600 6

Каракачанов: ДПС не могат да преживеят, че не въртят обръчи

Венцислав Михайлов

Пресилена политическа кампания от страна на БСП и ДПС е исканата оставка на Валери Симеонов. Така лаконично коментира в кулоарите на парламента Красимир Каракачанов.

Не могат да преживеят, че втори мандат вече не са в управлението, не раздават порциите, не въртят обръчите и търсят възможност по всякакъв повод да уязвят Обединените патриоти, вкл. с доноси в чужбина, каза Каракачанов.

Военният министър недоумява защо се иска освобождаването Симеонов от вицепремиерския пост за това, че границата е обявена за част от стратегическата инфраструктура. Даже се чувствам леко обиден, добави Каракачанов, защото преди две години - през 2015 г., аз бях човекът, който настояваше така да постъпим, за да може армията да бъде изпратена да охранява границата.

Той попита риторично и дали е възможно журналист, без значение от каква националност, да снима обект от стратегическата инфраструктура на Франция, Белгия, Германия, САЩ при положение, че се знае за разположени там самолети, ракети "с еди какви си възможности".

Защо г-жа Йончева не отиде от турска страна, за да видим дали ще я допуснат да снима, но да правиш филми, с които да показваш на нелегалните имигранти откъде да минат - това отговорно ли е, продължи вицепремиерът.

Самият Валери Симеонов, който беше с гости в парламента, не пожела да коментира казуса с исканата му оставка и ситуацията с оградата на българо-турската граница.

Оставката на Валери Симеонов вчера бе поискана от БСП във връзка с обявяването на оградата по границата за обект от национална сигурност. ДПС поискаха оставката на вицепремиера във връзка с говора на омразата. А днес лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че партията му вече се замисля да не би разделението на нацията да е всъщност политика на ГЕРБ, а националистите да са само инструментът в техните ръце.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 15:22  20.10.17
  Естествено, че за това е цялата врява-за кокала. Да не би някой да вярва, че ДПС+БСП милеят за държавата!
 • Хасан
  Отговор
  2 15:42  20.10.17
  Ловния сезон на пъдпъдъци и псевдопатриоти се отвори..само бой по фашистите до крайната победа на демокрацията
 • Тоз па
  Отговор
  3 17:43  20.10.17
  Този ибрикчия сигурно и сам не си вярва , всичко си продължава по старо му има ги фирмите обръчите и всичко ,секат си горичките изнасят си дървесина и продукти въобще не им дреме. А този дето плямпа сигурно всяка седмица отива да се отчита пред ефендитата . Нама такъв цирк честно
 • Станислав
  Отговор
  4 18:27  20.10.17
  При Борисов ДПС въртят държавата (Пеевски е от тях). За какво им е притрябвало да въртят само обръчи?!!!
 • Борис
  Отговор
  5 19:38  20.10.17
  Само Каракачанов ли не знае че България се ръководи от ДПС?
 • jambazina
  Отговор
  6 13:03  30.10.17
  ДПС да махнат Пеевски и сие, после да се прават на готини, щом Нинова може да маха мафиоти, и Карадайъ трябва да може.

Напиши коментар:


Публикувай