3 234 24

Гинеколог разстреля котето на известно семейство юристи в Бургас

Мария Атанасова

Срещу уважавания акушер-гинеколог от Бургас д-р Стефан Миринчев е образувано досъдебно производство във Второ РУП - за умишлено и с проявена особена жестокост убийство на любимото коте на известното семейство юристи Кацарски.

Бившият топследовател Красимир Кацарски е сред най-търсените понастоящем адвокати по наказателни дела, а съпругата му Красимира Донева е съдия, председател на Районния съд в гр. Средец.

Всъщност домашното бяло коте е на тяхното момченце, което е на 3 годинки и което е видяло мъртвото телце, недоумявайки защо топлият и пухкав Алфи не помръдва.

Заради хладнокръвния разстрел на Алфи, според новите промените в НК, а и вече според практиката на няколко съдилища, д-р Миринчев трябва да понесе ефективна присъда от 1 до 3 години затвор и глоба от 1000 до 10 000 лв. Днес телцето на Алфи бе изпратено за аутопсия от експерти във Ветеринарния институт в Стара Загора.

Случаят е покъртителен, пише "Флагман.бг".

Къщите на семействата Миринчеви и Кацарски са на една и съща улица в кв.Банево, дели ги глуха част от около 3-4 метра. Съседи са от 7 години.

„В началото бяхме приятели. Постепенно обаче отношенията ни охладняха, защото д-р Миринчев често бе засичан от мен с огнестрелно оръжие. Пушката е флоберка или въздушна. Не е ловец. Казвам го, защото е странно подобно поведение. Аз съм бивш полицай и следовател. След като напуснах системата, предадох служебното си оръжие, защото не мисля, че ми е нужно.

Последователно изчезнаха две наши котета. По-рано той имаше голямо куче, което почина от старост, сега са си взели друго – също от едра порода. Аз и за секунда не съм подозирал, че съседът ми е способен на това, което видяхме с очите си от видеозаписа“, каза адвокат Кацарски.

На 2 януари сем. Кацарски се завръща от празненство за Нова година и заварва в градинката на двора си безжизненото телце на Алфи. Детето се втурва да го гушне, не проумява, че може да е мъртво. Майката прибира веднага момченцето, което обаче започва неутешимо да плаче и пита защо Алфи не помръдва.

„Жена ми посегна към Алфи, за да го махнем от двора. Установи, че все още телцето е топло, решихме че е починало в градинката в двора ни от отравяне. Тя предложи да пуснем запис от видеокамерата, за да видим дали се е мъчило. Бяхме потресени от видяното“, казва Кацарски.

На видеото се вижда, че котето Алфи се е промъкнало в двора на сем. Миринчеви, което е подразнило кучето им. Кучето връхлита върху котето и го притиска в ъгъла до оградата. В този момент съпругата на гинеколога – Яна Миринчева пуши цигара и наблюдава сцената.

Вижда се, че дава знак на д-р Миринчев да се приближи. След известно време той идва с пушка в ръка. Наглася приклада, прави стъпка-две назад, прицелва се и от разстояние 3-4 метра гърми в котето.

От шок, ужас и болка телцето му отскача на височина близо метър и половина, по силата на някакъв антифизичен закон побягва и успява с невероятни сетни сили да се прибере у дома, залитайки пада в градинката и издъхва веднага.

След тази гледка Кацарски вдига телцето и вижда кръвта по бялата козина. След което вика полиция.
„Можех и да замълча, но този човек ходи с пушка, утре може да я насочи към детето ми, което ще си играе с друго коте“, категоричен е адвокат Кацарски.

Бургас / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Будалата
  Отговор
  1 00:10  08.01.18
  А колко такива като доктора има. Едни трепят котета други кучета трети гърмят по хлапета че им правели гюрултия . Други гърмят по циганета Оти си покрадват. Па ето един уж за една слива опушка шест челяка. Нищо добро не ни чака.
 • 2 00:11  08.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Кажи чесно
  Отговор
  3 00:13  08.01.18
  Бивш полицай и следовател и една пушка не може да разпознае .
 • Гербестан
  Отговор
  4 00:14  08.01.18
  Боко президент или поне премиер завинаги !!!

  Коментиран от #8


 • 5 00:21  08.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • НЕразбирач
  Отговор
  6 00:42  08.01.18
  Гледайте си работата, съдийке и адвокате-топ съдия! Видеозаписът и снимките нали не били доказателство!? Сега хубаво ли ви е, а? На мен ми харесва, когато е с вашите камъни, по вашите тикви! Нерханимайковци, не разбрахте ли, че това е ключов момент от борбата с порочната ни съдебна система?! Снимковият и видеоматериалът ТРЯБВА ДА СЕ УВАЖАВАТ ЗА БЕЗСПОРНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, разбира се след като си минат проверките за евентуална манипулация! Докато вие самите не се сетите да се застъпите за това - аз ще злорадствам на такива новини!

  Коментиран от #10

 • Pinokio
  Отговор
  7 05:08  08.01.18
  Залагам 2лв, че Миринчеви и Кацарски съществуват само във въображението на авторката и цялата драматична история е плод на въображението и.
 • Путинистан
  Отговор
  8 06:55  08.01.18

  До коментар #4 от "Гербестан":

  А ти можеш ли да познаеш каква е пушката от разстояние, отворко?

  Коментиран от #11

 • бълхаристан
  Отговор
  9 07:46  08.01.18
  3 години затвор и 10 000 лв, това е Бълхария????? За някакво скапано коте миризливо, което е влязло в чуждия двор, трябвало е да пуснат кучето да го хапне за закуска! Като искат да гледат животно трябва да се грижат за него, а не да го пускат по чуждите дворове. Гинеколога може да блъсне адвоката на пешеходна пътека, там дават 3 години условно!

  Коментиран от #19

 • ДА И НА МЕН СЪДА МИ ОТКАЗА
  Отговор
  10 07:55  08.01.18

  До коментар #6 от "НЕразбирач":

  КАТО ДОКАЗАТЕЛСТВО СНИМКИ И ЗАПИС ЗАЩОТО НЕ БИЛИ НАПРАВЕНИ СЪС СПЕЦИАЛНО УЗАКОНЕНИ ЗА ТОВА УСТРОЙСТВА....... ЩЕ СЛЕДА СЛУЧАЯ
 • Мукаристан
  Отговор
  11 09:08  08.01.18

  До коментар #8 от "Путинистан":

  Да глупако !
 • Смех
  Отговор
  12 09:36  08.01.18
  Бившият топследовател Красимир Кацарски е сред най-търсените понастоящем адвокати по наказателни дела, а съпругата му Красимира Донева е съдия, председател на Районния съд в гр. Средец. Само аз ли намирам това за силно обезпокоително?! Едно изречение, а казва всико за милата ни татковина!
 • БУБУ
  Отговор
  13 09:50  08.01.18
  ПОКАЗЕН РАЗСТРЕЛ .....
 • Дикембе Мутомбо
  Отговор
  14 10:09  08.01.18
  Тази статия е невероятна простотия. От двусмисленото заглавие, до разказът с елементи на разсъждения. Поне пак е преписана от някъде другаде, така че не виня "авторката".
 • Дикембе Мутомбо
  Отговор
  15 10:12  08.01.18
  Дано семейството юристи сега не си вземат за утеха катеричка или да посадят слива между тях и съседа им, че пак ще има гръмки заглавия после!
 • Ривалдо
  Отговор
  16 11:00  08.01.18
  "Гинеколог разстреля котето....."- ми прозвуча малко вулгарно...

  Коментиран от #17

 • копеле
  Отговор
  17 11:40  08.01.18

  До коментар #16 от "Ривалдо":

  Не, не мога, така да ме разсмяхте с тази новина...гинеколог застреля котето....хахаха а и то е било в чужд двор. Те за хората не мислят, тука с котки ни занимават, ние пък гръмнахме прасето от упор и го хапваме сега сладичко.
 • 656
  Отговор
  18 11:44  08.01.18
  Който иска животно домашен любимец да си го държи в къщи, всичко останало е под прицел
 • 15 Март
  Отговор
  19 13:13  08.01.18

  До коментар #9 от "бълхаристан":

  Виж кво,аз съм страдал от съдебната система,и за радост такива като теб са ми се изпречвали на пътя, късметлия си че никога няма да ме срещнеш иначе ще разбереш защо трябва да е милостив човек.ще те направя най добрия човек на света.Никога повече няма да си помислиш да нараниш или обидиш човек или животно.Толкова за теб,
 • дфа
  Отговор
  20 13:48  08.01.18
  гинеколог, цял ден гледа котета, писнало му е вече да ги гледа и след работа

  Коментиран от #21


 • НЯКОЙ СИ
  Отговор
  21 16:17  08.01.18

  До коментар #20 от "дфа":

  НАРЕД СА КАТЕРИЧКИТЕ.....😄😅
 • по темата
  Отговор
  22 19:21  08.01.18
  Предупреждение към семейство корупицонни, пардон кацарски, където мъжот преставлява престъпниците, а женка му ги пуска на свобода. Заподозреният за убийствата в Нови Искър, е плод на такава престъпна банда в Съдебната Система.
 • варадин
  Отговор
  23 12:45  09.01.18
  вчера и аз разстрелях котето на съседката...два пъти
 • Шаран БГ
  Отговор
  24 07:39  10.01.18
  Кацарски - Донева -- нищо общо нямат и не могат да имат почтен адвокат/някогашен следовател/ и честен съдия ! Защо ли е станал такъв българина ? Навсякъде му се привиждат договорки, споразумения, близки контакти, роднинство, рушветчийство, мафия, коза ностра...... Дръжте се бе хора - живеете в демократична страна ! Голяма работа - девет деня - девет убийства !? Рачков го било страх да премести календаря на 10-ти. Важното е да сме ПРЪЦСЕДАТЕЛИ на ЕС !! Другото -лъжа !

Напиши коментар:


Публикувай