хасан
  Отговор
  6 20:01  10.06.17
  Имаме фашистко управление май..само останаха и фашисти да ни управляват..сега разбирам случката на Капь куле..насилието над изселниците..

  Коментиран от #9

 • Карли
  Отговор
  7 02:04  11.06.17
  ХАСАНЕ, ПИЛЕ НЕЗЕМНО- ВАШИТЕ ТУРСКИ ЕМИСАРИ НА КОИТО СЪМ СВИДЕТЕЛ МИНАВАХА НОЩЕМ ПО КЪЩИТЕ ДА АГИТИРАТ И ПЛАШАТ НАШИТЕ БРАТЯ ТУРЦИ, ПОНЕ ЗА АСЕНОВГРАД СЪМ И СВИДЕТЕЛ, ПОДПЛАШИХА ГИ ХОРАТА И ТЕ СЕ ЮРНАХА КАТО ОВЦЕ КЪМ ТУРЦИЯ ПРОДАВАЙКИ ЖИЛИЩА СИ НА БЕЗЦЕНИЦА, САМО И САМО ДА СЕ ДОБЕРАТ ДО РОДИНАТА ТУРЦИЯ- ЛЕЛЕЯНАТА ИЗМАМА, ЗА КОЯТО ОЩЕ СЪЖАЛЯВАТ. ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ ИДВАТ ДА СИ УМРАТ В ЧУЖДАТА БЪЛГАРИЯ. ДА НЕ ТИ ОБЯСНЯВАМ ВАШИТЕ ТУРСКИ МАНАФИ НА КАПЪКУЛЕ КОЛКО МАЙКИ И ДЪЩЕРИ ИЗНАСИЛИХА , ОГРАБИХА И РАЗПЛАКАХА , НО ДЕМОКРАТИЧНОТО ТУРСКО ПРАВИТЕЛСТВО НИЩО НЕ НАПРАВИ, ЗАЩОТО БЯХА ШОКИРАНИ ОТ ИЗСЕЛНИЧЕСКАТА ГОЛЯМА ВЪЛНА И НЕ БЯХА ПОДГОТВЕНИ. ТЕ СМЯТАХА , ЧЕ ТОДОР ЖИВКОВ ЩЕ ГИ СПРЕ. ДА АМА НЕ СЕ ПОЛУЧИ. ДАЖЕ БЯХА ГОТОВИ ЗА ВОЙНА, КАТО СИ МИСЛЕХА , ЧЕ НАТО ЩЕ ГИ ПОДКРЕПИ, НО РУСНАЦИТЕ ТОГАВА ЗАЯВИХА , САМО ДА СА ПОСМЕЛИ. СЛУЖИЛ СЪМ КАТО СТАРШИНА -ШКОЛНИК В ЕДИН ОТ РАКЕТНИТЕ ДИВИЗИОНИ- А ТЕ БЯХА 5 СЕКРЕТНИ НА РАЗЛИЧНИ МЕСТА, КОИТО СПОРЕД ОБОРУДВАНЕТО С- 200 И ПОДОБРЕНИ ВЕРСИИ ЦАРИГРАД И БУРСА КАТО РАЙОНИ И ВОЕННИ ОБЕКТИ ЩЯХА ДА БЪДАТ ИЗРАВНЕНИ, НО БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУСНАЦИТЕ МИНАХТЕ МЕТЪР. СЕГА РАЗБИРА СИ ТЕЗИ РАКЕТИ ГИ НЯМА - НАРЯЗАХА ГИ НА СКРАБ, СЕГА НАТО ЩЕ НИ ПАЗИ. ВОЕННО КОСМИЧЕСКИТЕ СИЛИ С КОИТО РУСНАЦИТЕ РАЗПОЛАГАТ САМО , АКО ПРЪДНАТ И ЩЕ СЕ НАСЕРЕТЕ. МАКАР ДА НЕ СМЕ В ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ, ЗАРАДИ КОПЕЛЕТА КАТО ПЛЕВНЯТА И ПОДОБНИ ПЛАЗМОДИИ ЗАПЛАЩАНИ ОТ САЩ СЕ ПЕНЯТ, НО ВЕЛИКИЯТ ЧЪРЧИЛ НЕ Е БИЛ ПРОСТ КАТО Е ПРЕДЛОЖИЛ НА СТАЛИН 75 % РУСКО ВЛИЯНИЕ В БЪЛ

  Коментиран от #8

 • незнайко
  Отговор
  8 15:38  11.06.17

  До коментар #7 от "Карли":

  Отличен коментар браво! Все пак има достойни българи на които не са промити мозъците. Всичко което сте написал е истина.
 • реалист
  Отговор
  9 20:06  13.06.17

  До коментар #6 от "Хасан":

  Трябва по-често да ходиш на психолог, щото гледам твоето заболяване се развива много бързо към шизофрения ...

Напиши коментар:


Публикувай