3 355 7

Бареков: Жени Марчева-Баджака е хрантутник, кадруващ на Лозан Панов

Евродепутатът дава журналистката от bTV на прокурор

Константин Карагьозов

Eвродепутатът Николай Бареков нападна остро журналистката Жени Марчева и bTV заради Лозан Панов. В личния си профил във Facebook той обяви, че комитетът "Група за граждански отпор срещу наглостта и корупцията в медиите" и сдружението "Антикорупционен отряд" ще сезират Прокуратурата и институциите за зловещ конфликт на интереси и тежко съмнение за корупция.

Ето какво написа Бареков в социалната мрежа, публикувано без редакторска намеса:

Утре колегите от Комитета "Група за граждански отпор срещу наглостта и корупцията в медиите" заедно със сдружението "Антикорупционен отряд" ще сезират Прокуратурата и институциите за зловещ конфликт на интереси и тежко съмнение за корупция от известна телевизионна водеща. Флагман на баджак-явлението в телевизиите и срам за професията на журналиста.

Нечовешка алчност, корумпираност и безпардонна наглост в комбинация с посредственост и семплост на похвата. Жени Марчева-Баджака от БТВ ще бъде разобличена като хрантутник и изпълнител на поръчки на голяма фирма, която кадруваше доскоро в съдебната власт, посредством своята маша Лозан Панов.

Това, заедно с нагласените интервюта и (не)удобните въпроси, не е ставало безплатно, разбира се. Платено е с щедри "заеми" от същата фирма, послужили за закупуването на тлъсти и луксозни апартаменти в центъра на София. Забележете, заеми от фирма с огромни държавни поръчки, а не от някоя банка! Колко ли хора взимат заеми без лихва от фирми, а не заеми с дебели лихви от банките или с огромни лихви от фирми за бързи кредити???

Тъжното е, че госпожа Баджакова от години използва ефира на бившата ми телевизия БТВ, за да търгува незаконно с влияние, докато продуцира пошли скандали. Ръководството на БТВ спи или се прави на заспало... За едни баджак, за други мащеха, както тъжно обобщава изстрадалият ни народ.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Emperorex
  Отговор
  1 15:02  01.10.17
  На тоз не му ли писна да се излага не знам.
 • Гост с име
  Отговор
  2 18:34  01.10.17
  Бившата Му телевизия? Тоя пък предпазител кога е бил собственик на бтв?
 • Истината
  Отговор
  3 18:55  01.10.17
  Е гледай те и на тая продажна антибългарска баба
 • Станислав
  Отговор
  4 21:34  01.10.17
  Тоя продажен представител на МАЛЦИНСТВОТО от личен опит ли говори? Защото само той си знае на колко на брой олигарха се фръцна срещу заплащане...
 • Мигел
  Отговор
  5 08:29  02.10.17
  Ноколай Бареков е хрантутник на Цветан Василев и кадруващ на Ковачки!Така ,че дами и господа загубили огромни суми в пирамидата на Цветан Василев ако се питате къде са ви парите,на подлогата си Бареков Василев даде 20 милиона (това са официалните средства,под масата само те си знаят) и не е сред обвиняемите за фалита на банката,така че, ако търсите да си избиете загубите от някой-Барека е вашия човек,всички го знаете къде му е къщата за 2 милиона Евро,нищо ,че е писана на името на две секретарки,всички знаят ,че е негова!Комисията за конфискуване на незаконни средства къде дреме е въпросът!
 • 6 11:12  02.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Гост
  Отговор
  7 14:39  03.10.17
  Явно, Барека си пада по Баджака.

Напиши коментар:


Публикувай