2 601 43

Сидеров: Бъдещето на Европа е в „евразийски проект“

Лидерът на „Атака“, част от формацията на Обединените патриоти в коалиционно управление с ГЕРБ, потвърди възгледите си, че според него бъдещето Европа е в „евразийски проект“, а членството в ЕС и НАТО е редно да се подложи на анализ. Това каза той пред БНТ като добави, че не е проблем да е в идейни различия с управляващата партия.

Според Сидеров външната политика на САЩ е опасна, особено в Близкия изток, а отношенията на България с Турция трябва да са прагматични, защото тя е геополитическа сила.

Във връзка с етническото напрежение в Асеновград, Волен Сидеров заяви, че от години е призовавал за конкретни мерки за справянето с ромската престъпност, но никой не го е чул. Той посъветва протестиращите да насочат недоволството си към истинските според него виновници - чуждите сили и фондации, които по думите му са „създали тази анархия“.

"Аз съм против сблъсъците и кръвопролитията. Решението е в държавна политика, която не беше допускана от вън, затова призовавам хората да протестират срещу тези външни сили, заради които обществото е разделено", каза Сидеров.

Той обяви, че ОП са категорично против вдигането на цената на тока.

"Няма никакво извъртане на идеи. Влизаме в управлението, защото такъв е вотът на избирателите и заради това ГЕРБ е най-голямата политическа сила. Когато трябва да се свърши някаква работа, неконструктивната политика не помага. В коалиция с ГЕРБ сме, защото така каза суверенът", допълни Сидеров.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

 • Сидеров: Не сме предали избирателите си

  Сидеров: Не сме предали избирателите си

  Обединените патриоти не са мнозинство. Това трябва да не се забравя. Тези, които гласуваха за нас, ни отредиха трето място. Имаме среща по средата. ...
  24.06.2017
  1 414
  12

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 гост 2

  35 10 Отговор
  Скрии се. Не те е срам . Предател.

  Коментиран от #3

 • 2 СССР

  38 5 Отговор
  ПУДЕЛА не разбра ли че вече никой не му вярва
 • 3 Сретан

  11 23 Отговор

  До коментар #1 от "гост 2":

  Браво Сидеров .Гост 2 нямаш думата ..Гледай си Герберските ...

  Коментиран от #20

 • 4 рублаАкбар

  18 13 Отговор
  волен руская марионетка.
 • 5 ха ха

  21 8 Отговор
  Ако зависеше от теб и република на русия ще ни направиш
 • 6 Хахаха

  22 3 Отговор
  Хахаха патридиотите обърнаха резбата. От ЕвроАзийски го обърнаха на ГейЛезбийски проект. Жаждата за пари е голяма

 • 7

  19 25 Отговор
  Не разбирам българските фенове на Кремъл , антиевропеистите и антиамериканистите , които наричат ЕС , „евроГейски съюз", а САЩ , „Кравария" , където работят , учат , творят и добавят стойности към личностите си близо 3000 000 български граждани , заради тяхната социална и морална слепота, както и способността им да подменят истината и не приемат реалността. Повечето от тях не осъзнават , че всъщност са попаднали в собствените си мисловни капани-интерпретациите, които правят, се основават на изкривена логика, която повежда след себе си поредица изкривени умозаключения, като така се завихря водовъртежът от интензивни негативни емоционални преживявания. Оказва се например , че българските граждани, които живеят и работят в ЕС, са изпратили в България само по банков път 293,9 милиона Евро, което е в пъти повече от всичките преки инвестиции в страната. Ами ако прибавим и сумите от Северна Америка и тези които идват в страната ни по НЕбанкови пътища ?! Обективната истина е ,че тези български граждани от години са най-големият инвеститор в България. Е , а кажете ми сега как да се води диалог с такива индивиди - кой води диалог с бетонна стена!?

  Коментиран от #12, #13, #19, #40

 • 8 onq s konq

  8 12 Отговор
  След като Сидеров ПРЕДВАРИТЕЛНО И КАТЕГОРИЧНО ДЕКЛАРИРА че бъдещето на Европа е в Евразийския съюз/макар и проект/,ЗА ЧИЙ ЧЕП СА НЕОБХОДИМИ АНАЛИЗИ НА ЧЛЕНСТВО В ЕС И НАТО?И само като си спомня че този човек/българин по паспорт/ има твърдата настройка за тласкане на България към ДИВА АЗИЯ С ТЕХНИТЕ ПРЕОБЛАДАВАЩО МЮСУЛМАНСКИ ПОРЯДКИ нямащи нищо общо с манталитета ни...се беше кандидатирал в миналото за Президент?!

  Коментиран от #9, #10

 • 9 семи проф

  13 5 Отговор

  До коментар #8 от "onq s konq":

  Ти на Малайзия , Китай ,Ю. корея..дива Азия ли му викаш ...Центъ..ра на света се мести нататък...Куала Лумпур в Малайзия има по големи сгради от НЮ Йорк
 • 10 Ulavia

  13 1 Отговор

  До коментар #8 от "onq s konq":

  Аз така и не разбрах какво точно искаше да ни кажеш? Може ли пак да се опиташ?

  Коментиран от #14

 • 11 Све

  16 6 Отговор
  4та цигани изнасилили ученичка са получили по около 1 година УСЛОВНО. Алооооооооо Вече сме за пример по ЛИБЕРАЛИЗЪМ , ТОЛЕРАНТНОСТ, глупост и бездушие. Върхът на еврогейската култура… Хелзинкският комитет трябва да се прекръсти на български НЕ СЕ ЛИ ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В ЕДНА ЦИГАНСКА МАХАЛА ? ? ? Това не е държава
 • 12 кравар

  7 11 Отговор

  До коментар #7 от " ":

  Айдееее, ако си в Америка паси с хербала из прериите и не се напъвай!
 • 13 Трол

  10 16 Отговор

  До коментар #7 от " ":

  Ако наричаш инвестиране вкарването на суха пара в България от работещите в чужбина, шЪ знаеш за голям смях ставаш! Знаеш ли какво е инвестиция, развиване на икономиката, отделните и отрасли, създаване на работни места, вдигане стандарта на живот чрез повишаване покупателната способност на населението, стимулиране на местното производство...,алооо смешко!
 • 14 onq s konq

  3 13 Отговор

  До коментар #10 от "Ulavia":

  АС НА "ВАС" НИЩО НЕ СЕ ОПИТВАМ ДА КАЖА,ЩОТО СТЕ БЕЗНАДЕЖДНИ.

  Коментиран от #15

 • 15 Този коментар е премахнат от модератор

 • 16 onq s konq

  3 9 Отговор

  До коментар #15 от "Ulavia":

  ОНЯ ДРУГИЯ дето пише с моя ник е женен/поне така казва/,приказвай си с него щото ти е точно на манталитета

  Коментиран от #17

 • 17 Този коментар е премахнат от модератор

 • 18 Шпек Салам Народен

  13 5 Отговор
  Много си евтин,Волене! Повдига ми се от такива като теб! За жалост повечето ни политици обслужвате чужди интереси,без значение чии-руски,турски или американски.Все тая, но винаги в ущърб на Родината ни! Бъдете проклети, евтини продажници! Пфу!
 • 19 Осъзнат

  10 10 Отговор

  До коментар #7 от " ":

  По твоята логика хиляди българи са работили, творели и добавяли принадена стойност и в осмаската империя- да се чуди човек защо на тези "бетонни" глави Левски и Ботев им е трябвало да ни освобождават. Също и милиони роби в САЩ до преди няма и сто години - работели и творели, а пък недоволни? Смешник, докато мериш всичко само в пари и ползи, такива ще са ти изводите!
 • 20 гост 2

  6 12 Отговор

  До коментар #3 от "Сретан":

  "Браво Сидеров .Гост 2 нямаш думата ..Гледай си Герберските Боклуци" Е той Волен Сидеров нали е от ГЕРБ вече?

  Коментиран от #24, #27

 • 21 Путин

  13 2 Отговор
  "конкретни мерки за справянето с ромската престъпност, но никой не го е чул" Нали си на власт? Тропваш по масата и прокарваш конкретните мерки. Примерно уволняваш 20000 нищо не правещи в МВР и залагаш на професионалистите. Нали имате властта. Какво се оплакваш като обратен на първомайска манифестация

  Коментиран от #22

 • 22 семи проф

  6 5 Отговор

  До коментар #21 от "Путин":

  Къде е видя тази власт на Атака с 3% участие в властта.

  Коментиран от #42

 • 23 681 БЪЛГАРИЯ

  14 5 Отговор
  Продажник никой вече не ти вярва !!! Смотан АТАКИСТ !
 • 24 семи проф

  4 7 Отговор

  До коментар #20 от "гост 2":

  С това исказване доказа че не е от Герб....а в коалиция с Герб ,,,Суверена е решил така ..както каза Сидеров ....Дайте абсолютно мнозинство на Атака при избори и тогава имайте претенции...иначе всичкото друго е плюнки...излишен генетичен материал
 • 25 Този коментар е премахнат от модератор

 • 26 гост 2

  4 7 Отговор
  Специално за физическото лице и осъден престъпник- рецидивист сидеров- НК Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9. Чл. 104. (1) (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2004 г.) Който издаде или събира с цел да издаде на чужда държава или на чужда организация информация, представляваща държавна тайна, се наказва за шпионство с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна. Чл. 105. (1) Който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да ? служи като шпионин, ако не е извършил деяние по предходния член, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години. http://lex.bg/laws/ldoc/1589654529
 • 27 гост 2

  3 6 Отговор

  До коментар #20 от "гост 2":

  Защо ми крадеш ника? Какво ти пречи да си измислиш друг ник? Какво целиш? Аз съм АПОЛИТИЧНА, а специално на осъдения рецидивист сидеров няма как да симпатизирам!

  Коментиран от #30, #31

 • 28 Све

  8 2 Отговор
  Леви, Десни, комунисти, еврогейове, Българите от времето на соца , с високи ОБРАЗОВАНИЕ И МОРАЛ са мъртви или в чужбина. Въпросът е: НЕ СЕ ЛИ ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В ЕДНА ЦИГАНСКА МАХАЛА ? ? ?

  Коментиран от #33

 • 29 aтака в гората

  8 4 Отговор
  Тоя лудия пак изтрещя. Защо подобни отклонения трябва да участват в управлението на България?
 • 30 гост 2

  1 4 Отговор

  До коментар #27 от "гост 2":

  Аз също не симпатизирам както виждаш! А никът е мой и бих те помолил да не го ползваш повече! Нищо против теб, просто пиша с този ник от преди теб.

  Коментиран от #32

 • 31 Този коментар е премахнат от модератор

 • 32 гост 2

  0 1 Отговор

  До коментар #30 от "гост 2":

  Пиша с този ник от 4 месеца. А ти? Мога да използвам и друг ник - “юрист“.

  Коментиран от #37, #39

 • 33 гост 2

  1 4 Отговор

  До коментар #28 от "Све":

  “...Публикувано във факти.бг: Българите от времето на соца , с високи ОБРАЗОВАНИЕ И МОРАЛ са мъртви или в чужбина....“ Глупости- в България сме си. Не пишете такива лъжи! Факт е обаче, че никой от нас НЕ ВЛИЗА в политиката и НЯМА ЖЕЛАНИЕ да влезе в политиката. Това не е случайно.

  Коментиран от #34

 • 34 Све

  6 2 Отговор

  До коментар #33 от "гост 2":

  Гост 2, или може би А.Тодоров , както ти викат, За разлика от теб живея от 33г извън Бг и мога да кажа убедително, че си изключително органичен и немислещ човек. Българите, останали в Бг са с напълно промит мозък и ГУБЯТ БЪЛГАРСКОТО ВСЕ ПОВЕЧЕ. ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ, МАЙ СА ВЕЧЕ САМО ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ. ОСТАНАЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА СМАЧКАНИ ОТ БЕДНОСТ, БОЛЕСТИ, БАНКИ И МЕДИИ

  Коментиран от #36

 • 35 Све

  6 2 Отговор
  4та цигани изнасилили ученичка са получили по около 1 година УСЛОВНО. Алооооооооо Вече сме за пример по ЛИБЕРАЛИЗЪМ , ТОЛЕРАНТНОСТ, глупост и бездушие. Върхът на еврогейската култура… Хелзинкският комитет трябва да се прекръсти на български НЕ СЕ ЛИ ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В ЕДНА ЦИГАНСКА МАХАЛА ? ? ? Това не е държава

 • 36 Този коментар е премахнат от модератор

 • 37 Този коментар е премахнат от модератор

 • 38 Контра

  4 1 Отговор
  ПАТРИОТИТЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И СИДЕРОВ СА БИТА КАРТА.ТВА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЗАДОКЕААНСКАТА ПОЛИТИКА ЦЕЛЯЩА ПЕРМАНЕНТНА НЕСТАБИЛНОСТ И ОПЛЮВАНИЯ НА НЕПОСЛУШНИ ПАРТИИ И ЛИЧНОСТИ И ПРЕЗИДЕНТИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И НАШИЯ .НЯМА ДА Е УЧУДВАЩО УТРЕ ДА ГО ОБВИНЯТ В ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ ПИЛОТИРАЙКИ МИГ 29.
 • 39 Този коментар е премахнат от модератор

 • 40 ултра

  4 3 Отговор

  До коментар #7 от " ":

  Г-н Радулов, хич и не си правете труда да давате "акъл" на местните чебурашки, налазили в този сайт от доста време! Каквито и колкото смислени доводи да им дадете, за тях има само един идол - джуджето от Кремъл, което чакат да ги освободи ОТНОВО!

  Коментиран от #43

 • 41 хахаха

  3 1 Отговор
  Бялата Златка, или Перхидроленият перчем, или Златният пръст, или Болен руското мекере, или, или, или.... Този ямболски индивид, който отдавна трябваше да търка наровете при бай Ставри, а вместо това отново ни управлява, може да си завре евразийските ценности там, където обикновено му завират нещо друго при визитите му в Кремъл:) ИЗВИНИСЕБЕ!!!
 • 42 Ами да

  1 1 Отговор

  До коментар #22 от "семи проф":

  Публикувано във факти.бг: Къде е видя тази власт на Атака с 3% участие в властта. Къде ли - ами например в областната управа на София, където назначиха най-големия лумпен от Атака - солташ....а на Болен!
 • 43 Контра

  1 3 Отговор

  До коментар #40 от "ултра":

  Г.н УЛТРА ЗАБИТ ИНТЕЛУКТУАЛНО .ЗАЩИТАВАТЕ Г.Н РАДУЛОВ ПЪРВОСИГНАЛНО НЕ ОТЧИТАЙКИ ЧЕ ТИЯ КИНТИ ВКАРАНИ ОТВЪН СА 99'/' ЗА ТОК ЛЕКАРСТВА И ОБСЛУЖВАНЕ НА КРЕДИТИ НА РОДИТЕЛИТЕ НА ТЕЗИ '' ИМИГРАНТИ ИЗБЯГАЛИ ОТ БЕЗПАРИЧИЕТО КОРУПЦИЯТА НАРКОМАНИЯТА ПОРНОГРАФИЯТА И ПРОСТОТИЯТА СЪЗДАДЕНИ НЕ ОТ ПУТИН А ИМЕННО ОТ ТЕХНИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ ЕСКПЛОАТАТОРИ И РОБОВЛАДЕЛЦИ .НАЙ ЖАЛКОТО Е ЧЕ НИ РАДУЛОВ НИТО ПЪК ВИЕ ПРАВИТЕ ВРЪЗКА В ТОЗ СВЕТОВЕН КОМПЛОТ И СЕ РАДВАТЕ НА ВРЕМЕННИТЕ МАТЕРИАЛНИ УСПЕХИ КЪТ ПЪРВОЛАК ГЛЕДАЛ СЕКС ФИЛМ.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.