1 089 9

София Прайд кани Бойко Борисов на разговор

София Прайд кани Бойко Борисов на разговор

Организационният комитет на София Прайд изпрати официално писмо-покана за среща с министър-председателя Бойко Борисов, на която да бъдат обсъдени възможностите за сътрудничество с изпълнителната власт по многократно очертаваните проблеми на лесбийки, гей мъже, бисексуални, трансджендър и интерсекс хора (ЛГБТИ) в обществения живот. Поводът за писмото са изказвания на Бойко Борисов в предаването „Здравей, България!“ по „Нова телевизия“ на 22.06.2017 г., че „нито трябва толкова да се парадира“, нито ЛГБТИ хората са обект на преследване в България.

В писмото се посочва, че опитите за продуктивен и траен диалог и сътрудничество с парламентарно представени политически партии от почти целия политически спектър, както и с отделни министри през годините, остават безрезултатни.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 00:12  24.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Пор
  Отговор
  2 00:15  24.06.17
  П******а работа. Какви проблеми имат, понеже аз, като див балканджия, не мога да разбера. Никой не ги гони да ги хвърля от двуцифрени етажи, да ги кастрира, дори дискриминира. От това което аз съм видял, българите сме толерантно племе, стига да не ни се тика в лицето.
 • гост
  Отговор
  3 00:42  24.06.17
  Много насериозно се вземат май! Но да се опинат да обяснят кой проблем на държавата искат да решат и какво полезно нещо могат да свършат! И с коя част от тялото си ...

 • Герберасите на власта
  Отговор
  4 00:50  24.06.17
  Е канят си своите хора на гей парада ,да поканят и целия парламент но на прайда на обикновенните п.дераси
 • сойкаПЕИСМЕХУЛКА
  Отговор
  5 01:18  24.06.17
  Не мога да разбера защо хомосексуалистите постоянно парадират със своята сексуалност. Не могат ли да си правят прас-прас изодзадзе, без да организират паради или шествия, на които да го съобщават публично, какви ги вършат? Аз като един нормален хетеросексуален човек тръгнал ли съм да организиръм митинг, за да ме видят хората, че съм от десния отбор, а не от левия? Не, нали... Е тогава тия образи защо го правят?
 • Дядо Цоко
  Отговор
  6 05:39  24.06.17
  Ся, ако тръгна аз да си показвам бюнджюците и спръндзулките на дупката на г.за и да карам всеки да ми ръкопляска за това, няма да е ОК, нали? Защо трябва ние да сме ОК с подобна глупост Да си се ш...т както си им харесва, ама да не ме занимават с тези си особености на личния си живот, щото ме боли фара за тия неща, с които организационния комитет на парада се опитва да занимава обществото ни.
 • Бай Иван
  Отговор
  7 09:18  24.06.17
  голяма част от организаторите на парада са от БХК.
 • Лупи
  Отговор
  8 10:32  24.06.17
  Всяка крайност провокира друга крайност това трябва да им е ясно на господата с гейски наклонности. Никой не ги е гонил и преследвал до сега обаче с откровенната си наглост, липса на морал и нормални човешки ценности ще си навлекат на главите точно това, от което се преструват, че бягат. В нашия блок имаме един педераст зъболекар, много културен и добър човек и никой не е решил да го напада или гони, даже напротив всеки си го поздравява и никой не го интересува с кой си ляга и кога. Обаче ако тръгне той или някой, като него да развява цветни флагчета пред децата и да иска да ги учи, че те са безполови докато сами не си определят пола, че има повече от 2 пола, че е нормално едно семейство да е с двама бащи или две майки ей тогава вече никой няма да го търпи това. Живейте си гейския живот има Кой да ви съди горе, ама не натрапвайте извратеното си схващане за живота на нормалните хора! А колкото до Боко, той за 3 гласа в повече е готов и на Дявола магистрала да прокара и турци да засели в България и цигани да развъжда. За него хората не се делят на българи, турци и цигани, а на имащи право на глас същества.
 • Скорпион29
  Отговор
  9 11:25  24.06.17
  Да ходи на среща с твърдия си електорат

Напиши коментар:


Публикувай