998 1

Трифонов: За да отразят българските медии референдум, трябва да има кръв

Мартин Христов

Слави Трифонов порица българските медии, че обръщат прекалено много внимание на случващото се около референдума за независимост на Каталуния, докато същите тези медии не са отразили по подобен начин българския референдум, иницииран от неговото шоу.

"Медиите в България отразяват референдума в Каталуния по изключителен начин - като първа новина и с най-малки подробности. А, доколкото си спомням, в продължение на една година референдумът в България, на който участваха три милиона и половина души, беше отразен от същите медии много, много срамежливо", пише Трифонов в публикация в своя Facebook профил.

Явно, за да отразят българските медии един референдум, трябва да има кръв, коментира той.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Точно така
    Отговор
    1 18:23  02.10.17
    Баш така си е ако бяхме народ по скоро ако беше останал народ тук с това неглижиране на референдум на който са гласували три хайде да не са три два милиона души трябваше всичко да гори за да.видят и господата европейци ,че не сме узрели за нищо ама изобщо и ,че са ни натиснали с осакатили свободите ни като ни държат в пълна немотия за да не може да повдигнеш глава щото иде края на месеца и треа платиш тока ,че иначе на тъмно

Напиши коментар:


Публикувай