16 581 8

Най-смъртоносната маневра на шофьорите (ВИДЕО)

Човешките грешки обаче също водят до тежки произшествия

Стефанаки Йоанис

115 са били опасните участъци у нас за миналата година, сочат данните на Пътната агенция. Става въпрос за десетки километри, които крият рискове за всички нас.

Човешките грешки обаче също водят до тежки произшествия.

„Изпреварването е най-опасната маневра, която правим като шофьори. Нещата, които трябва да съобразим са много, за много кратко време”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” репортерът Мия Димитрова.

Тя и рали състезателят Димитър Илиев направиха експерименти и показват до какво може да се стигне, ако шофьорът не прецени правилно ситуацията на пътя.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • волен сидеров
  Отговор
  1 20:58  05.01.18
  Много правилен коментар.Умна жена.
 • гмг
  Отговор
  2 23:33  05.01.18
  Аз продължавам да не разбирам желанието веднага при настигане на по-бавен автомобил да бъде изпреварен без значение има ли подходяща ситуация или не. Явно не им достига мозъкът, че за да кажем 100км пътуване изчакването до следващия подходящ участък за изпреварване ще ги забави минути!!! Моля ви се карайте внимателно и мислете преди всяко изпреварване струва ли си да рискувате живота на вас, на пътниците, на идващаите в насрещната кола хора само за да стигнете 5 мин. по-бързо!

  Коментиран от #3

 • 555
  Отговор
  3 07:42  06.01.18

  До коментар #2 от "гмг":

  Материала не може да мисли трезво, затова е материал, виновни да това състояние са ДС-тата и Иван Костов които източиха държавните активи - и сега приличаме на някакъв средновековен Пакистан с около 3-4 милиона роми и 2-3 милиона материал
 • ЕШ ЩК
  Отговор
  4 08:20  06.01.18
  НЯМА НИЩО ПО СМЪРТОНОСНО ОТ ТИРОВЕТЕ КОЙТО СЛЕД СЪСИПВАНЕТО НА БДЖ СТАНАХА МИЛИОНИ.В ШВЕЙЦАРИЯ ГИ ТОВАРЯТ НА ВЛАКОВА ДА НЕ ПРЕЧАТ НА АУТОБАНИТЕ.ТУК СА ЦАРЕ КРАЛЕ И НАЙ-НАГЛИТЕ НА ПЪТЯ. КВАЛИФИКАЦИЯТА НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ Е ОГРОМНА МАНИПУЛАЦИЯ.ШОФЬОРА Е ДЛЪЖЕН ДА СПАЗВА МАРКИРОВКА И ОГРАНИЧИТЕЛНИ ЗНАЦИ.НЕСЪОРРАЗЕНА СКОРОСТ АКО НЕ Е НАРУШЕН ОГРАНИЧИТЕЛЕН ЗНАК Е ГАФ НА ТОЗИ КОЙТО Е ПОСТАВИЛ ЗНАЦИТЕ.ТОЙ ТРЯБВА ДА Е ПРЕЦЕНИЛ И С ЗНАК ОГРАНИЧИЛ ТЕ СА КОМПЕТЕНТНИТЕ ЕКСПЕРТИ ШОФЬОРА НЕ Е ЕКСПЕРТ ЧЕ ТОЙ ДА ПРЕЦЕНЯВА И СЪОБРАЗЯВА ЗАЩОТО ИМА ОРГАНИ НА КОЙТО СЕ ПРАЩА ПАРИ ОТ ДАНАКОПЛАТЕЦА ЗА ЗАПЛАТИ , КОЛЕДНИ БОНУСИ ,ДРЕХИ ,ТРИНАЙСТИ ЗАПЛАТИ И ДРУГИ ОБЛАГИ СРЕЩУ ТЕХНИТЕ ПРЕЦЕНКИ.. КОЙТО НИ СЕ НАТРАПВАТ С ЗАКОНИ.

  Коментиран от #6, #7


 • 5 08:36  06.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Тираджия
  Отговор
  6 09:36  06.01.18

  До коментар #4 от "ЕШ ЩК":

  Тировете пречат само на идиотите които кацат по крайпътните дървета.
 • О, неразумни...
  Отговор
  7 10:30  06.01.18

  До коментар #4 от "ЕШ ЩК":

  Казал Паисий за такива, като теб! Много си далеч от тировете явно и като папагал си запял това, което иска тази администрация! Нямаш никаква представа, а Швейцария си я виждал на черно-белия си телевизор
 • Защото
  Отговор
  8 20:28  06.01.18
  Защо тъкаа примитивно се третират комплексни проблеми?! От1981 г. съм на колела и имам над 850 хиляди по българските пътища с л.а. и още 150 х. с ПСТ и за това казвам, че от избягване поедението на пътя на Наглеца и Простака по-сложна и опасна маневта няма

Напиши коментар:


Публикувай