1 041 5

Валентин Касабов: БСП се опитва да превърне България в ТКЗС

Депутатът от "Обединени патриоти" е горд от отхвърленото президентско вето

Валентин Касабов: БСП се опитва да превърне България в ТКЗС
Константин Карагьозов

БСП се опитват да превърнат България в поредното ТКЗС с председател президента Румен Радев и партийни секретари от ПГ на БСП. Това каза на брифинг в Народното събрание депутатът от ПГ на „Обединени патриоти“ Валентин Касабов за преодоляното президентско вето върху Закона за посевния и посадъчния материал, цитиран от „Фокус“.

„Днес е поредният патриотичен ден за България. Защитихме обикновените българи и отхвърлихме ветото на президента“, заяви той.

Депутатът от „Обединени патриоти“ Йордан Апостолов посочи: „Това е успешен ден, защото до нас са представители на всички хора, за които се борихме от май досега“.

„Преодоляхме една безумна теза, предложена във ветото, че нарушаваме Конституцията, но без да имаме обоснованост на твърденията с конкретни факти. Това е обща облачна теза, пусната в Народното събрание, отнемайки времето за вършене на ползотворни неща“, коментира той.

Депутатът Павел Шопов пък изтъкна: „Днес сме постигнали успех, който касае хиляди български собственици, предприемачи, хора, които могат да разполагат със своите имоти“.

На брифинга присъстваха и дребни собственици на земеделска земя.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ххх
  Отговор
  1 16:55  15.02.18
  И този изплува от блатото!
 • Реалист
  Отговор
  2 16:56  15.02.18
  Румчо фърчилото е марионетка в ръцете на бсп-то и кгб-то. Нали се беше изцепил че е против санкциите срещу раша. Май по-вече йотова управлява отколкото той. Румчо пак е на втората седалка и го возят...
 • 6660
  Отговор
  3 18:12  15.02.18
  БСП не може да превърне България в нищо защо не могат да правят нищо, то и аз на думи съм страхотен оратор ама друго е да се прави нещо, а в БГ всичко е много трудно
 • гмймгйлгйлгйлгйлфйлг
  Отговор
  4 20:55  15.02.18
  НАЗДРАВЕ. ..........
 • аве фюрер
  Отговор
  5 12:42  16.02.18
  Много точно са му го казали на шапкаря Радев , но той така или иначе ще продължи да се излага с махленски спорове и четене на речи ,които са му спуснали от БСП . Но , както казват ,който един път го е стягала околожката на фуражката , чудеса от него не очаквай ...

Напиши коментар:


Публикувай