1 044 4

Петър Москов: Държахме се като в детската градина

Разцеплението на партиите е оставило Реформаторите извън парламента, смята бившият здравен министър

Снимка: БТА/Архив
Снимка: БТА/Архив
Константин Карагьозов

"Лошото вече се е случило - градската реформаторска десница не е представена в парламента". Това коментира говорителят на Реформаторския блок и бивш министър на здравеопазването Петър Москов в ефира на БНТ.

Той сподели още, че разцеплението на партиите и говоренето едни срещу други е оставило Реформаторите извън парламента, а БСП - в опозиция. Според Москов не може да се затварят очите, когато се говори за обединение, общи позиции и общо тези. Той напомни, че Реформаторският блок няма да участва в усилието през заобиколни пътища БСП да се превърне във възможен партньор.

"Искам да чуя всеки един от критиците и моралните стожери на нацията какво той е правил, защото ми омръзна от хора, които се държат публично като дръжте ме, че ей сега, ако ми падне да управлявам, да видите какви прекрасни неща ще направя. Те паднали, нали, миналите две години ни падна. Само че ние се държахме като детска градина, не като отбор и търсихме оправдание защо не може да направим нещо, а не се стремяхме да го направим на всяка цена в интерес на хората, които са ни избрали", заяви още Петър Москов.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Баце
  Отговор
  1 15:47  29.10.17
  И чеп за зеле не става от теб требе си дърво. Така се подреди хубаво да мажеш филийката а сега стожери ще ми дириш. В канала при мумията
 • Цвети
  Отговор
  2 16:19  29.10.17
  Политическите трупове в канала.
 • Сульо
  Отговор
  3 19:50  29.10.17
  Сетила се Мара да се побара... Та и седерастите така времето е тяхно,но народната любов - не. Айде в канала на историята!
 • незнайко
  Отговор
  4 08:50  01.11.17
  Прав е човека. 240 а в повечето случаи наполовина са в парламента, порасналите ДЕЦА. Хората казват - битието определя съзнанието .27 години нашето съзнание не мръдна нито крачка, напротив върнахме се назад във времената на силовите групировки. Какво като имаме демокрация ? Единственото което се е случило различно е това, че можем да ходим свободно в Европа. Отиваме да работим там НО ХАРЧИМ ПАРИТЕ В БЪРГАРИЯ. Защо ? Отговора всеки го знае. Не е ли по лесно да работим тук и да надграждаме това, което бяхме постигнали до 1989г. НЕ Е ! Трябваше да се натрупва частен капитал, за да се появят новите капиталисти които ни плащат ПЕТ пъти по малко за идентична работа в Европа. ТАКА СЕ СТАВА милионер на гърба на обществото. Вече сигурно имаме 240 милионера !!!

Напиши коментар:


Публикувай