403 1

ГЕРБ отговори на БСП за бюджета

Светослава Ингилизова

Даването на бюджета за 2018 година на Конституционния съд е един див популизъм и нищо повече. Това заяви в кулоарите на парламента председателят на бюджетната комисия и депутат от ГЕРБ Менда Стоянова в отговор на БСП, които по-рано обявиха, че дават бюджет 2018 г. на Конституционен съд.

Тя упрекна вносителя на предложението за отпускането на допълнителен 1,1 милион лева за двата храма - на Атон и на жълтите павета до НС, че не дошъл да защити в комисията по бюджет и финанси текста си и да се аргументира.

Така, както тя е направила при предложението си за завишаване на средствата за Рилската света обител на 600 хил. лв. Самият Васил Антонов пък е внесъл текста си между първо и второ четене на бюджета, още преди около месец.

"Мястото, където се извършва промяна в законите, още повече това важи за бюджета, се случва в комисиите. Г-н Антонов не благоволи да дойде в комисията по бюджет и финанси, в която да защити предложението си и да даде своите аргументи. Щяхме да изработим текста така че, той наистина да бъде редовен и приет в зала", разкри Стоянова.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Истината
    Отговор
    1 08:30  02.12.17
    БСП-арите са генетично детерминирани ОУТСАЙДЕРИ които рушат всичко коетопопадне е техни ръце.Няма нищо чуднои за това че са дали Бюджета на КС.Това е защото завиждат че те не могат да дадат нищо смислено на тази държава и действат на Шопския принцип "не гледам на мен да е добре,гледам на Вуте да му е зле.Но като се има в предвид каква биволица ги води(Нинова) и какви смотльовци вървят след нея,всичко може да се очаква

Напиши коментар:


Публикувай