1 369 6

София осъмна с преименувани улици

Кратко описание разказва за всяко име от новите табели

Стефанаки Йоанис

На ключови места в София - министерство на здравеопазването, Софийския централен затвор, Корпоративна търговска банка, Българска търговско-промишлена палата, ул. „Иван Вазов“ и др. бяха поставени табелки с имената на бизнесмените Иво Прокопиев, Сашо Дончев, Огнян Донев, Гриша Ганчев, Цветан Василев и други.

Кратко описание разказва историята на всеки един от тях.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Лаптопа
  Отговор
  1 17:37  14.10.17
  Всичко започва от бившите ДС-та, присвоиха си държавните активи, дърпаха конците на мафията и на съдебната система, познават се и знаят всичко за всеки от тях, никой няма да изкарат виновен щото знае неща за всички
 • Панта рей
  Отговор
  2 18:29  14.10.17
  Всички те са за затвора, заедно с управляващите ни. Ако дойдат свестни ръководители на държавата ни, дали ще поискат Интерпол да ни ги доведе и да запълнят затвора!
 • mediator37
  Отговор
  3 08:18  15.10.17
  Човекът или екипът направил това са невероятни! Поздравления! По един нестандартен начин показват в какво изродено общество живеем. Карат ни да се замислим защо най-големите мошеници са известни и уважавани и гонят славата на националреволюционерите ни, на чиито имена кръстим улици, площади, училища. Наистина живеем в държавата на кривите огледала.
 • Гост
  Отговор
  4 08:24  15.10.17
  Евала на инициаторите. Пропуснали са Пеевски ще им се расърди.

  Коментиран от #6

 • възмутен
  Отговор
  5 07:22  16.10.17
  Със тези улици има ирония което показва че управляващите са се сраснали с престъпниците. Еничарите затова имат имунитет за да не ги съдят.
 • хахаха
  Отговор
  6 11:49  16.10.17

  До коментар #4 от "Гост":

  Публикувано във факти.бг: Пропуснали са Пеевски ще им се расърди. Няма как да НЕ го пропуснат, защото тази поръчка идва именно от него!!!

Напиши коментар:


Публикувай