1 094 0

Жена се удави в морето в Бургас

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна
Венцислав Михайлов

На 20.07.т.г. около 05.30 ч. в Първо Районно управление – Бургас е получено съобщение за това, че в района между 13 и 14 спасителен пост на бургаския плаж е открито тялото на удавена жена.

Това съобщиха от полицията.

Десет минути по-късно в Първо Районно управление – Бургас дошъл 63 годишен бургазлия от к-с „Славейков”, който потърсил помощ за откриването на 61 годишната си съпруга – М.М., която била в силна депресия и на медикаментозно лечение. Същият заявил, че събуждайки се установил липсата на жена си и видял, че последния проведен разговор по мобилния й телефон е с таксиметрова компания. Позвънил и от там му обяснили, че бургазлийката е откарана до ресторант „Златна котва”, непосредствено в началото на Морската градина. Това го провокирало да отиде и в районното управление, обслужващо Централната градска част на Бургас, за да потърси съдействие за откриването й.

По даденото описание полицейските служители се усъмнили, че вероятно тялото на намерената на бургаския плаж жена принадлежи на изчезналата М.М. Отвели съпруга й за разпознаване на трупа, като с негова помощ тялото е идентифицирано.

По случая е образувано досъдебно производство.

България


Напиши коментар:


Публикувай