939 3

Падна изолацията на детска градина в Шумен

Няма пострадали при срутването

Снимка: Деян Герговски, Дарик
Снимка: Деян Герговски, Дарик
Константин Карагьозов

Част от фасадната изолация на детска градина "Конче вихрогонче" в Шумен падна, предаде "Дарик". Деца и служители на детската градина не е имало в този момент, защото са във ваканция. Инцидентът е станал рано сутринта, като за него съобщили съседи, разказа директорът на учебното заведение Юлияна Пантелеева.

Пострадала е най-горната част от фасадата, която е паднала на пътеката пред детската градина. След оглед не са установени други поражения по мазилката. Заниманията ще бъдат възобновени на 2 януари. Дотогава според директорката фасадата трябва да бъде ремонтирана.

Сградата е санирана преди 5 години, като гаранцията ѝ е изтекла през август тази година. По думите на Пантелеева до момента не е имало проблеми със сградата.

Служители на общинското предприятие по строителство са се заели с разчистването.

Шумен / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 13:07  28.12.17
  като по часовник, точно 5 години... даже 4 месеца отгоре, все едно с лепило капчица държано там... а да не говорим колко е вършила работа тази изолация щом е била пред падане
 • незнайко
  Отговор
  2 12:01  29.12.17
  Тепърва ще падат изолации. Нито един обект не се привежда в отлично състояние, преди да му сложат изолацията !!! Напротив, тя служи да скрива проблемите и затова се случват тези инциденти .
 • Олигарха
  Отговор
  3 10:44  31.12.17
  Ама какво ви е виновен Боко бе хора!!! Нали поне се прави нещо на петорна цена и с кредити за внуците!!! Оставете го!

Напиши коментар:


Публикувай