3 024 1

Пожарникари спасиха брат и сестра от остров на река Арда

Мартин Христов

Екип пожарникари от Ардино са спасили 20-годишен младеж и 16-годишната му сестра от остров в бурните води на река Арда, съобщиха от МВР.

Вчера в 17.15 часа на тел. 112 бил подаден сигнал, че братът и сестрата не могат да стигнат до брега.

Младежите се намирали на остров в река Арда в землището на кърджалийското село Паспал и били заобиколени от придошлите води.

Веднага били предприети спасителни действия, като екипи от пожарната бързо открили бедстващите и ги изтеглили с въже от средата на реката.

Кърджали / България


Още по темата

 • Циклон опустоши остров Тонга

  Циклон опустоши остров Тонга

  Тропически циклон опустоши тихоокеанския остров Тонга, съобщи Би Би Си. Островът беше ударен от бурята от 4-та степен Гита. Регистрирани са били ...
  13.02.2018
  679
  0

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ЪРП
  Отговор
  1 10:12  08.02.18
  БРАВО НА ДОБЛЕСТНИТЕ ПОЖАРНИКАРИ ДВА ЧОВЕШКИ ЖИВОТА ЕЙ ТАКА СА СПАСИЛИ ЗА НУЛА ВРЕМЕ!!!!!! ТОЛКОВА ЛИ НЯМА КОЙ ДА ГИ ПОЗДРАВИ И НАГРАДИ??????АМА ДОРИ И ДА ГИ "НАГРАДЯТ" ОТ РЪКОВОДСТВОТО ИМ, ТО НАГРАДИТЕ ИМ СА СМЕХОТВОРНИ.. ПОЖАРНИКАРИТЕ ЗАСЛУЖАВАТ МНОГО ПО-ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ ОТ 80% ОТ ШЛЯЕЩИТЕ СЕ ПО УЛИЦАТА ПОЛИЦЕЙСКИ ТЪРТЕИ!!!!!! ПОЖАРНИКАРИТЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЯХ ДЕЙСТВИТЕЛНО РИСКУВАТ ПРЕЗ ДЕН ЖИВОТА СИ , КАТО СПАСЯВАТ ХОРА ОТ ПОДОБНИ СИТУАЦИИ, КАТАСТРОФИ И ИЗМЪКВАНЕ НА ГОРЯЩИ БУТИЛКИ ПРОПАН-БУТАН ОТ АПАРТАМЕНТИ!!!!!!!!!!!!!!!

Напиши коментар:


Публикувай