2 035 6

Подкрепа: Белият хетеро християнин е смачкан!

Димитър Манолов: Не е ясно можем ли да изпълним изискванията й

И президентът на синдиката "Подкрепа" Димитър Манолов се обяви срещу ратифицирането на Истанбулската конвенция и изригна срещу сегашната система. Според него тя мачка по всички възможни начини белия хетеросексуален християнин.

"Не мога да се съглася като човек, който вероятно е патриархално възпитан, когато отстъпя място на жена в трамвая, да бъда третиран като бяла мъжка хетеросексуална шовинистична свиня", каза още Манолов.

Президентът на синдиката видя хубавото на шума около Истанбулската конвенция - че можем да видим като общество, което е част от ЕС, случващото се в нравите в момента.

Той смята, че ситуацията в момента е като във вица, който описва разликата между либерализъм и постмодерен либерализъм като между стол и електрически стол.

Той подкрепи желанието за борба с насилието срещу жени, защото насилието е сериозен проблем. Манолов обаче цитира изводи от статистика, според която в хомосексуалните двойки насилието се случва по същия начин и със същата честота като в хетеросексуалните.

Според лидера на КТ "Подкрепа" не е ясно и доколко България е в състояние да изпълни изискванията на Истанбулската конвенция и няма ли конвенцията да натовари допълнително "силно немощната ни социална система".

"Истанбулската конвенция налага и въвежда трансгранични институции, овластени до безкрай, които ще се произнасят и ще правят изводи и те са от хора, които никой не е избирал", каза още Манолов.

"В ЕС, в който трябва да бъдем единни в многообразието си, всеки народ има своите особености и трябва да прецени какво пасва на неговите традиции, нрави, как и в какво да бъдат образовани децата му", заключи лидерът на "Подкрепа".

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Тръмп
  Отговор
  1 15:26  13.02.18
  ИК е хибридната война на Ердоган-Ислямиста и Неоосманизма! Конвенцията е писана от неговата подчинена от Министерството на вътрешните работи Фериде Акар-мюсюлманска социоложка от Анкара!!!!!!!ИК е Хибриден Боздуган по Европа и България!!!!!
 • Член
  Отговор
  2 15:28  13.02.18
  Че ми смачкат д€дови@.....
 • Тръмп
  Отговор
  3 15:38  13.02.18
  Белия хетеросексуален христянин може да оцелее,като скъса турската-ислямска конвенция писана от мюсюлманката Фериде Акар по поръчка на Ердоган!Не ви трябва точен превод,нито да плащате за референдум,просто се вслушайте в Науката Психология и Бога на Православието!
 • Тръмп
  Отговор
  4 15:41  13.02.18
  Истанбулската Конвенция е Ислямска Конвенция на Ердоган и Фериде Акар -несменяемия шеф на Гревио,тя коли и беси в Гревио!!!!!!!!!!Правата са над всички Европейски Закони!!!!!!!!
 • Нормален
  Отговор
  5 14:13  14.02.18
  Ха - ха, в училището на дъщеря ми вече се обиждат на "джендър". И на децата стана ясно, че това е новото име на "педер..т".
 • наблюдател
  Отговор
  6 16:24  14.02.18
  Този да мисли за социалните проблеми в дьржавата БУЛГАРИСТАН.

Напиши коментар:


Публикувай