398 1

НАП влезе на проверка в офиса на „Емко”

Мартин Христов

Националната агенция по приходите (НАП) влезе на проверка в офиса на „Емко” в София на ул. „Джеймс Баучер” в деня, в който стана ясно, че предприятието ще си върне лиценза за износ на специална продукция.

За проверката съобщиха работници от предприятието, които я определиха като „властта отвръща на удара”. Те съобщиха още, че се иззети всички договори, съобщи БТВ.

От НАП и МВР потвърдиха за проверката.

От приходната агенция твърдят, че ревизия във фирмата тече отдавана, а фактът, че инспектори са влезли в офиса точно днес е просто съвпадение.

„НАП проверява нещо в „Емко” и ние присъстваме. Така е било на много други места”, коментира вътрешният министър Валентин Радев.

България


Още по темата

 • НАП: Не проверяваме „Емко“ заради лиценза

  НАП: Не проверяваме „Емко“ заради лиценза

  Действията на НАП по случая с „Емко“ са основани изцяло на закона и нямат никаква връзка с процедурите около лиценза на дружеството. ...
  6.10.2017
  357
  1
 • Върнаха лиценза на „Емко”

  Върнаха лиценза на „Емко”

  Междуведомственият съвет по отбранителна индустрия възстанови лиценза на военния завод „Емко“. Това стана възможно, след като бе ...
  6.10.2017
  871
  1

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ПОРЪЧКА
  Отговор
  1 15:51  06.10.17
  Господа или другари от НАП как ще обясните факта, че не проверявате хората свързани с проституция, дрога, фалшив алкохол и цигари т.е електората на ГЕРБ. На вас голямата институция май ви е забранено да проверявате циганското малцинство.

Напиши коментар:


Публикувай