Last news in Fakti

13 Юли, 2017 10:52 6 603 12

Класната на ученика, блъснал туристи: Притеснена съм за живота му

  • триград-
  • туристи-
  • инцидент
Класната на ученика, блъснал туристи: Притеснена съм за живота му - 1
Снимка: Нова тв

Издирването на 16-годишното момче, което удари с кола туристи в Триград и избяга, вече се превръща в спасителна акция. Вече пети ден Кристиян Младенов се укрива.

"Реално съм притеснена за живота му. Той се превърна в изкупителна жертва", заяви за "Здравей, България" класната му учителка Станислава Докторова.

Претърсва се целият район около селото, както и околностите. В гората бяха разлепени листовки, които призовават момчето да се предаде. Хората се надяват той да ги прочете и да разбере, че блъснатите от него хора вече се възстановяват и няма защо да се страхува.

Има обаче вече има опасения, че младежът е пострадал.

Кметът на селото каза, че цяла нощ са го търсили с термовизионни камери и вече започват да се отчайват.

Участници в издирването му казаха, че оттук нататък се надяват на чудо. Те допълниха, че не вярват той да успее да се справи сам в пустошта без подходящи дрехи и прясна храна.

Директорът на училището, в което учи Кристиян, го определи като "природно интелигентно дете".

"Не мога да повярвам, че това е същият човек. Трябва да подходим към него като към дете, което е направило грешка", заяви той.

Негова съученичка пък смята, че младежът едва ли сам е решил да подкара колата на баща си и че някой го е подтикнал да го стори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BRABUS

    31 4 Отговор
    А дали щяхте да се притеснявате пак за този келеш,ако беше блъснал ваши близки?!
  • 2 Македонеца

    6 12 Отговор
    Ако беше някое циганче, дали щяха да се притесняват ?
    Или щяха да го търсят, за да го линчуват ?

    Коментиран от #6

  • 3 Анонимен

    26 4 Отговор
    Не се притеснявай, госпожо класна, животът му не струва повече от живота и здравето на пострадалите хора.
    За тях се притеснявай!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гост

    28 3 Отговор
    5 човека е разпилял, сред тях и деца. Изпотрошени са, това означава болки до живот. На 16г. е, ако е в САЩ и има книжка - може, у нас нямаш право да караш под каквото и да е основание. Криминална проява е това. И на всичкото отгоре е избягал, а не е останал и оказал помощ. За каква милост говорим? Държавата е зле, защото такива неща се прощават вместо да се наказват с най-високите възможни наказания. За назидание на другите келеши. В Германия дадоха на двама доживотни заради гонка с фатален край. Тук за тежки травми искат да ги помилват. Защо? За да види съученика му, че се разминава леко и следващия месец и той да вземе кола и да кара, затова ли?
  • 6 Българин

    9 8 Отговор

    До коментар #2 от "Македонеца":

    Дезертьори и национални предатели нямат думата, вземете си всички цигани в FYROM и си ги отглеждайте, тук е България!!!
  • 7 реално

    24 3 Отговор
    От два дена по медиите върви някакъв странен ПР за тоя, някакви хора говорят, колко добро дете бил, колко възпитан, отличник и т.н. !? Още малко герой, ще го изкарат, а не си дават сметка, че ако беше убил тези хора, какво ??? Само, като се сетя, как изглеждаше едно от ударените деца.... И тръгнали да ми обясняват, че причината била липсата на тротоар, а този келеш без книжка с лъскавото ауди, какво прави на пътя е въпроса ?
    Сега, като му се размине, щот някакви лелички се затюхкали другия път, какво??? Преди да ми подсмърчате по тоя келеш поставете се на мястото на пострадалите и техните близки. И впрочем бягството от месътопрестъплението е утежняващо обстоятелство, а не облекчаващо, както излиза в момента!
    Да спрат да го търсят, сам ще се покаже...в София!

    Коментиран от #8

  • 8 ИЗОБЩО

    16 3 Отговор

    До коментар #7 от "реално":

    Изобщо не ми пука за тоя. По-бързо да го намират и да го съдят, такива неща са недопустими и служат за пример на всички останали...
  • 9 гост

    18 3 Отговор
    Това му е бил примера. А колата без знание на родител не може да вземе. Като няма ключове, няма и кола, вероятно доста пъти си е карал. Младежите в неговото обкръжение знаят, да кажат от кога кара. И ние имахме подобен навремето в училище. Баща му бе местен мафиот и караше джип мерцедес с тъмни стъкла. Понекога сина му, 16-17г., идваше до училище с него да забира момичета за кафенце. Полицаите не го спираха щом видят джипа, ясно е. Този защо да е различен? Примера му идва от семейството, сега го изкарват жертва. Жертви са помляните хора, той е извършил опит за непредумишлено убийство.

    Коментиран от #10

  • 10 Гост

    18 4 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Да ... още едно мамино детенце.
  • 11 Михимух 2

    11 3 Отговор
    Майка му и баща му са съучастници - да си видят отрочето какво представлява, да видят и себе си в него и всички заедно - цялото семейство - в затвора до живот! Това, че няма убити не е благодарение на тях, просто е някакъв късмет! Да им конфискуват имуществото, да го дадат на пострадалите, а семейство "Сена" да бачка до живот в затворнически условия и всичко което изкара да дава на жертвите като едно символично обезщетение за невъзможността им да живеят нормално заради травмите от удара!
  • 12 Занзибар

    1 3 Отговор
    Всички в селото са знаели, че кара колата, а сега се правят на приятно разсеяни и безкрайно учудени, начело с класната... Как не ги е срам... Като не го намират да съдят майката и бащата, те на-добре са знаели че му дават колата - циркаджии.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове