9 504 10

Камион за боклук срещу наглото паркиране

Инцидентът се разиграва на кръстовището на улиците „Кричим“ и „Драгалевска“

Венцислав Михайлов

Камион за боклук запуши две улици в столичния квартал Лозенец. Причината беше нагло паркиране на шофьор. Инцидентът се разиграва на кръстовището на улиците „Кричим“ и „Драгалевска“.

Вижте казуса тук.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 07:46  01.11.17
  Линка ви НЕ Е АКТИВЕН ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ! За съжаление това съдържание не е на разположение в момента Последвали сте връзка, която може би е остаряла или е видима само за аудитория, към която не принадлежите.
 • Митко
  Отговор
  2 08:17  01.11.17
  Това е ежедневие в "Лозенец". Паркинга на метрото е на 500 метра от там и винаги има 300 празни места. Колите спират по улиците и градинките, но нали там не се плаща. Искам "синя зона" за целия "Лозенец"
 • Софиянец
  Отговор
  3 09:08  01.11.17
  До Митко ... Момче, хайде малко се образовай преди да плямпаш тъпотий ... синя зона ще иска????? Бегай оттам откъдето си изпълзял. Има закони в тази Държава, но не спазват от институцийте отговорни за това, както и от самите хора. Престанете с тези зони, това е ограбване на хората, заради тъпите селяндури които смятат, че могат да рушат всяко нещо тук в София!!!!!!!!!!!!!

  Коментиран от #4, #5, #8

 • Imthedevil
  Отговор
  4 09:33  01.11.17

  До коментар #3 от "Софиянец":

  Зони трябва да има! И според мен - не само в центъра. Иначе, секи паркира където му падне и става хаос. Е, от как въведоха зоната в Лозенец, вече има свободни места. Цяла София трябва да я направят зона (по кварталите особено - синя) и ще си дойдат нещата на място!

 • Коректор
  Отговор
  5 09:42  01.11.17

  До коментар #3 от "Софиянец":

  Поне не казвай, че си "Софиянец", защото срамиш грамотните такива. Върни се в пети клас и понаучи малко правописа... Особено актуален съвет за днешния ден! Иначе споделям мнението ти! Поздрави
 • анонимен
  Отговор
  6 10:16  01.11.17
  проблемите с паркирането биха се решили когато строителите почнат да продават имотите заедно с паркоместата, а не по отделно. От личен опит казвам, че си закупих жилище, но за паркомясто нямах финансовата възможност и сега паркирам на улицата където намеря. Естествено се съобразявам с движението. Синята зона би ми наложила да плащам такса за нещо, което няма да ми гарантира, че винаги ще има свободно паркомясто пред блока ми.

  Коментиран от #7

 • Дикембе Мутомбо
  Отговор
  7 10:57  01.11.17

  До коментар #6 от "анонимен":

  Ами то поначало, ако местата пред блока ти са по-малко от апартаментите (а много семейства вече са с две коли) няма никакъв начин да ти се гарантира, да. Но пък ще ти гарантира, че на Бай Пешо жигулата няма да стои там повече. Или пък колата на съседа ти, който си е купил нова (стара) кола и не продава предишната, щото "какви пари ще й вземе". Идеята на такава мярка е по-малка такса с цел превенция на такива случаи, отколкото някой нещо да ти гарантира. Няма как едно място пред блока да стои по цял ден неизползвано, защото е гарантирано за някой.
 • Митко
  Отговор
  8 12:43  01.11.17

  До коментар #3 от "Софиянец":

  "Изпълзял" съм от "Лозенец", а преди мен баща ми, дядо ми и прадядо ми, също са "изпълзели" от "Лозенец". За това, знам какво беше в квартала и какво е сега. И това е във всички квартали не само тук, по лесно е да паркираш в градинката и на тротоара.
 • пишман СОФИАНЦИ
  Отговор
  9 15:24  01.11.17
  Абе Митко , събота и неделя като си отивате на село знаеш ли колко свободни парко места има не само в Лозенец ами в цяла София .Така че решението на проблема ти е много просто -- марш по родните места :) По време на бомбандировките над София през ВСВ в София е имало не повече от 250-300 хиляди всички други сте селяци дето сте си вирнали нослетата прекалено много .Ако още имаш проблем с паркирането продай си трошляка и на метрото :) Аман от пишман СОФИЯНЦИ :)
 • Коментирайте Лондон например
  Отговор
  10 17:54  01.11.17
  То цяла България е пълна със селяндури , тук спорите в кой град село са по-големи. Глупостта няма лимит, тъпанари има навсякъде. Голяма работа кой къде е роден или живял.

Напиши коментар:


Публикувай