2 441 13

Антон Тодоров: Ще взривя държавата, ако продължа така

Мартин Христов

Няма да позволя името ми и всичко, което ми беше вменено, да се превърне в тегоба за ГЕРБ. Колегите ми не го заслужават. Това заяви в кулоарите на парламента Антон Тодоров, след като Народното събрание прие оставката му като депутат. Няма да позволя името ми и всичко, което ми беше вменено, да се превърне в тегоба за ГЕРБ. Колегите ми не го заслужават. Това заяви в кулоарите на парламента Антон Тодоров, след като Народното събрание прие оставката му като депутат.

„Не съм приключил с политиката. Вероятно ще има завръщане“, посочи Тодоров, цитиран от epicenter.bg, и каза, че известно време ще се занимава с основната си дейност, която е журналистика.

Имал няколко предложения за предавания, щял да ги обмисли първо с премиера.

Премиерът Бойко Борисов категорично бил против оставката му и много настоявал той да остане в парламента, заяви Тодоров.

„Сега известно време ще се занимавам с моята основна дейност – колкото и странно да ви звучи, журналист съм, телевизионер съм“, каза той, и заяви, че има предложения за предавания.

На въпрос, дали след като вече не е депутат, ще бъде още по-остър Антон Тодоров отговори, цитиран от Новини.бг: „Накъде повече, ще взривя държавата, ако продължавам по този начин“.

„Премиерът беше категорично против да подавам оставка. Двамата решихме, че може би онази фраза за столчето не е била толкова на място, защото се превърна в знаме, което беше възседнато от кръгове, които успешно го превърнаха в пропагандистки мотив на базата, на който да се иска оставка на може би най-успешното управление за тези 28 години”, заяви Тодоров.

„Можете да сте сигурни, че никога не лъжа и се справям с хора, които сметна за мои врагове по подобаващ начин. Не е добре да сте враг на Антон Тодоров, но е добре да сте негов приятел“, заяви още той.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец
  Отговор
  1 14:03  11.10.17
  Освен пълния памперс на з...ка ти др.не можеш да взривиш
 • Реалист
  Отговор
  2 14:15  11.10.17
  Ще взривиш себе си , ако продължиш така ...
 • Гост
  Отговор
  3 14:16  11.10.17
  Тоя какво плаши гаргите? И какво ще направи? Какво ще взриви тоя сульо, пръв радетел на колегиалността. Па видиш ли Борисов бил против оставката му. Направо се стреснах какъв гръб има в лицето на Борисов и как вожда го пази и го убеждава да не подава оставка. Па щял да обсъжда с Борисов предаванията си. Аз на Борисов затова му плащам заплатата с моите данъци, да обсъжда телевизонните полюции на политически трупове.
 • B52
  Отговор
  4 14:19  11.10.17
  Този отдавна не си е пил хапчетата!

 • стоян георгиев
  Отговор
  5 15:20  11.10.17
  пълно е с неадекватни хора със самочувствие.теб на село те нещат ти поповата къща търсиш!!!!!щял да има предаване, щял тва ,щял онова!!!!глупак използваха те като парцал за бърсане на сополи и те захвърлиха като си вече употребен,толкова ли не разбра????то именно такива тъпчовци трябва да са партиините воиници ама въпреки това е дразнещо!
 • Станислав
  Отговор
  6 16:17  11.10.17
  Какво се е заплевземал тоя ченгесар?! Все едно не знаеме всички, че ГЕРБ управляват останалите партии чрез плиемания лазмер на партийните субсидии и медиите чрез средствата, отделяни от рартийните субсидии за реклами. Нагли и нахални мафиоти!
 • goni
  Отговор
  7 16:35  11.10.17
  Тоя ще ме накара не само да си купя книгата му:" Шайката Бойко и ...." А, даже и да я прочета! На това му се вика реклама! Не знам дали е телевизионер, но със сигурност е астролог! Който не вярва да провери! А, на астролозите трябва да се има доверие!:)
 • Кротък язовец
  Отговор
  8 17:39  11.10.17
  Каква стана тя? Всички от партията БСП чисти и непокварени, никого не плашат, никого не обиждат, с никого не се заяждат. На това му се вика градивна опозиция. Така е открай време, чисти води ненапити, грехове нямат, само възвишени дела в името на народа. Не че народът за малко не умря от глад и липса на вода, на електричество, на хляб дори, ама това беше, защото бяхме непослушни. Репортери и журналисти в момента се изживяват като свещени крави. Има ли някой, който да докаже, че журналистиката ни е независима?! Няма такъв! Дай на журналиста пари и му гледай сеира. Пише и задава въпроси, както му диктуват. Не се поддавайте на провокации, господа, свещените крави само това чакат. То не бяха протести, то не бяха писма и възмущения. За какво все пак? Били им отправили заплахи в ефир. Да не говорим колко заплахи получават извън ефир, но няма да кажат от кого, страх ги е. Фалш и лицемерие, поднесени по възможния най-тъп начин! И не се радвайте много, народът не е толкова прост, колкото ви се иска.
 • Све
  Отговор
  9 18:15  11.10.17
  Заради подобни ме хваща срам, че са българи
 • реалист
  Отговор
  10 22:00  11.10.17
  А истината е ,че просто Тодоров е неудобен за много хора и поради това му търсят цаката от много време.
 • манол
  Отговор
  11 11:06  12.10.17
  Давай, Тони! Взриви я с продължението на "Шайка". И недей вини журналистите що ти я напомнят. И ние сме я чели, но нямаме трибуна да те питаме що така, като написа книжлето, се извъртя като фурнаджийска лопата и се сближи с Бойко така, че чак той бил против да подаваш оставка. Брех, че си ценен кадър!!!
 • sursur
  Отговор
  12 18:27  12.10.17
  Всичките искате измитане напаст голямя сте
 • Ения
  Отговор
  13 00:04  13.10.17
  Кого ще взивряваш бе маскара?

Напиши коментар:


Публикувай