1 307 6

Антон Кутев: Защо на Бойко не му падне къщата в Банкя?

Депутатът от БСП е поредният, който разкритикува граничната ограда

Снимка: Ладислав Цветков, bTV
Снимка: Ладислав Цветков, bTV
Константин Карагьозов

Народният представител от БСП Антон Кутев отправи сериозни критики към Бойко Борисов след изказванията на премиера по време на конгреса на ГЕРБ. Той коментира думите на Борисов за граничната ограда, за Васил Левски и цялостната политика на управляващите.

„Не приемам тези изказвания на премиера. Защо ако Левски може да прескочи оградата, защо въобще сте я построили? Била падала оградата, ама имало ограда. Може ли да построиш ограда, за да падне, пък и да се гордееш после. Колко са милионите, които е изхарчил? Защо не му падне къщата в Банкя?", възмути се Кутев в сутрешния блок на bTV.

Според него събранието на ГЕРБ е показало поглед назад, а не напред. „Не чух какво ще правят със здравеопазването, социалната сфера, икономиката. Това е конгрес, който трябваше с единствено да преизбере лидера”, допълни той.

На въпрос дали БСП иска да провали европейското председателство на страната ни, Кутев отговори, че това не е повод опозицията да не се занимава с Бойко Борисов.

„Европредседателството не е тук, за да може Борисов да покаже колко е велик. България председателства по логиката на споразумения на Европейския съюз, което не означава да го използваме, за да откраднем най-много”, каза Кутев.

По повод изказванията на премиера, че в парламента имало депутати, които са наркотрафиканти, Кутев отново призова Борисов да ги назове с точни имена.

„Над 60% от твърденията на Борисов са чиста спекулация. Питам кой са наркотрафикантите и купувачите на гласове”, каза отново той.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • фил
  Отговор
  1 09:48  28.11.17
  м ного добре говори ТОНИ но изглежда не разбира,ч истната еТОВА Е ВЕРНО,НО МНОГО БЪЛГАРИ ИЗМИСЛЕНИ ПОЛИТИЦИ НЕРАЗБИРАТ,ЧЕ 1956гУНГАРИЯ , 68а ЧЕХОСЛОВАКИЯ, 72а ГЪРЦИЯ,82а ПОЛША,92а ЮГОСЛАВИЯ,ИРУМАНИЯ И ТУРЦИЯ ВСИЧКИ ТЕЗИ ДАРЖАВИ ПРЕЖИВЯХА ГРАЖД ПРОБЛЕМИ.ГОСПОДА НАПРАВЕТИСИ ИЗВОДИ И ПРЕЦЕНЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ. НЯМА ПО СТРАЩНО ОТ ГРАЖДАНСКАТА ВОИНА.
 • Да живее ГЕРБ
  Отговор
  2 10:05  28.11.17
  Ах Кутев ти ква си МИШКА. Ако беше ти на власт и ограда немаше да има, пръдльо!!! Ай скрий се че освен да мрънкаш друго не можеш!!! Такива сте всичките от тъпата ти партия - некадърници, който могат единствено да плюят!!! Вместо да се радва нещастника, че поне ограда има той нагъл да и намира косури. Е нема друг такъв нагъл нещастник, както и тъпата му червена комунистическа партия
 • Истината
  Отговор
  3 10:57  28.11.17
  Антон Путев е доказан червен лаКЕЙ.как да не коментира с този остър и нарицателен тон.Нали и той е от недоносените партийци дето ги е изяла жаждата за власт. Иначе и чеп за зеле не става от него ,но нали е барабар Петко с мъжете - дайте му да ближе...сол
 • гост
  Отговор
  4 14:04  28.11.17
  По инфантилно и необосновано изказване не бях,чувал скоро!
 • Кутевче
  Отговор
  5 14:40  28.11.17
  Няма да ми обиждате началника! Много е готин и подарява лаптопи ако на ден пишеш хиляди коментари.
 • Пеньо
  Отговор
  6 15:11  28.11.17
  Шефът на троловете! Да не ви е насреща - ще ви покрие с плюнки!

Напиши коментар:


Публикувай