1 108 4

Благодарности заляха кмета на район "Северен" Ральо Ралев

Светослава Ингилизова

Хвалби и благодарности заляха кмета на район "Северен" Ральо Ралев след поредната акция по събаряне на незаконни ромски къщи в "Арман махала", съобщи "Пловдив24".

"Браво, господин Ралев! Време беше и в Пловдив да се направи нещо срещу ромите, изземащи незаконно общинска земя! Смело и напред!"

Топлите думи са в пълен контраст с бруталните клетви "На пепел да станеш! Удар да те убие! Инсулт да те повали!", с които циганите го посрещнаха тази сутрин. Грозните думи искрено възмутиха пловдивчани.

"Пожеланията за здраве и благоденствие, които масово ще получите Вие и вашето семейство от гражданите на Пловдив, г-н Ральо Ралев, са много повече от клетвите на устите, които ние храним и плащаме, така че не се притеснявайте изобщо!", подкрепиха го морално те в социалната мрежа.

Пловдив / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Наставническо отношение
  Отговор
  1 02:27  14.10.17
  БХК, ДПС, Евророма и Шалом ще търсят правата на българските граждани от малцинствата, които са в неравностойно положение - не плащат консумацията на електроенергия, вода и данъци, защото българите винаги успяват да пожертват фондовете за пенсионери, за да осигурят светлина, топлина и уют в зимните месеци! Това снизходително отношение е унижаващо и оскърбително! Следващият иск към РБъгария ще бъде въз основа на БВП!!!
 • 2 10:09  14.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Сган
  Отговор
  3 09:37  15.10.17
  Всички гета да се съборят и циганите към Сирия с еднопосочен билет.
 • Родолюбец
  Отговор
  4 15:12  16.10.17
  От началото на 90-те години съм се питал, защо към Афганистан, Иран и пр. страни, в които има военни действия като между зверове, защо правителството ни и военните не изпращаха циганите натам. Те са си една боя, един манталитет. Щяха да се справят чудесно. Така щеше да има работа за тях и заети с нея нямаше да се развъждат. ДПС и Евророма да ни обяснят защо циганчетата в България получават детски надбавки, а част от българчетата са лишени от тях. Неграмотни и невазпитани ли са? Наистина има с какво да занимаем ЕС и какви права да търси България срещу циганите в България. На всички цигани в пловдивския квартал са били осигурени апартаменти апартаменти. Те ги продават и започват да строят колиби върху държавна земя с конкретен градоустройствен план.

Напиши коментар:


Публикувай