1 083 7

Майката на детето, вдигнато с "паяк", с 3 нарушения, но без глоба

Светослава Ингилизова

"След като разбрах какво се е случило, казах на служителите си да не санкционират майката с глобата от 50 лева, която се полага. Ние влязохме в положението й, макар че тя е извършила три нарушения", заяви пред Нова тв представител на община Казанлък.

Миналата седмица "паяк" в Казанлък вдигна кола, в която имаше 8-годишно дете. По пътя момиченцето в колата успяло да отвори прозореца и да повика за помощ. За щастие, то не е пострадало при инцидента. Въпреки това родителите на детето били силно изплашени и притеснени.

"След като съм паркирала наполовина в зоната, значи трябва да си понеса наказанието и да ме глобят. Но служителите трябва да си вършат работата с човещина към хората", подчерта майката на детето, която дори припаднала, след като видяла как "паякът" откарва дъщеря й.

Стара Загора / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гостенин
  Отговор
  1 10:34  24.07.17
  Трябва народа да се дере.Това е!
 • ГОСТ
  Отговор
  2 11:51  24.07.17
  Да си оставиш в тези жеги детето в колата и да паркираш неправомерно си е за сериозно наказание, а не за опрощение!
 • гост
  Отговор
  3 12:08  24.07.17
  Ей това е изкривеното разбиране за редност. Защо да не я глобят? Защо социалните да не я разследват как се оставя дете в кола, само? Ами ако беше автоджамбазин и колата отиде при криминални, а детето в Гърция? Как оставяш 8г. дете без надзор? И българите викат, дайте да не я глобим. То заради това са проблемите, виждат ги всички, ама си викат хайде сега да не му правим зло на човека. А то реално е добро за него, понеже другия път няма да направи глупост, а в противен случай ще продължи да си прави и по-големи глупости, понеже му се разминава. Защо да се разминава? Ако вас ви удари кола и вие сте в пълното си право, а шофьора в пълно нарушение ще искате ли на него да му се размине, а вие да кретате със счупени кости до края на живота си? Защо да се опрощава сериозно безхаберие, погазване на правилата и неадекватно поведение? Защо, защо, защо?
 • стратокастър
  Отговор
  4 12:38  24.07.17
  Хубаво ,а представителя на община Казанлък на какво правно основание "казва " на служителите да не я санкционират??? Може ли той да казва кого да санкционират и кого да НЕ санкционират и дали по същата логика /ако има такава / близки ,роднини и познати на тоя човек могат да правят такива нарушения БЕЗНАКАЗАНО? Оня в Козлодуй също казваше на какаджията да не санкционира неговия приятел ?

  Коментиран от #5

 • гост
  Отговор
  5 14:11  24.07.17

  До коментар #4 от "стратокастър":

  Този представител на общината показва нагледно как се оправят наши хора и хора на наши познати. Той казва на служителя да не си изпълни работата както му е в трудовото задължение, а да наруши закона. Колко нарушения се събират в този случай на т.н. "милост"? На жената, на общинаря и на административния служител. Само паяка не е виновен, че си е свършил работата. Българската работа е срамна: плюят по паяка-отговорно свършил работата си, а жалеят за нехайната майка, оставила детето си само в колата. Къде му е нормалното морално отношение, аз не го виждам. И то за някакви 30-50лв глоба.
 • 2101
  Отговор
  6 21:05  25.07.17
  На тази "майка" дето си е зарязала детето в колата, паркирана върху пешеходна пътека, трябва 1000лв глоба да й треснат, а не да я третират като жертва!
 • Патето Яки
  Отговор
  7 22:47  25.07.17
  Тъп паяк. Като не са се уверили има ли няма ли дете, баба, човек в колата къв го дирят да дигат колата. Добре че не са случили на татко с дебел врат да им начука манерките. След оставянето на колата я вдигат за отрицателно време до 20 секунди та коментарите за оставеното дете не вървят в случаят. Както е вдигната колата или я транспортират и ако детето от уплаха вземе че искочи от колата тогиз !!!!!!!!!!!!!!!

Напиши коментар:


Публикувай