1 964 4

Ревизоро: Депутатите ги е страх да пипат закона за горивата

Мартин Христов

Според депутата Емил Димитров, известен и като Ревизоро, 6 години не може да се случи законът за администрирането на горивата, защото депутатите ги е страх!

„Ще се засегнат големи интереси и много пари. Тук става въпрос за един милиард“, изчисли той в студиото на телевизия „България он ер“. Според него, митниците трябва да бъдат инструмент на държавата, не на мафията.

„Не казвам, че са на мафията, но по този начин трябва да мисли всеки, който е на власт. БСП иска анкетна комисия за БАЦИС, защото пропусна шанса си да зададе важните въпроси при дебата за вота на недоверие. Никой не попита: кой ги позволи тези грешки? За колко изгубени пари става въпрос? А ако ДАНС не бяха установили нарушенията през 2016-та? Дали щеше да ги има и сега? Имало ли е хакерски атаки?“, каза още депутатът.

Според Димитров електронната система на на митниците, известна с абревиатурата БАЦИС е добра. И няма съмнение, че такива нарушения, каквито е открила ДАНС, вече ги няма.

„Но разбира се, притесненията и при мен остават. Факт е , че тя все пак генерира приходи. Акцията за скъпите коли цели хората да внимават. И аз си задавам въпрос: Как може 20 годишен да кара скъпа кола, без декларирани доходи?“, пита Емил Димитров.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Петър
  Отговор
  1 19:47  11.02.18
  Абе че са мишоци-мишоци са, ама чак па толкова да ги е страх не вервам
 • гларус
  Отговор
  2 21:05  11.02.18
  А този като беше в митниците беше голямото крадене , за това сега е компетентен .Нищо конкректно не казва, нито предлага
 • Санкция
  Отговор
  3 22:35  11.02.18
  Като беше шеф на митниците, защо не спря кражбите, и не предложи промяна в закона ?
 • пич
  Отговор
  4 12:38  12.02.18
  Кой си реже клончето,че те нали от това се хранят. Нали другарю Борисов кажи си .

Напиши коментар:


Публикувай