521 5

Бойко Борисов: Признателност към всички, работили за българската държавност

България е минала през много трудни моменти в историята си, но силният дух и волята на народа винаги са побеждавали

Венцислав Михайлов

С дълбоко уважение към българската държавност честитя на всички празника на Независимостта.

Това се казва в позиция на премиера Бойко Борисов, разпространена от правителствената пресслужба.

България е минала през много трудни моменти в историята си, но силният дух и волята на народа винаги са побеждавали неблагоприятните събития и са давали тласък за развитието ни. С тази енергия и желанието да просперираме нашите прадеди са се преборили за провъзгласяването на независимостта на България и за превръщането й в равноправна на другите държави. Благодарение на техните усилия се издига международният авторитет на страната ни.

В този ден, чертаещ от 109 години развитието на страната ни, нека изразим своята почит и признателност към всички, които са отстоявали правото на българския народ и държава на самостоятелен избор и са работели за техния културен и икономически напредък, за преуспяването им.

Днес ние продължаваме да градим историята като наследяваме великите дела на тези българи и именно затова трябва да бъдем още по-отговорни за съдбата на следващите поколения. Като независима държава, част от голямото европейско семейство, България е на прага да стане за първи път в нашата история председател на най-силния икономически съюз в света. Всичко това е плод на усилията и работата на много българи през годините. Нека не ги забравяме и да продължим достойно делото им.

Честит ден на Независимостта!

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Крум
  Отговор
  1 13:13  22.09.17
  заради такива като тебе,се топим като нация,палят ни църквите и чупят кръстовете ни.....имало е държавност,но сега сте на път ,доста успешно да изтриете бг етнос, а ти си седнал да ми приказваш за държавност,,,,,,,как не те е срам да се показваш,стой си се в Банкя,яж си филиите със сланина и суджук,и не се показвай изобщо...Заради ,тебе и подобните ти,нашите бг деца напускат България,,,,,безродници сте вие,,,,,,,,,Силно се надявам,коментара ми ,да не се изтрие,от свободните и демократични бг сайтове,и ти да го прочетеш,заедно с лапачите около себе си:::(((((((...но и колкото да се надявам,да го прочетеш,не тая и най малката надежда да го разбереш.....безродник такъв!
 • ЗАВИСИМИ СМЕ, ЗАРАДИ
  Отговор
  2 15:55  22.09.17
  Такива като теб, от който в България нищо не зависи а от ЕС. Затвориха ни старите предприятия а НОВИ НЕ ПОСТРОИХМЕ. ТОВА ЛИ ЕВРО ЩАСТИЕТО, ИДЕАЛЪТ И МЕЧТИТЕ КЪМ КОИТО СЛЯПО ВЪРВИМ И ГИНЕМ ?
 • гост 2
  Отговор
  3 16:19  22.09.17
  Лош матря сме. Ми то ако бяхме хубав матрял кой щеше да гласува за теб :)))) Направихте държавата развалина.
 • ЧЕСТНО
  Отговор
  4 17:29  22.09.17
  И ПАНДИЗ ДО ЖИВОТ ЗА ГРАБИТЕЛИТЕ И ПРОДАЛИТЕ НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ.
 • Boko
  Отговор
  5 22:11  22.09.17
  ПРОДАДОХТЕ И ПРЕДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ! БЪДЕТЕ П Р О К Л Е Т И !!!

Напиши коментар:


Публикувай