676 4

Бабикян: Варна и Бургас са важни за Франция и общата европейска отбрана

Днес Еманюел Макрон сяда на масата на преговорите с премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев

Маргарита Илиева

Обща европейска отбрана, отпор срещу тероризма, Шенген и Еврозоната ще са в дневния ред на разговорите на френския президент у нас, пише "Фрог нюз".

Това прогнозира експертът Арман Бабикян.

Днес Еманюел Макрон сяда на масата на преговорите с премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев.

Държавният глава на Франция и неговата съпруга Брижит пристигнаха късно снощи във Варна.

"Нормално е за всичко в ЕС да разчиташ на Франция, която е другият основен стълб заедно с Германия. Би било добре, ако влизането в Шенген е част от разговора", каза Бабикян.

Според него в България толкова години не е идвал френски държавен глава, защото не сме били интересни за Франция.

"Ключовите точки Варна и Бургас са изключително важни и за Франция. Стратегически тази линия става изключително важна, а Франция има решаваща дума в общата европейска отбрана и в Съвета на ООН", каза още Бабикян.

"На Макрон също му трябват някакви малки победи. Редките посещения на френски държавни глави винаги са в ключови моменти и всеки път са били базирани на ценности", добави Арман Бабикян.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • кобрети
  Отговор
  1 13:19  25.08.17
  Щом тези "ключови" точки са важни за Франция..стават важни и за Русия от което следва че автоматично ще бъдат насочени ракети "ИСКАНДЕР" с ядрени заряди към Варна и Бургас...от което пък следва че пак ние ще оперем пешкира....
 • Хасан
  Отговор
  2 13:21  25.08.17
  Ще ядат ,ще пият....ще купиме няколко френски военни фрегати ...и пак ние ще платим сметката
 • Бабикян, КАК може да си такваз ШИКАЛКА
  Отговор
  3 16:31  25.08.17
  Почти 30 години ни показват МОРКОЕТО А НЕ НИ ГО ДАВАТ. ВЛЕЗОХМЕ ПЪРВО В НАТО. ПОЛЗА - НЕ било достатъчно. ВЛЯЗОХМЕ В ЕС. ПОЛЗА - затвориха производствата, не били по стандарт а с нови, таквиз дето да са като техните, не ги замениха, а уж с грижа и любов ни поканиха да ни направят ХОРА. ДНЕС СМЕ ВЪВ ВТОРИ ЕШАЛОН - БАВНО ДВИЖЕЩИ/РАЗВИВАЩИ/ ТА НИЕ НАЛИ ПРИ ТЯХ ОТИДОХМЕ ЧЕ ДА ЖИВНЕМ А ЗАТЪНАХМЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ. ДНЕС държавата живее на ЗАЕМИ ОТ ЕС. НИЕ ХЛЪТВАМЕ В ДЪЛГОВИ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН. КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА БЕЗОТГОВОРНОСТТА. БЪЛГАРИЯ Я СЧИТАТ КАТО ПРОСТИТУТКА, ЯХА Я КОЙТО И КОГА МОЖЕ А ТЯ САМА ДА БЕРЕ ГАЙЛЕТО. 100 ГОДИНИ НЕ ЩЕ УСПЕЕМ ДА ВЪРНЕМ ТУЙ ЩО СМЕ ОПАПАЛИ А И СИЛИ НЯМАМЕ.ВИЖ ДНЕС -За какво става дума - ДАЙТЕ ДА ДАДЕТЕ - ТЕ ЩЕ НИ ПОМАГАТ ЗА ОБЩО БЛАГО НО ЗА ФИНАНСИРАНЕТО ЩЕ ПОЕМЕМ ТЯХНА ПОМОЩ НА ДЪЛГОСРОЧНО РАЗПЛАЩАНЕ. ОТНОВО СМЕ ПРОСТИТУТКИ - ЗАДНА ПРАШКА ПО ХАЙДУШКШ, ГЪГАЙ ЧУШКИ В БОБА, АЗ СЪМ НЕЩАСТНА. СТРАШНО СТАВА - БЪЛГАРИЯ ТАКА ЗАГИВА. ВЗЕМАТ НИ ЗА ИЗТОЧНО ОРИЕНТАЛСКИ - АБОРИГЕНИ И ТУЗЕМЦИ, РАДВАЩИ СЕ НА МЪНИСТА. И ТИ СИ ЕДИН ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ И ПЕТ ПАРИ НЕ СТРУВАШ, НО ЛИЖЕШ ПРЕКРАСНО ЗА ДА НЕ ЖИВЕЕШ СЪВСЕМ УЖАСНО. ВЪН ОТ НАТО И ЕС. КАКТО АНГЛИЯ. ШАМАНДУРА КУХА.

  Коментиран от #4

 • Бабикян, КАК може да си такваз ШИКАРКА
  Отговор
  4 16:35  25.08.17

  До коментар #3 от "Бабикян, КАК може да си такваз ШИКАЛКА":

  Софтуера и той е НАТОвски, преиначава написаното от мен в свое тълкувание. Но БАБИКЯН ти имаш трески за делане.

Напиши коментар:


Публикувай