2 389 19

Родител на наркоман обвинява лекари

Бащата на Калоян поиска записи от камерите за видео наблюдение

Колаж: Нова телевизия
Колаж: Нова телевизия
Стефанаки Йоанис

Това се питам аз - как е избягал? Когато беше докаран от мен и майка му, не беше агресивен. Беше оставен при лекарите, които казаха, че могат да си свършат работата. Той беше употребил марихуана. Това заяви в ефира на "Здравей, България" по Нова телевизия бащата на самоубилия се Калоян - Иво Милев.

Припомняме, че момчето е пребило медицинска сестра в "Пирогов", където е бил настанен за лечение. Състоянието й в момента е стабилно. Стана ясно обаче, че трупът намерен същия ден е на младото момче, което е посегнало на живота си.

"Според мен е забъркан в секта. Говореше за Господ, за демони, за дяволи, че е избраният. Последните 5 дни през час говореше за това. Беше адекватен. Той не е агресивен обаче. Цялата агресия му беше в залата.

Цял живот се е занимавал със спорт и музика. Разчитахме, че тук ще се отнесат отговорно с него", каза бащата.

"Някой според мен го е завел в секта. Не е имал проблеми в семейството. Интелигентно момче е. Още не е разбита паролата на профила му", добави той.

Бащата на Калоян поиска записи от камерите за видео наблюдение, за да се разбере кой е отвързал сина му от леглото и го е оставил да тича по боксерки.

Той разви още шокиращата версия, че Калоян не се е самоубил сам, а някой го е бутнал.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Човек
  Отговор
  1 09:51  30.10.17
  Тъжно и трагично е ,че хората се изродихме така... В такива битки... , няма победители !
 • gost
  Отговор
  2 09:53  30.10.17
  Наистина въпроса в точен и лекарите да дадат отговор!
 • smolata
  Отговор
  3 09:54  30.10.17
  Бог да прости момчето и дано всичко да е ОК с медицинската сестра, но до колкото разбирам въпросът на баща му е кой отвърза неагресивния ми син?
 • Зъби
  Отговор
  4 10:02  30.10.17
  Поредния родител, дето се сеща, че има дете, когато стане най непоправимото. Къде са бляли преди това, а не са взели адекватни мерки. Лекарите им виновни. На българина все някой му виновен - полицаи, лекари, учители. Вина обаче в себе си, никой не търси.

 • Бесен Язовец
  Отговор
  5 10:02  30.10.17
  Егати наглеците все някой др.им е виновен еми като е дрънкал за господ да го е закарал в лудницата там да го осмиряват ненормалния наркоман.И само да ви кажа че около мен има няколко случая от опутребяващи хора марихоана плучват шизофрения така че я да си Е...... М...... Наркоманска
 • Azazel
  Отговор
  6 10:11  30.10.17
  Хайде, стига вече с тези глупости с марихуаната, дето бащата ги разпространява! Повечето медии се поправиха и написаха, че става дума за амфетамини. Марихуаната не води до токсикология, до психози и с нея няма никакъв шанс да се предозира. Амфетамините обаче, особено някои метаамфетамини и синтетика често отключват психотични състояния, както явно се е случило и с това момче. Бащата му се иска да изкара сина си ангел и, че някой злодей го е завел в секта, а после е организирал конспирация - да бъде отвързан и убит, но просто явно е гледал твърде много кофти нискокачествени холивудски трилъри. Истината е, че е изпуснал, че сина му е почнал да друса, изпуснал е момента да го заведе на психиатър и сега се опитва да прехвърли вината си като родител на Пирогов и световната конспирация...

  Коментиран от #7, #8, #9, #12

 • Гост
  Отговор
  7 10:17  30.10.17

  До коментар #6 от "Azazel":

  Не може да е марихуана! Това е лъжата на родителите!
 • Бесен Язовец
  Отговор
  8 10:18  30.10.17

  До коментар #6 от "Azazel":

  Профан такъв, марихуана е друсана на всякаде с химихкали мн.ги ,,разбираш" колкото и от комунизъм
 • Бесен Язовец
  Отговор
  9 10:28  30.10.17

  До коментар #6 от "Azazel":

  Ти правиш ли разлика мажду амфетамин и метаантамин? И чак правиш допълнение ( и синтетична) а какви са амфет.и метамф бе профан да не би да е естествена? Синтетична дрога са мет.амфет ЛСД =амфетамин ,екстази естествена дрога са- херуин,кокаин,марихуана ако са чисти ( не са мешани с химикали) Пико- херуин+ метаанфетамин. Спиид - хероин+ кокаин, Крек- пушиш смола от тревата( марихуана)

  Коментиран от #11

 • 10 11:16  30.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 11 11:28  30.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Господинов
  Отговор
  12 11:55  30.10.17

  До коментар #6 от "Azazel":

  Пушенето на марихуана отключва параноя. Ако се не лъжа.

  Коментиран от #14

 • впечатлен
  Отговор
  13 13:10  30.10.17
  У нас родителите вечно са невинни, прехвърлят собствената си отговорност върху лекари, учители, полиция, но винаги в защита на децата си, за които всъщност не полагат достатъчно грижи. Фактът, че са го оставили в болницата и са си тръгнали е достатъчен човек да си направи известни изводи. Всичко в България е тотално объркано, цари колективна безотговорност. Побоищата, нанасяни на лекари, сестри и санитари, станаха традиция у нас. Охранителите са неадекватни, или пенсионери, или някакви безпомощни хора, свикнали просто да седят, назначени с връзки, за да се издържат. Никой не е наясно със задълженията си. Колкото и да се считат за жертви, лекарите също в дадени моменти са нетърпими. Защото забравят, че никой не ходи при тях от излишък на здраве, проявяват грубост, невъзпитание, високомерие, което за лекар, полагал клетва, е недопустимо! Жалко за пострадалата сестра, поредна жертва на неразборията в държавата ни! А колкото до младия човек, никой не се самоубива от щастие! Защо да са отговорни лекарите, като преди това родителите са допуснали нещата да стигнат до буйстване?! Можело е да се вземат мерки преди да се стигне до крайност.
 • Azazel
  Отговор
  14 13:32  30.10.17

  До коментар #12 от "Господинов":

  Да, много рядко, при някои хора, параноята се явява страничен ефект на марихуаната, но изчезва след няколко часа. Тук става дума за момче, което от пет дни е говорило за Господ, дяволи, демони и, че е избраният... Това си е чиста психоза и може да се отключи само от нещо много по-силно. Но, абсурдното тук е, че баща му твърди, че въпреки всичко това - момчето било адекватно... и пет дни не е потърсил помощ, а сега обвинява Пирогов, че там са му направили нещо (в конспирцаия със секта)...
 • психолога
  Отговор
  15 13:46  30.10.17
  Пази Боже, НО за всичко е виновен бащата, който отново тръси вината в другите, само не в себе си и в детето си!!!!!!!!!!!!!!! С такова възпитание е отгледал наркоман, винаги го е оправдавал и го е глезил, така детето СПИРА да поема отговорност за действията си и става безотговорен и податлив на внушение. Трябва да има специални курсове за родители, защото обществото ни е пълно с безпринципни комплексари, които възпитават децата си напълно погрешно, а те след време, също ще имат деца. Жалко за момчето и Мир на праха му!

 • Бай Благой
  Отговор
  16 16:00  30.10.17
  Тъжно и трагично...как този баща е загубил връзка с детето си... за да допусне да стигне до тук...наркотици, марихуана, секти... Да пази Господ!! Бог да прости детето...
 • гост
  Отговор
  17 16:04  30.10.17
  Хора, само заглавието ли четете. Бащата иска отговор на въпроса кой е отвързал и е оставил детето му да се разбеснее след употребата на наркотици. Явно е трябвало да бъде вързан, явно е буйствал и не е бил адекватен, но явно някой го е развързал или пък е станал инцидент, при който той е успял да се развърже. Дайте записите за доказателство. Бащата пита как е станало, не сочи с пръст, че те са виновни и са му убили детето, а иска отговори как е станал гафа, защото гаф има. Ако вържеш агресивно куче и знаеш, че е опасно, а някой го развърже, то е ясно, че ще стане инцидент. Не е ли така? Не трябва ли родителя да знае как е станало това? Не е ли било възможно, хипотетично, след адекватно лечение, това дете да се нормализира, за каквото е било и заведено там, за лечение все пак?

  Коментиран от #18

 • goni
  Отговор
  18 16:19  30.10.17

  До коментар #17 от "гост":

  Пробвал ли си да развържеш агресивно куче?
 • Хуанита
  Отговор
  19 16:36  04.11.17
  Доколкото си спомням при довеждането му в болницата лекарите са поискали родителите да останат при него, но те са си тръгнали, защото според него той ги е дразнел. А лекарите не са пазачи на пациентите.

Напиши коментар:


Публикувай