1 393 3

Вместо до Пазарджик автобус закара пътници на технически преглед

Автобусният шофьор обясни, че не бил видял пътниците

Мартин Христов

Междуградски автобус от Велинград за Пазарджик преминава през технически преглед заедно с пътниците. Такъв сигнал ни изпрати зрител на bTV.

След проверка се оказва, че фирмата собственик на автобуса е шампион по актове за техническа неизправност.

На 2 ноември в 16 ч. по разписание от автогарата във Велинград тръгва автобус за Пазарджик. Потегля обаче към пункт за технически прегледи. Пътниците са стъписани.

„Той ни обясни, че има работа и трябва да отидем до едно място. Все пак ние разчитаме на този час, имаше хора, които слизат на автогарата, гонят други автобуси”, разказа пътничка.

По сигнал на bTV „Автомобилна администрация” започна проверка, а от фирмата превозвач отказаха коментар и ни посъветваха да изчакаме проверката да завърши.

На 300 метра от автогарата е пункта за технически прегледи. Оказва се, че той е на собственост на фирмата собственик на автобуса.

„Автобусният шофьор по негови обяснения казва, че той не видял, което мен дълбоко ме съмнява,че в автобуса са се качили трима души”, посочи Владимир Добрев от „Автомобилна администрация” – Пазарджик.

Проверката установява, че превозното средство е изпълнявало курсове без валиден технически преглед повече от 10 дни, а от началото на годината фирмата е санкционирана 8 пъти.

Пазарджик / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Петър
  Отговор
  1 19:46  09.11.17
  Нищо лошо няма пътниците да видят как автобус минава ГТП
 • незнайко
  Отговор
  2 17:33  12.11.17
  Свършиха новините и се чудят с какво да запълнят сайта.
 • Сеан
  Отговор
  3 17:44  12.11.17
  Ужасссс! Но още по-ужасно би било, ако асистент, закара нуждаещ се от сърдечна операция не в Кардиологията, а за клизма. Това с автобуса пак се преживява някак. Но другото .... няма как!

Напиши коментар:


Публикувай