1 120 7

ОЛАФ проверява проектите на Тома Белев и зелените

Има сигнали за неправомерно използвани европейски средства от неправителствени организации, каза евродепутатът Емил Радев

Венцислав Михайлов

Службата за борба с евроизмамите - ОЛАФ проверява проектите спечелени от Тома Белев и компания. Това става, след като тя е била сезирана за неправилно изразходвани средства, които идват от Евросъюза. Новината съобщава пред агенция "Монитор" Емил Радев, европейски депутат от ЕНП/ГЕРБ.

"Има сигнали до ОЛАФ за неправомерно използвани европейски средства от неправителствени организации, които са "под знамето" точно на тези протести. Знаем, че милиони левове се изразходват за преброяване на птици, а няма обективни резултати. Знаем, че зелените организации получават огромно финансиране от ЕС, но понякога, за да успеят да докажат, че вършат нещо и да получат средства, се обжалват до дупка всякакви инвестиционни проекти. Понякога това спира с години развитието на даден регион", казва Радев.

"Премиерът Борисов даде много ясен отговор на представителката на Зелените в ЕП Ска Келер и гарантира, че на Пирин няма да се строи, че ще се спазва законодателството. Опитите да се прехвърли тази тема в сърцето на Европа и да се дискредитира България бяха неуспешни. Когато запознаваме европейските граждани с нашата история и постиженията ни, е добре да има повече положителни новини. От това има полза и икономиката ни", коментира още евродепутатът.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Истината винаги боли
  Отговор
  1 12:51  24.01.18
  Само плямпане от всякакви ,, специалисти"Вкарвайте ги в затвора,след като са крали.Само приказки и всички продължават да крадат и лъжат и мажат.Няма вече никакъв контрол и ред в България!!!!
 • Различен
  Отговор
  2 13:07  24.01.18
  Завръщането на джедаите! Бой по главата на тази мръсна Империя на зелените. Ето от къде а париците, за да могат да безчинстват и да си правят изкачвания по цяла година на разни върхове! Благородните, а всъщност осраните и неизмитите!
 • стоян
  Отговор
  3 13:14  24.01.18
  Най после -откога чакаме това разследване на зелената мафия и дано ги уличат в измами
 • аве фюрер
  Отговор
  4 14:10  24.01.18
  Всякакъв вреден дивеч като псевдоеколози и нпо -та за острел , само това оправя работата .
 • Иванов
  Отговор
  5 15:05  24.01.18
  Задава се затвор за Тома Белев и неговата крадлива шайка от "зелени" човечета!
 • Чочо
  Отговор
  6 15:36  24.01.18
  да ги проверят и да разкрият далаверките им на тия зелени. пък и да им затворят устите! че ми писна от техните глупости и ревове за щяло и нещяло
 • Иван Господинов
  Отговор
  7 14:49  26.01.18
  Тоя мазник накрая ще го закъса яко.

Напиши коментар:


Публикувай