3 088 12

Посрещнаха Макрон в двореца "Евксиноград" (СНИМКИ + ВИДЕО)

Снимки: БТА
Снимки: БТА
Константин Карагьозов

С тържествена церемония и почетна рота на Военноморските сили бе посрещнат френският президент Еманюел Макрон днес в двореца "Евксиноград" край Варна.

На събитието присъства и президентът на България Румен Радев. Предстои двамата да проведат официален разговор.

Акцентите при официалните разговори ще бъдат перспективите за развитие на двустранните отношения между България и Франция, двустранното икономическо, инвестиционно и културно сътрудничество, охраната на външните граници на Европейския съюз, както и идеите за бъдещето на Европа.

Очаква се да бъдат обсъдени още приоритетите в програмата за Българското председателство на Съвета на ЕС, както и европейската перспектива на Западните Балкани.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ben
  Отговор
  1 12:19  25.08.17
  Браво!
 • юрист
  Отговор
  2 12:27  25.08.17
  Френската първа дама е много стилна. Върху роклята й се забелязват поне 2 от модерните цветове на Пантон за есен/ зима 2017/2018г. - цвят Navy Peony и цвят Blue Bell. Силуетът и стилът й са много изчистени, елегантни и фини. Мисля, че моделът рокля на нашата първа дама отстъпва на тоалета на французойката- едрите копчета във вид на декоративна украса са някакси ненамясто спрямо едрината на фигурата й- т.е. би следвало да бъдат по-фини, с по-малка големина...

  Коментиран от #3

 • До юрист.
  Отговор
  3 13:19  25.08.17

  До коментар #2 от "юрист":

  Да, така е. Нашата т.нар."първа дама" се облича винаги много зле и тоалетите й я правят да изглежда супер неестествена и сконфузена.
 • Хорацио
  Отговор
  4 13:58  25.08.17
  Френската първа дама прилича на съсухрено плашило без значение дали има цветове езен/зима 2017. Ако ще лято 2020 да си сложи акцента върху мумифицираната ѝ външност не може да бъде избегнат. Нашата първа дама ако ще да си сложи 2 пъти по-големи копчета пак ще си личи, че е човек с чар.

  Коментиран от #7, #8


 • Jeep
  Отговор
  5 14:09  25.08.17
  На събитието присъства и президентът на България Румен Радев. А кой да присъства? Протоколчикът на народното събрание ли?
 • ВЕРО
  Отговор
  6 14:09  25.08.17
  Микроб-Микрон- крив Макарон.
 • юрист
  Отговор
  7 15:31  25.08.17

  До коментар #4 от "Хорацио":

  Коментирам само онези неща в стила на нашата първа дама, които на мен като жена, ми правят впечатление. Според мен, трябва да има промяна в стила на тоалетите й именно в качеството й на първа дама или просто да си смени шивачката с такава, която има реална визия и обективни критерии за фигурата й и може да й даде правилен съвет кой модел/ кройка ще й подхожда най- много, съобразявайки се с протокола за облеклото на първата дама по време на такива държавни мероприятия.
 • Моден психолог
  Отговор
  8 16:12  25.08.17

  До коментар #4 от "Хорацио":

  хорацио,хорацио къде го видя тоз чар?! С тези едри копчета и тази едра фигура асоциацията е за офицерски мундир!:-) А може и друга да е-дебела точилка в ръка и бой ! Да напомня, че и Илияна Йотова беше с копчета по роклята си. Май шивача/магазина е един и същ,а най вече вкусовете!

  Коментиран от #9

 • думдум
  Отговор
  9 16:58  25.08.17

  До коментар #8 от "Моден психолог":

  а бе що за българи сте бе, защо трябва да хулите българката-типична българка ,а сте взели да се възхищавате от това френско плашило,няма ли у вас грам българско национално чувство,дори и по зле да изглежда-това не е моден форум-....... продажни?

  Коментиран от #11, #12

 • Диди
  Отговор
  10 18:52  25.08.17
  Нашата първа дама има чар.Може ,,само малко,,да отслабне. Харесвам я повече от френската първа дама.
 • юрист
  Отговор
  11 19:05  25.08.17

  До коментар #9 от "думдум":

  “....Публикувано във факти.бг: защо трябва да хулите българката-типична българка...“ Хайде сега- НЕ Е типична българка- типичните българки ИМАМЕ развито естетическо чувство и НЯМА да сложим такива огромни копчета за украса на тоалета си при такава фигура, като на снимката ... Липсва изградено естетическо чувство, и в такъв случай, би следвало някой да “подскаже“ на дамата кое би й стояло по-добре, а не сляпо да се съгласява с нейното желание! В крайна сметка, естетиката си е естетика, независимо от фигурата и възрастта на една жена- при добро желание, винаги може да направят подобрения....
 • юрист
  Отговор
  12 19:23  25.08.17

  До коментар #9 от "думдум":

  “...Публикувано във факти.бг: ,дори и по зле да изглежда-това не е моден форум...“ А- моля, моля- точно един мини моден форум си е! И за това първата дама трябва да покаже и класата на БЪЛГАРСКИТЕ шивачки, както и развитото им чувство за естетика, стил, елегантност и класа! Тя е първа дама и е ДЛЪЖНА да не допуска никакви пропуски в стила си, докато изпълнява протоколните си задължения спрямо съпругата на чуждия президент!Никой не иска от нея да изглежда като фолк певица, а просто да й бъде създаден нейн собствен ЕЛЕГАНТЕН стил, което, вероятно може и да е трудна задача за нея- някои неща се изграждат още от детството...

Напиши коментар:


Публикувай