1 792 6

Бареков: Прокопиев, не се крий като мишка

Евродепутатът се кани да осъди „Асоциацията на европейските журналисти”

Бареков: Прокопиев, не се крий като мишка
Константин Карагьозов

Евродепутатът Николай Бареков се зарече да осъди „Асоциацията на европейските журналисти”. Той разпространи гневно писмо до медиите, в което изтъква, че е платил "до стотинка" всичките си данъци към държавата и няма да си позволи да бъде клеветен от "подлогите на олигарха Иво Прокопиев".

"Прокопиев, ти символ на крадливия български преход, спри да използваш маши срещу мен, не се крий като мишка заедно с недъгавия си ортак Огнян Донев", пише Бареков, наричайки го още "символ на крадливия български преход".

Ето и цялостното изявление на Николай Бареков, публикувано без редакторска намеса:

"Днес известната само на двете каки - шефки на фабриката за фалшиви новини Стояна Георгиева и Галя Прокопиева „Асоциацията на европейските журналисти”, в която се крие едно физическо лице и олигархът Иво Прокопиев, си позволя да ме клевети.

Държа да отбележа, че за разлика от олигарсите, които тези платени подлоги защитават, аз не дължа нито лев на държавата. До стотинка съм платил всичките си данъци – както върху личните си доходи, така и при покупката на жилището си - потвърдено с ревизионен акт на НАП след 5-годишна проверка назад във времето, която беше извършена на мен и моето семейство.

Ще съдя тази организацийка, на която предлагам да си смени името и вече да се нарича „Асоциация на подлогите и отрепките, слугуващи на клиента на прокуратурата олигарха Иво Прокопиев". Също така по-подходящо би било да си направите и нов съюз и да го кръстите „Съюз на клозетните чинии, използвани от крадливи олигарси”.

Воят, който тези отрепки наддават като ощипани моми на мегдана, само показва правилния път, който съм избрал. Очевиден е страхът да не би случайно прокуратурата да се осмели да започне разследване срещу неистовото забогатяване на менторите на обществено мнение, които обслужват единствено „агнешките” и „магарешките” главички. Прокуратурата не трябва да се бави нито ден повече, а трябва да нареди на НАП проверка на доходите и разходите на Цолова и всички останали - така, както направи с мен и много граждани.

За разлика от вас и престъпниците (Иво Прокопиев, Огнян Донев), които представяте и които прокуратурата обвинява, а съдът съди за кражби и укрити данъци за стотици милиони, аз никога не съм бил обвиняем, но за сметка на това ще продължа да свидетелствам и да уличавам вашия безогледен грабеж.

Тези дни предстои да разберете с какви лъскави апартаменти в центъра на София са се сдобили двама журналисти с неестествена сексуална ориентация от две национални телевизии, както и ще разберете, че г-жа Цолова неслучайно се е сдобила с триетажен палат в най-скъпата част на София. Моята кауза е никога повече отрепки, подлоги и слуги да не ползват временно титлата професия „журналист”.

Прокопиев, ти символ на крадливия български преход, спри да използваш маши срещу мен, не се крий като мишка заедно с недъгавия си ортак Огнян Донев, а излезте публично и върнете обратно на българския народ и на държавата милиардите и предприятията, които ограбихте с крадливата си приватизация. И не на последно място - платете си многомилионните данъци, които дължите на хазната!"

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ХАСАН
  Отговор
  1 20:52  14.08.17
  Сега да има малко икономическа криза и тия всичките малко да олекнат с?авоарите си ще има такива ругатни,рекети,кирливи ризи,убийства
 • 2 21:40  14.08.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Шеги и майтапи
  Отговор
  3 10:20  15.08.17
  "Публикувано във факти.бг: ...Моята кауза е никога повече отрепки, подлоги и слуги да не ползват временно титлата професия „журналист”. Е няма толкова нагъл човечец кажи къде и защо се кри до сега мишко настъпана? Англииски ли учи или Руски.. откъде и накъде духа втъра, че ти по него се носиш цял живот?!
 • Кака Гинка
  Отговор
  4 03:19  16.08.17
  Какъв богат речник,какъв брилянтен изказ само! И този ни представлява като евродепутат...
 • Цацата
  Отговор
  5 10:26  16.08.17
  Дудук кога ще свириш при бай Ставри?
 • Възмездев
  Отговор
  6 09:21  22.09.17
  Само българи ли ще разследват за пари. Ами циганските барони и потурнаците богаташи.Циганската мафия монополизира баничарския бизнес и с мръсните си ръце хранят българските балъци и дори са наели бели български роби за продавачи демек баничарниците са български.ХЕИ-то им дава раьрешително срещу какво?!

Напиши коментар:


Публикувай